Oplatí sa Fitshaker?

19. aug 2024

Ahojte baby, rozmýšľam ze si predplatim Fitshaker. Oplatí sa to? Potrebujem schudnut po porode. Vyzeram ako želatína 😞 absolútne nemám čo na seba a žiaľ ísť do fitka nemám ako, muž stále v práci a s malou mi nemá kto byt. Ďakujem

biba_18
19. aug 2024

áno oplatí. ak budeš poctivo cvičiť

biba_18
19. aug 2024

majú aj špeciálny program pre mamy po pôrode…

thirstymonk
19. aug 2024

Keď nebudeš dodržiavať kalorický deficit, tak sa neoplatí nič. A keď ho budeš dodržiavať, tak žiaden fitshaker nepotrebuješ 🙂

zabina27
19. aug 2024

Ja mám predplatenú fitlaviu a za mňa áno, doma cvičím, aj stravu som upravila, nemala by som čas ani priestor chodiť niekam cvičiť, takto si v pohode tu lekciu večer odcvicim. Za tú cenu som spokojná, začala som v máji výzvou a pokračujem aj ďalej

petronela1985
19. aug 2024

Oplatí, máš tam veľké množstvo videí a programov. Skvelí tréneri. Ja som mala obľúbeného Honzu 🙂 teraz som prerušila členstvo, nemôžem cvičiť kvôli rizikovému tehotenstvu, ale akonáhle to bude možné, predplatím si ho znovu.

autor
19. aug 2024

@thirstymonk a vieš mi aj vysvetliť ten kaloricky deficit? Lebo dajme tomu by som za den prijala 1500kcal a KD je ze vydám viac ako prijmem. To znamená, že v ten deň ako prijmem 1500kcal musím vykonať aktivitu pri ktorej spalim viac ako tých 1500kcal ktoré som za den prijala? Alebo teda ako to funguje? Budem vďačná za vysvetlenie

autor
19. aug 2024

A ako to funguje? To zaplatím na rok? Alebo to odchádza každý mesiac?

petrahl
19. aug 2024

1500 kcal je dost pravdepodobne malo v tvojom pripade 😉.
Ano, oplati sa ti FS, pretoze okrem cvicenia ti tam vysvetlia aj stravu a vsetky tieto veci okolo toho.

Mna FS nakopol. Potom som presedlala na Janyho a teraz uz cvicim sama.

dkethe
19. aug 2024

Fitshaker je super, rok po 2. porode som dala dole 10kil. 30min denne sa na RD vzdy da najst. Ked malo mladsie 3 a aj do prace som nastupila, zaplatila som ho znovu -> ale pri dvoch divych detoch a praci uz to doma neslo 😅😅 cize som clenstvo zrusila, a cvicit chodim uz len mimo domov.

petrahl
19. aug 2024

Kazdpadne, neviem si predstavit aktivitu pri ktorej spalis 1500 kcal😁😁😁.
Nie, naozaj
Predplat si to a na zaciatku si nastuduj videa o strave a kalorickom deficite

Drzim palce

barka1
19. aug 2024

Musíš este počítat s bazalnym metabolizmom - ten obvykle spali viac kcal než cvičenie.

zafir01
19. aug 2024

@petrahl raz týždenne som pred posledným štvrtým tehotenstvom mala 1500-2000 sodlenych kalórií . Šlo o trailovy dlhý beh napríklad ,alebo niekoľko hodinovu cyklistiku
( Údaje merané hrudnym pásom )

autor
19. aug 2024

@barka1 a to je koľko? Je nato prosím nejaká kalkulacka?

zafir01
19. aug 2024

Skús si stiahnuť aj kalorické tabuľky . Vyguglit o bazalnom metabolizme , sú aj rôzne kalkulačky na to . A ja som tiež mala fitskaker ,je to motivujúce a fajn baby som cez ich stránku na FB spozndla

biba_18
19. aug 2024

mesačne, 1/4 ročne a ročne sa mi zdá… začala by som mesačne…

hortenziaj
19. aug 2024

Pridaj sa do skupiny cesta k mojej premene, tam máš napísané ako nastaviť kalorické tabulky
A za mňa sa fitshaker ani podobne neoplatí, lebo videjka na cvičenie si viem nájsť na nete aj sama (ja som cvičila podľa madfit z youtube), a tie peniaze viem využiť aj lepšie co by som dala mesačne za to.... Nakúpila som si Pomôcoky na cvičenie a youtube je plne videí.... A nastuduj si knihy alebo web od mira veselého, mne to pomohlo dosť

biba_18
19. aug 2024

@hortenziaj lenže fitshaker máš instantné, netreba hľadať…

hortenziaj
19. aug 2024

@biba_18 nejako extra nehľadám, dám madfit a nájde mi cvičenia na 20-30minut rôzne a je to také pre mňa, potom zas idem na iné, podľa náčinia... Mne fitshaker nevyhovoval, co som pozerala u kamošky ako to tam funguje

petranelka
19. aug 2024

Áno, ak chceš vyskúšať zaplať si mesiac a uvidíš či Ti vyhovuje. Ak nebudeš chcieť pokračovať zrušís členstvo...

barka1
19. aug 2024

To má každý inak. Apka "kalorické tabulky" je skvela a po zadani udajov všetko vypočíta.

petrahl
20. aug 2024

@zafir01 pani asi nejde hned robit trailovy beh 😁😁😁

zabina27
20. aug 2024

@hortenziaj mne zase vyhovuje, že nemusím hľadať, odcvicila som 2 výzvy za sebou, mám to vyrovnané cvičenie , nemusím rozmýšľať, že či cvičím rovnomerne, či náhodou nie len na niektoré partie. Proste zapnem a idem, ak si vieš nájsť videá, je to super, ale tieto platformy sú presne na to, že máš programy, podľa ktorých ideš a nič nemusíš dohladavat. Plus aj jedálničky, aj pre čerstvé maminy. Zase za 10€ mesačne by som sa nikam cvičiť nedostala (ja by som musela dochádzať do mesta)

zafir01
20. aug 2024

@petrahl to ja len maargo tých kalórií.dle napríklad pri celodennej turistike spali aj viac . Nevieme ako žije . Ja som aj pri celodennej práci na záhrade a vyoravani zemiakov spalila veľa. A možno je menej aktívna a len občas chce cvičiť .neviem 🤔

katka700
20. aug 2024

Preštuduj web mira veseleho čo už spomenuli baby, píše veľmi zrozumiteľne a vtipne, jeho rady majú ako sa vraví hlavu a pätu a nie je ich ťažké dodržiavať