Ahojte. Prosim vas ako casto cvicite online treningy janyho landla? Schudli ste? Samozrejme s upravou stravy.
Pripadne ak cvicite aj nieco ine, dajte pls tip - idealne nieco co je zadarmo, kedze uz som zakupila janyho. Moze to byt kardio aj posilnovanie, len nemozem ziadne cviky na rukach - zapastiach.
Vdaka 🙂
No ja som zacala cvicit kde-tu a potom ma to tak chytilo ze som cvicila tak 5-krat do tyzdna 😊 inak ak si na fb tak tam je aj skupina, kde si baby radia a podporuju sa 👍 inac ja som schudla pri nom, aj ked to nebol moj ciel kedze vahu som mala OK. Teraz som tehu, tak necvicim, ale potom isto zase zacnem 😊
Ahoj, ak chces, pridaj sa k nam 🙂 Spolu so mnou chudne este stovka bab. V skupine su videa, vyzvy na motivaciu k pohybu. Pomaham i so stravou, ak su baby v nej stratene 🙂
https://www.facebook.com/groups/846317599100730...
ja odporucam www.blogilates.com, dava kazdy mesiac kalendar, kde mas zoznam cviceni na kazdy den, ktory je zamerany na inu svalovu partiu. je to pekne vyskladane, takze nemusis hladat a vymyslat a kombinovat, kazdy den ti vyjde cvicenie na tych cca 45min, niekedy aj hodku. ak nemas problem s anglictinou, vyskusaj. na YT ma svoje videa, vsetky najdes podla nazvu z kalendara. je to pilates, no najdes tam aj kardio, silove (vacsina vlastna vaha, takze ziadne obmedzenia), atd.
Samozrejme... Pri každom cvičení a úprave stravy schudneš
Ale za mňa sú Janyho tréningy super 😁 ja, úplne drevo a antitalent na cvičenie som si to obľúbila a páči sa mi ta energia a to ma motivuje si to odcvičiť