Online tréner

7. feb 2022

Čaute prosím viete odporučiť nejakého trénera, ktorý napríklad pošle inštruktážne video s cvikmi a tie by som cvičila hocikedy v priebehu dna, keď mi to deti dovolia.
Viem, že je veľa videí ale zistili mi herniu tak netrúfam si ísť podľa akéhokoľvek videa. Ďakujem krásne

bizubcek
7. feb 2022

Ahoj 🤗 ja som kedysi cvičila Výzva 21 dní. Je to český program, kde dostaneš každý deň 1 mail s úlohou a cvičením. Trvá to 4 x 21 dní. Bolo to naozaj super.👍 Ale to asi nebude pre nás. 🤔 Tiež mám čerstvo zistenú herniu a neurológ mi zatiaľ zakázal akýkoľvek šport. 😭 Vraj je ešte skoro (som cca. 3 mesiace po diagnostike).

petra889
7. feb 2022

Skús Jany landl je super

autor
7. feb 2022

@bizubcek ja som rok a pol po pôrode. Druhom. Dokonca sekciou. Kvôli jazve som si netrúfala skôr. Do toho aj iné zdravotné ťažkosti. No teraz by som už rada dačo so sebou robila. Jazva už tak neboli. Ale fakt sa obávam toho pruhu.

autor
7. feb 2022

@petra889 ďakujem skúsim

bizubcek
8. feb 2022

Jeeej, ja som to zle pochopila 😅 ty máš asi brušnú herniu a ja zasa herniu disku. Tiež som rok aj 2 mesiace po pôrode a potrebujem niečo robiť, lebo som total nespokojná so svojím telom. 😝 Baby si pochvaľujú aj fitshaker. Česi majú program pre mamičky po pôrode, ale zabudla som, ako sa volá. 🤔

betsabeew
8. feb 2022

Na instagrame nájdi Lenka Fitness Coach @lenka_fitnesscoach , naozaj profesionálna trénerka ma veľa premien uložených v príbehu ja som pod ňou cvičila asi najlepšie rozhodnutie , informácie využívam doteraz a hlavne neponúka ti žiadne pseudo diéty a drinky , atd. Dlhodobé výsledky . Som naozaj spokojná . ❤️