Od zajtra chudnem

daduska132
9. dec 2014

Pridá sa ku mne niekto? Od zajtra chcem začať chudnúť podľa tohto: http://www.dixo.sk/zmen-zivotny-styl/ ... je to vlastne niečo na ten spôsob, že neješ najprv vôbec cukor a potom postupne pridávaš k jedlám sacharidy... tým prvým krokom som si nie veľmi istá 😒 ale chcela by som prestať papať chlieb a pečivo celkovo + prílohy a hlavne začať cvičiť minimálne 30 minút denne... Ak je niekto kto sa chce pridať mohli by sme si zostaviť jedálničke na najbližšie dni a podporovať sa lebo to mi chýba ☹ ☹ ☹ a hanbím sa 😀 😀 😀

maslenka47
9. dec 2014

Ak nieco naozaj chces, tak najskor zabudni na "Od zajtra". Kazdy den ma nejake "zajtra". Treba zacat DNES. Drzim palce.

katarinamarkova
9. dec 2014

@daduska132 od zajtra 🙂 ak chces nieco zmenit, sprav to od TERAZ!
taketo extremne diety nikdy dlhodobo nefunguju. len si totalne rozhadzes metabolizmus a budes na tom este horsie ako si teraz.
jest treba vsetko - s mierou
hybat sa traba - vela
jedz vsetko, vyhni sa polotovarom, pokial co mozno najmenej chemikalii v jedle, ziadne margariny, rastlinne natierky tiez nie....obycajne zdrave ludske jedlo, maso, zelenina, ovocie, pecivo( s mierou), mlieko, vajcia, strukoviny......atd.
a veeeeeela pohybu - idealne vonku v prirode

pupavka123
9. dec 2014

@daduska132 Neblaznite ved idu Vianoce...horsiu dobu ste si nemohli vybrat,to ste cely rok cakali kym pridu Vianoce aby ste zacali,ved to je chore 😀 😀

nyusika
9. dec 2014

a ved Vianoce predsa neznamenaju, ze budeme zrat od rana do vecera 🙂
A presne o tomto to cele je, za estale ma cloej nejaku vyhovorku, ze teraz toto, potom hentaka oslava, potom Vianoce. Treba sa nastavit tak, aby nas kopka majonzeaku a kus vyprazanej ryby nevratil o pat kil spat.

sense
9. dec 2014

@daduska132 preco chces prestat uplne jest pecivo a prilohy teda ine sacharidy? ked som toto spominala kamaratovej zene, kt. sa venuje osobnemu trenerstvu a vypracovava aj jedalnicky tak len krutila hlavou....

ale hor sa do toho ak si sama presvedcena ze to zvladnes a ze to naozaj chces, vtedy pride motivacia aj sama...a zvladnes to aj pred sviatkami, a ak ospominaju dievcata hore, nie od zajtra ale hned....

nyusika
9. dec 2014

a tiewz nie je pravda, ze treba jest vsetko s mieoru. Kazda vieme, kde je nasa achilova pata, ja nemozem zemiaky...teda - mozem 😀 m ae potom sa nesmiem cudovat. Z chleba nepriberam. Svoje telo musi kazda spoznat sama, zistit, aky system stravovania mi vyhovuje, kedy sa citim fit. Uprednostnovany posob 5-6 krat denne mensie porcie u mna nefunguje, u mna funguju ranajky-obed-skora vecera.
ja ked mam jest 5-6 krat denne, som v strese, lebo mam pocit, ze stale jem 😀 😀
Pravda je, ze treba jest kvalitne potraviny, to je alfa a omega chudnutia a zdravého zivotneho stylu.
A nie je pravda, ze si ich nemozeme dovolit, mozeme, ved sa len pozrite, za ake veci davame peniaze ? dve tretiny su prazdne jedlo, sice chutne, ale bez akejkolvek vyzivovej hodnoty...same pastetky, tvarohove dezerty, fabricke sladkosti, sladke vody, parky, kupenske natoerkove masla, natierky...vyhodene peniaze.

adeala
9. dec 2014

@nyusika vlastne.. Vianoce presne to znamenajú 😀

sense
9. dec 2014

@adeala no v dnesnej dobe pomaly ale isto su vianoce skor sviatkami obzerstva ako sviatkami pokoje, zvlast ked clovek ide do obchodu a vidi tie nakupne kosiky...

