Oplatí sa Fitshaker?

xckaretxxx
5. jan 2025

Ahojte, prosím ako to funguje u nich s tou výzvou. Koľko to stojí, oplatí sa? Vyskúšal to niekto? A ako vyzerá jedálniček od nich. Vdaka

ema229
5. jan 2025

@xckaretxxx ahoj, ja som mala aj fitshaker aj fitlaviu. Za mňa fitshaker nič moc. Fitlaviu by som si kúpila opäť

amazonka13
5. jan 2025

🌞 Ak si začiatočník, ktorý má minimálne skúsenosti s cvičením, ja by som skúsila. Niekde treba začať. Pred tým ako program zaplatíš, ujasni si v hlavičke , či si schopná časovo denne tomu venovať nejaký čas. Ináč zbytočne zaplatíš a nevyužiješ to. Drahé to nebolo, presnú cenu už neviem. Oslovilo ma cvičenie, jedálniček nie.

t1nusa
5. jan 2025

@ema229 ja zase opačne - pre mňa bola Fitlavia slabá, Fitshaker sa mi páči viac ☺️

@xckaretxxx kľudne mi napíš IP ak máš otázky, som s Fitshakerom už roky,

mogaa
5. jan 2025

@xckaretxxx mesačne 9,90 vieš si to kedykolvek zrušiť...ak chceš zajtra začína na youtube výzva s Heather Robertson HR12 week 5 a máš to zadara
tu je upútavka

https://www.youtube.com/watch?v=n4V5TB8uQ2Y
xckaretxxx
autor
5. jan 2025

@t1nusa ahoj, ja som začiatočník, áno už musím niečo so sebou robiť. Na fitka nemám cas, preto toto ma zaujalo. Mam sedavé zamestnanie a cítim sa ako , ,,drevena,,. Ako dlho sa denne cvičí? A môžem si to odcvicik, kedy chcem? A ako vyzerá jedálniček?

t1nusa
5. jan 2025

@xckaretxxx v utorok začína novoročná výzva, kde si vieš zvoliť aj začiatočnícke tréningy, väčšinou 20-30 minút čo stihneš určite (na toto neexistuje výhovorka), odcviciť si môžeš kedykoľvek počas dňa a vieš sa k tomu aj spätne kedykoľvek vrátiť ak nestihneš odcvičiť… čo sa týka jedálnička - na začiatku dostaneš vzorový jedálniček a počas celej výzvy je raz do týždňa edukačné video kde výživový poradca hovorí o rôznych témach z oblasti zdravého stravovania ktoré ti pomôžu pochopiť a naučiť ťa ako sa stravovať

xckaretxxx
autor
5. jan 2025

@t1nusa dakujem pekne za info

lubossi
6. jan 2025

Alebo cvič sama co len chceš a nemusíš riešiť ktorý tréner ta bude baviť 🙂