Poraďte prosím niečo čo máte naozaj odskúšané a pomohlo Vám to pri odvodnení organizmu.. Pohybu nemám veľa, ale mám ho, snažím sa piť aspoň tie dva litre vody, nestravujem sa nejak nezdravo.. No hrozne sa mi za posledný rok začala udržiavať voda v nohách, kolená lýtka.. úplne zavodnené, napuchnuté. Ďakujem veľmi pekne
Žihľavový čaj na odvodnenie
Nadváha a obezita idú často ruka v ruke so zadržiavaním vody v tele. Príčin môže byť hneď niekoľko a nezriedka k nim patrí napríklad zlá životospráva alebo práve stres. Ako spoznáte, že sa jedná práve o zavodnenie organizmu?
Máte problémy s chudnutím,
trápi vás celulitída,
stretávate sa s opuchmi končatín,
bojujete s nadmerným potením,
máte opuchnuté viečka.
Na odvodnenie organizmu môžete vyskúšať jeden z najúčinnejších pomocníkov - žihľavový čaj. Prispieva k detoxikácii pečene, podporuje látkovú výmenu a pomáha odvádzať prebytočnú vodu von z tela.
Tieto vraj velmi pomahaju.
https://www.mojadm.sk/kneipp-sumive-tablety-na-...
@luciaruz potvrdzujem. Maju aj tabletky, idealne je nastartovat to oboma.
autorka - kazdopadne vela robi aj obuv a strava a samozrejme aj pohyb, aspon prechadzka kratucka musi byt.
Presla som si tým ale musela som zmenit uplne zivotny styl. Tiez do jedal pouzivat himalajsku sol nie obycajnu
@st_277 Koľko tych tabliet ste vypili za deň alebo ako ste si to davkovali? S tou soľou super nápad ďakujem 😊
zo zaciatku 2 denne a davala som si aj tie tabletky k tomu, potom podla potreby, staci aj jedna 🙂
@st_277 a po akom čase cca ste spozorovali že to zaberá? 😊😊
no ak ich zajete celou porciou pizze alebo hambacom s hranolkami, nebudu zaberat nikdy. Takze neviem vam povedat, zalezi to od viacerych faktorov
@st_277 😅 to mi je jasné, a to našťastie nie je moj prípad. Ďakujem, vyskúšam 😊
Autorka, das sem potom prosim vediet, ci ti tie sumive tablety zabrali a po akom case? Tiez ma to zaujima 🙂 Vdaka
Citam totiz akurat na ne recenzie na mojadm.sk a poniektori neboli praveze spokojni, ze sa citili zavodneni este viac po nich
@janci27 jeeejda ani nestrašte 😁 Vyskúšam, dám vedieť 🙂
Nemôžeš to mať z antikoncepcie?
@macekovam nie žiadnu neberiem ani som nikdy nebrala
Ja by som este odporucila rucnu lymfodrenaz alebo maderoterapiu.
Ak je to zavodnene kontinualne a nadmerne, tak by som urcite odporucila ist k doktorovi, ci za tym nie je nejaky problem, ci uz oblicky alebo hormony. Lebo ak ano, tak potom nic prirodne nepomoze. A nic nepisete o tom, ako sa stravujete, to velmi ovplyvnuje to ako voda v tele reguluje. Kolko prijimate cukrov, soli? Kolko bielkovin? To vsetko toto vyrazne ovplyvnuje.