Od zajtra chudneme

monlienka
2. jan 2022

Ženy nechcete sa niektorá ku mne pridať na chudnutie od zajtra?

lucka279
2. jan 2022

@monlienka ahoj ja by som rada

herriett
2. jan 2022

@monlienka to iste som si dnes povedala, takze pripajam sa 🙂

monlienka
autor
2. jan 2022

@herriett super lebo moja vaha cely rok 2021 bola na rovnakej hodnote a to som si celý rok vravela ze zacnem ale vždy to skoncilo len pri snahe ale tento krat som uz rozhodnuta

monlienka
autor
2. jan 2022

@lucka279 skvele som rada, ze nas bude viac

h2
2. jan 2022

@monlienka Ja zajtra idem na to! 👍

monlienka
autor
2. jan 2022

@h2 aj vies aku diétu?

mousegirl
2. jan 2022

@monlienka ja sa tiež rada pridám ;) ale až od pozajtra, práve peciem babovku🤭😂

vanda323
2. jan 2022

@monlienka Ja až od zajtra s potom od toho Zajtra 😄😄😄 Srandujem dievčatá, držím Vám palce

merlinja
2. jan 2022

od zajtra aj ja, a zajtra zas od zajtra a potom zas .... :o) nič v zlom, len ma to pobavilo. Veľa vytrvalosti a pevnej vôle želám!

certik302
2. jan 2022

@monlienka na akú diétu idete?

monlienka
autor
2. jan 2022

@certik302 vylucim úplne sladke, a zacnem behavat rano si dam len ovocie a obed kuracina

lienkaam16
2. jan 2022

My sme sa s manželom prihlásili na výzvu čo dal fitshaker a začíname 10.1 😄 ideme do toho spolu 💪

zmrzlinka2021
2. jan 2022

@monlienka ak planujes diety, tak cakaj, ze to dlhodobo neudrzis a opat priberies.
Chudnutie je o zmene sposobu zivota ako celku.

andrea169
2. jan 2022

@monlienka ten beh to odporúčam , ja som tiež behávala a pekne som schudla a aj sa mi vytvarovali pekne nohy . A to som beh neznasala , ale ako som každý deň vydržala viac a viac a videla výsledky tak som si ho zamilovala . Hudbu som pri tom počúvala . Od zajtra aj ja baby sa budem snažiť hlavne to sladké vylúčiť lebo to je moja droga . Držme si palce

vanda323
2. jan 2022

@merlinja Chudneme spolu?😄😄😄😄

martulka48
2. jan 2022

@lienkaam16 ... to je aká výzva? napíš o tom niečo... bolo by dobré keby sa tu našla nejaká dobrá duša, ktorá by to viedla, napr. by napísala rozumný jedálníček...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
merlinja
2. jan 2022

@vanda323 môžeme! aspoň sa hecneme, že ktorá dá viac :o)))))

vanda323
2. jan 2022

@merlinja Okik👍 Ja som práve zjedla minonky smotanové , ešte sa chystám jogurt a banán 🍌😄😄😄

vanda323
2. jan 2022

@merlinja Ale po pôrode chcem chudnúť, nwpribrala som ale veľa ani nie 10 kg takže to pôjde ľahko

nikyball
2. jan 2022

🙋🏼‍♀️ pridávam sa. 10 kg chcem dať dolu

h2
2. jan 2022

@monlienka Pôjdem podľa kalorických tabuliek, minulý rok som s nimi dala dole cca 10 kg za 4 mesiace. No ale odvtedy sa mi už čo-to vrátilo, tak idem zase.

katka.dankova
2. jan 2022

@monlienka jaaa

dori92
2. jan 2022

🙋‍♀️

monlienka
autor
2. jan 2022

@katka.dankova super budem rada ked tu budem mat niekoho na takú podporu. Koľko kil chceš dat dole?

1mina
2. jan 2022

Rada sa pridam aj ja som si urcila termin od zajtra 😁 no teda bajprv som zacala chudnut v lete po 2 porode - to uz som par kil zhodila, pred vianocami som si dala planovanu pauzu do zajtra na 2 tyzdne od chudnutia ale ani sa radsej hned neodvazim lebo ma bude mrziet ze co som zas pribrala 🙈😂

monlienka
autor
2. jan 2022

@1mina ja som si povedala, že to musím dať a vydržať

kotvickaa
2. jan 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

@monlienka ked si das rano len ovocie a na obed kuracie predpokladam ze so zeleninou, to dlhodobo neudrzis… vecer mozes mat akurat tak chute na vsetko mozne co najdes … skus si jedalnicek nastavit trocha vyzivnejsie a vyvazenejsie… to je moja rada ako od vyzivovej poradkyne😉