Ahojte baby, rozmýšľam ze si predplatim Fitshaker. Oplatí sa to? Potrebujem schudnut po porode. Vyzeram ako želatína 😞 absolútne nemám čo na seba a žiaľ ísť do fitka nemám ako, muž stále v práci a s malou mi nemá kto byt. Ďakujem
majú aj špeciálny program pre mamy po pôrode…
Keď nebudeš dodržiavať kalorický deficit, tak sa neoplatí nič. A keď ho budeš dodržiavať, tak žiaden fitshaker nepotrebuješ 🙂
Ja mám predplatenú fitlaviu a za mňa áno, doma cvičím, aj stravu som upravila, nemala by som čas ani priestor chodiť niekam cvičiť, takto si v pohode tu lekciu večer odcvicim. Za tú cenu som spokojná, začala som v máji výzvou a pokračujem aj ďalej
Oplatí, máš tam veľké množstvo videí a programov. Skvelí tréneri. Ja som mala obľúbeného Honzu 🙂 teraz som prerušila členstvo, nemôžem cvičiť kvôli rizikovému tehotenstvu, ale akonáhle to bude možné, predplatím si ho znovu.
@thirstymonk a vieš mi aj vysvetliť ten kaloricky deficit? Lebo dajme tomu by som za den prijala 1500kcal a KD je ze vydám viac ako prijmem. To znamená, že v ten deň ako prijmem 1500kcal musím vykonať aktivitu pri ktorej spalim viac ako tých 1500kcal ktoré som za den prijala? Alebo teda ako to funguje? Budem vďačná za vysvetlenie
A ako to funguje? To zaplatím na rok? Alebo to odchádza každý mesiac?
1500 kcal je dost pravdepodobne malo v tvojom pripade 😉.
Ano, oplati sa ti FS, pretoze okrem cvicenia ti tam vysvetlia aj stravu a vsetky tieto veci okolo toho.
Mna FS nakopol. Potom som presedlala na Janyho a teraz uz cvicim sama.
Fitshaker je super, rok po 2. porode som dala dole 10kil. 30min denne sa na RD vzdy da najst. Ked malo mladsie 3 a aj do prace som nastupila, zaplatila som ho znovu -> ale pri dvoch divych detoch a praci uz to doma neslo 😅😅 cize som clenstvo zrusila, a cvicit chodim uz len mimo domov.
Kazdpadne, neviem si predstavit aktivitu pri ktorej spalis 1500 kcal😁😁😁.
Nie, naozaj
Predplat si to a na zaciatku si nastuduj videa o strave a kalorickom deficite
Drzim palce
Musíš este počítat s bazalnym metabolizmom - ten obvykle spali viac kcal než cvičenie.
@barka1 a to je koľko? Je nato prosím nejaká kalkulacka?
Skús si stiahnuť aj kalorické tabuľky . Vyguglit o bazalnom metabolizme , sú aj rôzne kalkulačky na to . A ja som tiež mala fitskaker ,je to motivujúce a fajn baby som cez ich stránku na FB spozndla
mesačne, 1/4 ročne a ročne sa mi zdá… začala by som mesačne…
Pridaj sa do skupiny cesta k mojej premene, tam máš napísané ako nastaviť kalorické tabulky
A za mňa sa fitshaker ani podobne neoplatí, lebo videjka na cvičenie si viem nájsť na nete aj sama (ja som cvičila podľa madfit z youtube), a tie peniaze viem využiť aj lepšie co by som dala mesačne za to.... Nakúpila som si Pomôcoky na cvičenie a youtube je plne videí.... A nastuduj si knihy alebo web od mira veselého, mne to pomohlo dosť
@hortenziaj lenže fitshaker máš instantné, netreba hľadať…
@biba_18 nejako extra nehľadám, dám madfit a nájde mi cvičenia na 20-30minut rôzne a je to také pre mňa, potom zas idem na iné, podľa náčinia... Mne fitshaker nevyhovoval, co som pozerala u kamošky ako to tam funguje
Áno, ak chceš vyskúšať zaplať si mesiac a uvidíš či Ti vyhovuje. Ak nebudeš chcieť pokračovať zrušís členstvo...
To má každý inak. Apka "kalorické tabulky" je skvela a po zadani udajov všetko vypočíta.
@hortenziaj mne zase vyhovuje, že nemusím hľadať, odcvicila som 2 výzvy za sebou, mám to vyrovnané cvičenie , nemusím rozmýšľať, že či cvičím rovnomerne, či náhodou nie len na niektoré partie. Proste zapnem a idem, ak si vieš nájsť videá, je to super, ale tieto platformy sú presne na to, že máš programy, podľa ktorých ideš a nič nemusíš dohladavat. Plus aj jedálničky, aj pre čerstvé maminy. Zase za 10€ mesačne by som sa nikam cvičiť nedostala (ja by som musela dochádzať do mesta)
Preštuduj web mira veseleho čo už spomenuli baby, píše veľmi zrozumiteľne a vtipne, jeho rady majú ako sa vraví hlavu a pätu a nie je ich ťažké dodržiavať
áno oplatí. ak budeš poctivo cvičiť