Odporúčania na osobného trénera v Trnave.

syringa
30. sep 2019

Už nejakú dobu sa snažím dostať pod kontrolu moje telo, ale zdá sa že bez úspechu a bez cudzej pomoci to asi nedám. Viete mi niektorá/ý poradiť osobného trénera v Trnave? Alebo ak niekto má skúsenosti s osobným trénerom, ako si mám vybrať dobrého? Nechce sa mi platiť niekomu zbytočne, a po niekoľkých mesiacoch zistím, že absolútne žiadna zmena k lepšiemu. Chcela by som niekoho kto mi vypracuje plán, jedálniček, čo a ako a koľkokrát mám cvičiť, a aj po čase budú výsledky. 🙏

erika1594
6. nov 2019

@syringa Ahoj 🙂 je skvelé, že si sa rozhodla, že do toho nepôjdeš sama a hľadáš niekoho, kto je v tom čo robí dobrý.

Nie som z Trnavy, ale skús si pozrieť na instagrame Viktora Vinczeho 🙂 ten by mal byť (aspoň čo sa v trénerských kruhoch hovorí) kvalitný. Ale neviem, či len tak vypracuje plán - "dobrý" tréner bude trvať na tom, aby s tebou (minimálne zozačiatku, kým si osvojíš správnu techniku) bol na každom tréningu 🙂 Ďalšia vec je, že to lezie do peňazí - potom je to už ale na prioritách, prípadne na tom, či si ochotná venovať ďalších xy hodín študovaniu správnej techniky sama. S niektorými sa napríklad dá dohodnúť, že počas niekoľkých stretnutí s tebou prejdú komplet základy - potom už iba záleží od toho, aká si "pohybovo šikovná" 🙂

Daj keďtak vedieť ako si dopadla a ako si spokojná.

paulinkah77
7. nov 2019

@syringa ahoj, ja mam trenera z BA, ale ak ti ide iba o treningovy plan a jedalnicek, tak to myslim robi, ale ako pise erika1594 je urcite lepsie zopar treningov s nim. Tiez ma naucil techniku, cvicenia obmiena, takze to nie je nuda a hlavne na mna dohliada, uz som od januara schudla nieco cez 20 kg a nelutujem ani cent. Casom mozes cvicit aj sama, ale ja som si uz zvykla a mne to takto vyhovuje viac, hlavne sa bojim, ze ked nebudem pod kontrolou, tak to odflaknem, alebo sa mi nebude chciet ist cvicit. Ked uz si za to platim, tak sa snazim 🙂