milé mamičky,ktoré máte skúsenosti s OMG diétou..
rozhodla som sa ju skúsiť ale vôbec nič o nej neviem a už neviem či mam veriť všetkým čo o nej píšu pretože už mam pár skúseností s hodnoteniami diet..chcela som sa opýtať ktorá mamička ma tú knižku?dakujem
momentalne ju citam este som len na zaciatku,rano si ma clovek dat 20stupnovu vanu aspon na 3minuty co je brrrrrrrrrrrrr,ale po zadok sa to nejako da,už lanhut do tej vody je problem do 12.oo nic nejest len si dat salku ciernej kavy bez mlieka a cukru a treba sa hodinu aktivne hybat tanec,rychla chôdza atd.
Moja známa drží túto dietu od februára 2013, schudla 14 kg. Vôbec sa mi nezdá, že by sa veľmi obmedzovala, a s tou vodou, dáva si iba vodu na nohy po členky a predsa to akosi funguje.
OH MY GOD 😀
Funguje to ale len na oko
Káva ťa odvodní a tak stratíš kila , fukanie balonikov a pod je pre devy s USA dieta sa stala známou iba kvoli názvu OMG
http://zabavicka.sk/brucho/pravda-o-omg-diete/
A má aj pochybnú autorku predsa ak je úspešná fit trenerka tak publikuje pod svojim menom
Teraz nie sme v kontakte, možno na budúci týždeň, ale že vraj existuje nejaká kniha a viem, že aj ona ide podľa nej. Ak budem niečo vedieť ozvem sa
baby prosím vas neverte na diety, treba si upraviť jedálniček, jesť pravidelne- základ su ranajky, ale obmedziť sladké a prejedanie sa večer, ja som schudla 10kg od januára a o kojím moj malý bude mať o týždeň rok.....a to som mala 10kg navyše, je to makačka, začala som na stepery, potom som celé leto behala , ale pocit stojí za to......ked schcete schudnuť musite preto niečo urobiť, nie čakať na zázrak diety.....
baby od zajtra začínam testovať OMG dietu tak som zvedavá ako to dopadne. nechce sa niekto pridať a chudnúť spolu so mnou? 😅
ja nehovorím, že netreba cvičiť aj ta babenka cvičí každé ráno, vypije kávu, pol hodky odcvičí, ale neje suroviny, ktoré sú podľa tej knihy nesprávne, je to len o tom, že prvé jedlo je až 3 hodiny po cvičení
a omg, hned vsetky vykysnete na povodnu vahu a aj viac
Babenky citam tu knihu a ako ju citam mne sa pozdava je tam zahrnute aj cvicenie troska som sa aj googlila v pc a zienky ktore to skusali tak jojo efekt ani nic podobne nespominali 😉 v podstate je to asi o cloveku aku ma silnu volu 😲 ja to idem predsa len skusit 😀 ja som ako na beziacom pase ja vyskusam VSETKO a ten jojo skaredy 😒 pride stale tak uvidim ako s tou knihou predsa ked nevyskusam tak neviem nie??tak ak niekto ide od zajtra drzim palce a mozme aj spolu ako nam to pojde 🙂
@zuzulik235 nechapem, ako taky hladny clovek moze fungovat. mne by hlava praskla, ak by som sa snazila hladna pracovat
ona len teras vychadza..stoji 9eur.......nik onej nic este nevie ale myslim si ze to bude super vec