Ahojte dievčatá ...dá sa pekne schudnúť na tomto stroji ? Potrebujem schudnúť aspoň 20kg, už mám upravenú stravu, som doma na MD tak by mi to vyhovovalo keď deti spia. Chodím aj na prechádzky s detmi ale po hodine povedia ze chcú ísť domov .....koľko minút denne by stačilo na ňom cvičiť? Pol hodina-hodina ?
Ďakujem za každé info. 🙂
A bavilo by ťa to ? Aj dlhodobo? Podľa mňa to je dosť veľká zbytočnosť, ale niekoho iného to môže strašne baviť, neviem...Za mňa radšej skús nejaký HIIT, je plno videí na YouTube a stačí aj 15min na začiatok. Postupne môžes pridávať na intenzite, váhami alebo postom opakovaní.
Nezabúdaj, že strava je gro. Držím palce!
Ja ho odporúčam ako vešiak, výborná vec 🙂
Ja som si kupila crossovy elipticky trenzer a schudla som 10kg za pol roka. ALE! som samozrejme upravila stravu, nejedla skoro nic sladke a cvicila 4x do tyzdna ca 30-60min.
A samozrejme zistit, ci ta to bude bavit. Ja som pred rokmi chodila do fitka a 90% som bola na trenazeri, lebo ma to najviac bavilo.
Chudne sa v kuchyni, tak si na dobrej ceste.
Pri cviceni ide o to, ze to musis robit, musi ta to bavit. Ak ta bavi bicyklovanie, tak si kup aj stacionarny.
Ale ak ta to nebavi, tak moze byt fajn aj elipticky trenazer ako tu spominali, alebo aj veslovaci trenazer.
Zalezi aj podla miesta kolko mas. A tiez podla penazi, lebo tie lacne niekedy nie su pohodlne. Ak mas moznost, pred kupou si ho chod niekam vyskusat.
Naozaj sa skus zamysliet, co ta bude bavit. Pekne telo budes mat aj s jogou, na to ti staci podlozka a youtube. Aj svalovicu z nej budes mat.
A na trvanie, zalezi. Na zaciatok chvilu, pokial si zvyknes a potom predlzovat. Aj na stacionarnom bicykli sa da sediet hodina a "nic" nerobit, precitat si popri tom casak. Alebo za pol hodky zajazdit tak, ze to budes citit este dva dni (co tiez nie je dobre).
Postupne pridavat, pomaly.
Zalezi na tom ci ho budes pouzivat.
@veselo_neveselo áno áno jedlo som už zmenila. A pomôže bycikel aj na zadok alebo iný stroj by bol lepší? By som chcela niečo na cele telo 🙂
@veve889 chcela by som niečo na cele telo ..takže trenažér je lepší ako bike ?
Mala som doma už stepper, bicykel , eliptak aj bežiaci pás...takže za mňa bicykel určite nie, keď už tak buď elipticky trenažér alebo pas....bicykel má bavil najmenej, ten som predala asi po pol roku aj keď teda ako vešiak nesluzil
Tak ja som mala orbitrek pred deťmi a po nich som si kúpila bežiaci pás,oba stroje boli fajn,ale pás je za mňa ešte o niečo lepší 👌
Ja osobne by som nevedela schudnúť keby ho mam doma. Keďže som dominantná na predné stehná, a tie pri bicykli idú najviac, zväčšili by sa mi.. Závisí akú máš postavu, ciele, atď...
Na zadok, alebo teda na vybudovanie svalov len silovy trening. Bicykel urcite nie.
ja by som šla do pása… a ak máš peniaze tak by som šla do takého čo sa dá zvyšovať sklon… ja bicykel nie, ale zas kamoška by bicykel využila viac lebo ju to baví… baví ťa bicyklovanie? alebo radšej chodenie? alebo schody? aký druh pohybu smerom dopredu ťa baví? podľa toho ti poradím ☺️
Nevidim fotku stroja.... Ale... Ja som niekedy chodila na spinning a krasne som schudla aj zadok som mala krasne vyformovany, ale to boli cviky na tom bicykli v podstate na cele telo a instruktor nas dosť buzeroval aby sme to robili spravne.... Takze podla mna kazde cvicenie ktore sa robi spravne prinasa vysledky....
Mali sme ho doma. Ale skončil ako vešiak na handry. Úplná zbytočnosť. Skús možno niečo na precvičenie celého tela. Malo by to podľa mňa väčší efekt.
Radsej si chod zabehat. Moj nazor
@snowflakenel má 2 deti a veľkú nadváhu. doma cvičiť jej viac prospeje, aspoň zo začiatku ...
@zuzanastano11 myslela som stacionárny bycikel
@biba_18 áno presne
Mam podobny typ a maximalna spokojnost. Isla som do vyssej rady kvoli vyske. Rotoped som predala. Na trenazeri cvicim kedy mam chut a ako vladzem. Setri kolena a cvici cele telo. https://www.insportline.sk/17646/eliptical-insp...
Za mna ano. Upravila som stravu a cvicila na stacionarnom biku a islo mi to pekne dole zo zadku a stehien, takze ja som nadsena, lebo toto su moje problemove partie. Zadok za 112 isiel dole na 104cm napr. Nemam nejak extra rada bicyklovanie, ale toto mi vyhovuje, ze mi nezavadzia a ide tichucko, takze pozeram telku alebo pocuvam pesnicky a cvicim. Je pravda, ze cvicis len spodnu cast tela, ale mne to nevadi, cm isli dole aj z vrchnej casti 🙂
Skus krosovy elipticky trenazer na nom precvicis cele telo. 😉