adri2211
9. dec 2014

nedrz ziadnu dietu, zi dravo a zdravo sa stravuj + pohyb. to je zaklad.
napisem ti ako to vyzera u nas. muz schudol cez 20kg a ja 20kg (presne tych 20,co na mne viseli uz 3,5roka po porode)
zmenili sme stravovanie od zakladov. vylucili bielu muku a nahradili ju spaldovou,mandlovou,kokosovou. biely cukor vymenili za trstinovy a obmedzili ho. sladkosti raz za cas. Vianoce ani ine sviatky nie su vyhovorka.
varim vsetko, len teda sa pokusam o zdravsiu formu. jeme vela polievok, vlastne sa stali sucastou nasho kazdodenneho jedalnicka, dalej hlavne jedlo papame bez prilohy iba zo salatom, milujeme salaty a vecere su vacsinou tie. dalej ovsene vlocky, ktore som dovtedy skoro ani nepoznala sa u nas najdu vacsinou na ranajky.
a chodime cvicit bud do fitka al. dlhe prechadzky atd.
takto nam to vyhovuje, nielenze sme schudli, ale muz napr. presttal chrapat, sme ovela aktivnejsi a vykonnejsi.
samozrejme raz za cas si doprajeme ´zraci den´. teraz cez vikend ideme napr. s muzom na veceru na pizzu a ver tomu ze si dam celu pizzu a este aj dezert 🙂)

drzim palce

mawka
9. dec 2014

@daduska132 su to sacharidove vlny a ja ti zelam vela stastia. lebo ak jeden den seknes s akymkovek sacharidom a neudrzis sa ani len na nohach, pripadne niekde odpadnes, potom sa nestazuj. lebo presne na tomto principe to je. sacharidove vlny su efektivne len vtedy, ked aj makas na sebe a velmi tvrdo makas a poznas samu seba, ze sa znovu nerozozeries 🙂
vies co je to vzdat sa v jeden den zrazu vsetkych sacharidov? ze budes jest len bielkoviny? lebo ani zeleninu ani ovocie nemozes kvoli cukrom. ani nic. vies si predstavit, co to s tebou spravi?
nespekuluj, stravuj sa bezne, zdravo, neprezieraj sa a cvic. a hlavne si za tym stoj. "od zajtra" nie je riesenie. mala si zacat uz dnes.

mawka
9. dec 2014

@adri2211 krasny vysledok 🙂 za aku dobu ste takto schudli?

adri2211
9. dec 2014

@mawka dakujeme krasne, za cca pol roka. tento styl zivota sa stal nasou sucasnostou,cize kila sa nevracaju. teraz uz len muz nabera svaly a ja rysujem postavu, zatial s mensimi vyslekdami, ale kazdym dnom zacnem cvicit s trenerom, takze je to na dobrej ceste.
a najdolezitejsie, ze VSETKO sa zacina v hlave, treba sa len troska snazit

adeala
9. dec 2014

@sense ja som to myslela ako vtip 🙂 ja sama za seba napríklad budem piecť 1 koláč a na Štedrý deň žiaden stres, žiadne vstávanie o 6 ráno, aby som do 16 všetko stihla.. proste budeme spolu, pojdeme sa prejsť (Praha je na Vianoce nádherná), dáme si vínko a budeme sa mať radi 😉 musíme si to užiť, posledné Vianoce za slobodna 😀
Inak presne pre toto som vačšinu svojho života nemala rada Vianoce - všetci boli vystresovaný, všetci očakávali super darčeky a ešte lepšie reakcie na darčeky, ktoré dávali.. asi od 8 rokov som to cítila ako hrozný tlak a nemala som to rada 😒
Och, ja som ale mimo témy 😀

xsenova
9. dec 2014

@daduska132 zacat chudnut pred vianocami - ta obdivujem 😝

sense
9. dec 2014

@adeala no ono je to pomaly realita.....zial, pretoto my travime vianoce uplne inak co kopec mojich znamych nechape...ziadnych 100druhov kolacov, netlacim 100kg vozik v supermarkete a nevstavam 24.12 o piatej aby sa vsetko uvarilo a nedrhnem barak len preto ze su vianoce....

a presne preco ty som nemala ani ja vianoce rada len stres a zhon... a o piatej vecer sme sa tvarili aky sme vsetcia stastni a veseli....

ale to ni eje k teme

mawka
9. dec 2014

@adeala
@sense
ja vas uplne chapem, dievcence 🙂 pecie mi cukrarka. dve kila vianocneho. kilo lineckeho a kilo mix. ako kazdy rok. ja nepeciem nic. darceky zabalim este tu v robote. doma ich zabalene vylozim pod stromcek. upratala som si, nez som sla do roboty, takze mam v poho vsetko. A aj ked pridem den pred vianocami, sak na spalni mam dvere. co nestihnem vybalit, uloziit, necham v spalni a zavrem dvere a vybavene. sak kto uz mi len chodi do spalne 😀 . a 24.12. si vylozime nohy a budeme cumakat do telky. rybu kupim predsmazenu. akurat spravim salat zemiakovy, vymenim zta kapustnicu od mamky 😀 a budem vegetit s detmi. a je mi uuuuuplne u zadku, ci budeme jest o 16.00 alebo 20.00 hod. Proste veget. Nemagorim sa zo zasady. Lebo mi o pride vsetko strasne umele a strojene. A stresove a nahanacky, vsetci nervozni. No mohla by som to ototo.
A co sa tyka diety, sak aj ja si dam to moje milovane linecke. sak aj kapustnicu, aj salat. a co. len viem, ze si to aj odmakam potom doma a vo fitku. urcite z par lineckeho a kopky salatu a taniera kapustnice nepriberem 10 kg. a potom uz ma vianocne dobroty nelakaju. Teda hej, mandarinky. Ciste obzerstvo u mna. Na kila 😀

