Ženy nechcete sa niektorá ku mne pridať na chudnutie od zajtra?
od zajtra aj ja, a zajtra zas od zajtra a potom zas .... :o) nič v zlom, len ma to pobavilo. Veľa vytrvalosti a pevnej vôle želám!
My sme sa s manželom prihlásili na výzvu čo dal fitshaker a začíname 10.1 😄 ideme do toho spolu 💪
@monlienka ak planujes diety, tak cakaj, ze to dlhodobo neudrzis a opat priberies.
Chudnutie je o zmene sposobu zivota ako celku.
@monlienka ten beh to odporúčam , ja som tiež behávala a pekne som schudla a aj sa mi vytvarovali pekne nohy . A to som beh neznasala , ale ako som každý deň vydržala viac a viac a videla výsledky tak som si ho zamilovala . Hudbu som pri tom počúvala . Od zajtra aj ja baby sa budem snažiť hlavne to sladké vylúčiť lebo to je moja droga . Držme si palce
@lienkaam16 ... to je aká výzva? napíš o tom niečo... bolo by dobré keby sa tu našla nejaká dobrá duša, ktorá by to viedla, napr. by napísala rozumný jedálníček...
🙋🏼♀️ pridávam sa. 10 kg chcem dať dolu
@monlienka jaaa
🙋♀️
@katka.dankova super budem rada ked tu budem mat niekoho na takú podporu. Koľko kil chceš dat dole?
Rada sa pridam aj ja som si urcila termin od zajtra 😁 no teda bajprv som zacala chudnut v lete po 2 porode - to uz som par kil zhodila, pred vianocami som si dala planovanu pauzu do zajtra na 2 tyzdne od chudnutia ale ani sa radsej hned neodvazim lebo ma bude mrziet ze co som zas pribrala 🙈😂
@monlienka ked si das rano len ovocie a na obed kuracie predpokladam ze so zeleninou, to dlhodobo neudrzis… vecer mozes mat akurat tak chute na vsetko mozne co najdes … skus si jedalnicek nastavit trocha vyzivnejsie a vyvazenejsie… to je moja rada ako od vyzivovej poradkyne😉
@monlienka ahoj ja by som rada