Baby,len zacat je velmi tazké...ja uz pozerat som nechcela do zrkadla..stále som potila atd.zacala som fitkou,hned po minute skoro som odpadla zo stroja 🙂 potom kazdy den viac-a viac som vydrzala.vtedy som dostala sok,ked po mesiaci ukázala váha viac,ako som zacala.plakala som,ze nie je mozné.doma pekne som vymenila moju stravu,cukor som vymenila na hnedy cukor,olej na olivovy,a vsetky ligcht vyrobky-joghurty syry,naozaj nikdy som nebola hladná.co som vynechala sladkosti,zemiaky,ryzu,chlieb.mne velmi pomohlo update strava,vsetkym odporucam.vela kuracie prsia som jedla s oblohou ,len zeleninu LIDL-e boli moje oblúbené 🙂niekedy bolo tazké,lebo doma mám este 2 velké deti,piect atd.nasla som update obchod uz od nich kupujem múku strúhanku a vela veci 🙂 aj palacinku urobim 🙂
musis viac mesiacov vydrzat potom uz bude vysledok.moja priatelka tiez schudla viac,ako 20 kilo uz teraz nosi minisukne 🙂 mne ostali aj na stehnách vela koze s tym nevedela som co urobit..zatial nemám plánované operácie mozno nabudúce 🙂 aj takto som spokojná max nenosim minisukne 🙂
@greentee to znie dobre a to ako si schudla je obdivuhodne..klobuk fole..ja som jeden cas tiez chodila cvicit-3 mesiace a schudla som iba kilo a pol tak som to vzdala..aj stravu som zmenila..teraz som pribrata-takmer 90 kil tak idem do toho znova..