Ahojte baby od zajtra chudnem nepridá sa niektorá?
zajtra, zajtra, len nie dnes, vravi kazdy lenivec 😉
To moje zajtra je cele leto😂
Ja som si dnes odbehla svojich osem kilometrov a po ceste som aj odvolila primatora a ostatnych clenov do mestskej rady 🙂
@deti95060810 odporucat beh osobe, ktora mozno nema ziadnu kondicku a fajnu nadvahu...nechces jej rovno ist navrtat nejake klby?😄
@hederamonstera ďakujem 🙂 dám si baby brusaky dnes a už som obmedzila sladke
@hederamonstera kde čítaš o nadváhe....nič som tam nenašla.... či ty autorku poznáš osobne? a či ty si tiež podobná že všetko od zajtra?
@deti95060810 co si nevrla? Napisala som mozno! Takze ak chce chudnut, tak asi ma z coho ;)
@monlienka brušáky sú o ničom😉ak chceš cvičiť doma je xy vhodných programov cvičenia na doma - časovo cca 25-60minut....vyber si podľa náročnosti a kondičky....na výber toho je veľa od Jillian Michaels, Ewa Chdakowska, Monika Kolakowska, Heather Robertsom.....každá má programy pre začiatočníkov a aj pre pokročilých...
Ja chudnem už od júla. Zatiaľ som dala dolu okolo 10 kg. Nebehám a ani nebudem, zatiaľ chudnem iba úpravou stravy. Beh nie je pre každého, ja som nemohla behať ani v časoch, keď som mala pár ideálnu hmotnosť a o dvadsať rokov menej. S nadváhou a vekom nad štyridsať si fakt nemienim robiť na sebe násilie.
@kotulicek čoho sa držis že to ide takto pekne? Ja mám 57kg a neviem schudnúť ani len kilo 😣 cvičím na orbitreku, nejem sladké a v kuse som v pohybe
@original_d ahoj no predpokladám že nemáš vysokú nadváhu preto to nejde tak jednoducho ... Odporúčam pravidelný 8 hodinový spánok kalorické tabuľky vhodné nastavené dávať pozor na tuky alebo aj vedľa ovocia jesť pravidelne ... Ja mám 173 CM a už konečne 72 kg a tiež to už ide zle a tieto maličkosti si treba začať sledovať cvičím kardio tak 2 krát do týždňa inak cvičím na svaly takže veľa bielkovin jem proteín tvaroh skyr a zvýšený prísun bielkovín ti pomôže aj s chudnutím
a prečo až od zajtra...Prečo nie hneď teraz už aj.... a večer to zaklincuješ tým, že si pôjdeš zabehať....stačí 2 3 km na začiatok....😉