sense
9. dec 2014

@mawka napodobne .... dam si trochu upiect, minuly rok to chlap zjedol este pred vianocami tak mal smolu, darceky zabalili uz v obchode, nezijeme v chlieve upratujeme predbezne, mandarinky milujem ajj ja , salat spravime den predtym, predsmazena ryba je aj u nas kapustnicu urobi chlap a cele doobedie 24.12 travime pri jazere, doteraz bolo vzdy prijemen pocasie,takze u nas su vianoce asi taketo a sladke si dam aj ja pkial ma nepredbehne muz a kompenzujem pohybom....ale majonezovy salat byt musi....

mawka
9. dec 2014

@sense tak keby som bola doma, tiez to spravim den dopredu ako vzdy. ale vratim sa z de niekedy 23. vecer, tak urcite sa nebudem zaoberat salatom 😀 budem s detmi po mesiaci. srat na salat. 😀 spravim na druhy den. ved to neni zlozite, je to akurat prplacka olupat uvarene zemiaky. inak pohoda. ja si nakupim potraviny tu, takze sa nemusim uz doma nahanat. a 23. vecer ked deti zaspia, tak si dam pohar niecoho fajnoveho a budem si uzivat domov. a je mi jedno, ci bude utrety prach alebo nie. mam rovnaky nazor, upratujem cely rok.
ja neviem, proste sa nejdem posrat z vianoc 😅

a aj tak si myslim, ze kto chce zacat s dietou pred vioanocami, tak ju neudrzi. a nielen preto, ze su vianoce, cas obzerstva. ale aj preto, ze je v stadiu CHCEM, ale este sa do toho nepustil. kazdy kto naozaj chce, tak zacne hned, okamzite aj bez toho slovka OD ZAJTRA 😉

sense
9. dec 2014

@mawka tak ja ked som doma spravim den predtym ked som v praci tiez kaslem na to ....a keby ho nemam tak rada tak by boli dobre aj uvarene zemiaky

timca55
9. dec 2014

alebo keby si cvičila denne hodinu , hodinu a pol tak by si mohla jest všetko a este by si aj zhodila :D ale to tiez zboznujem to "od zajtra"

kiwi82
9. dec 2014

teraz pred sviatkami? 😉 ja až po novom roku 🙂

daduska132
autor
15. dec 2014

@mawka ahoj viem lebo už som raz urobila a nič z toho čo si napísala sa nestalo.. poznám ´dalších 15 ľudí minimálne v mojom okolí, ktorí urobili to isté a bez problémov 🙂 takže toho sa určite nebojím ...
@adri2211 gratulujem a ticho závidím 😉

no čo sa týka Vianoc to problém nie je keď raz začnem viem sa ovládnuť 🙂 len problémom je pre mňa začať a skĺbiť svoju prácu, priateľové podnikanie a koníčky nie je jednoduché hlavne teraz v hektickom období pred koncom roka kedy zrazu všetci všetko chcú na čo nemajú cez rok čas 😀

tento rok sa hlavne teším na prvé vianoce so svojím drahým, takže čo si uvaríme to budeme mať ... 😉

adri2211
15. dec 2014

@daduska132 dakujem a drzim palce moc moooc 🙂
mozno pre inspiraciu pridavam foto.
p.s aj na druhej som ja, len bez tvare (fotka sla do bazaru)

mawka
15. dec 2014

@adri2211 absolutne fantasticky vysledok!!!! nadhera. klobuk dole. super. tesim sa 🙂

adri2211
16. dec 2014

@mawka dakujeeeem 😙

timca55
17. dec 2014

@adri2211 perfektne , musim pochvalit , krasna postava 🙂 ja športujem 15 rokov a este fest nemam take pekne bruško ako ty 🙂

adri2211
17. dec 2014

@timca55 dakujeeem krasne ,)) si zlata a veeelmi potesilo

daduska132
autor
18. dec 2014

@adri2211 oooch skoro som odpadla .. supeeer ešte raz gratulujem 🙂 toto je to čo určite nie len mňa, ale aj iných inšpiruje skôr ako nejaká trápna reklama v telke alebo článok o tom ako niekto schudol 🙂
na inšpiráciu si ťa vytlačím na chladničku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

silvia1101
18. dec 2014

@adrii2211 užasná zmena, hoci toľko kil navyše až tak veľmi nevidieť, dobre zamaskované 🙂 potrebujem presne to isté, 20 kilo dole... citala som o tvojom novom zivotnom štýle, reecepty - máš nejakú inšpiráciu alebo jednoducho si vždy hľadáš tú zdravšiu alternatívu. A pečivo jedávaš nejaké ?

adri2211
18. dec 2014

@silvia1101
@daduska132 babulky vecer Vam odpisem cez notas