Tak priznajte, aku blbost na chudnutie ste kupili a vobec nepomohla?
Ja ALI a vybracny pas AB tronic
A chlieb sa moze ci nie
Ja Nidoru a boli to zbytočne vyhodené peniaze. A ešte som aj pribrala 🙄
@lusinda3 neviem co ti nepomoze, ale dolezite je nevzdat sa a nehladat jednoduchu cestu. ked zacnes jest len ovocie zeleninu, bez chleba, sladkosti, sladkych vod, tak schudnes dost rychlo. ale napr. ja sa takto nedokazem dlhodobo stravovat, takze som sa na takuto cestu chudnutia ani nedala, namiesto toho som zacala zmensenim davok jedla, viac zeleniny a menej peciva a muky, ovela menej cukru. chudnem pomaly, ale ide to, kym to dodrziavam (nie je to tazky rezim, len mam slabu volu). moj ocko napr. schudol za mesiac 4 kg nedavno a to len tym, ze zacal jest mensie davky a len pocas "chodov" pocas dna, ziadne zobkania medzitym. inak stravu nijak neupravoval. urcite sa vaz a aj sa odmeraj, aby si videla, ci rezim, ktory si si stanovila, tebe konkretne pomaha, lebo kazdemu moze vyhovovat nieco ine
@lucenka911 môže, ale nezabúdaj na pohyb, šport, alebo aspoň rýchlu chôdzu, prechádzky.
@lusinda3 nie je to sice vyslovene na chudnutie ale suvis s chudnutim to ma - ja som si kupila zopar krat anticelulitidove telove mlieka a zistila som ze je to tiez blbost. na celulititdu sa mi najviac osvedcil pravidelny pohyb a hlavne cvicenie, uprava stravy, primerana hmotnost a striedanie studenej a teplej vody pri sprchovani, resp. v saune.
:D .. Ja som si raz kúpila,, Acai berry " tabletky na chudnutie (myslím, že tak sa to takpíše: ) .. No ..kto by neodolal sľubujúcemu rýchlemu zhodenia nežiadúcich kíl všakže ? :D ..och .. no zhodila som možno kilo , ale podla mňa len preto , že som popritom cvičila ;) .. ach ....:D no dnes už by som sa na takú blbosť nedala nalákať :D .. prosím ťa len sa nedaj zlákať takýmito blbosťami ..🙂 .. Asi fakt len pohyb ;) ..
@bonaqa2013 nejest po 18,00 je hlupost. ak ides spat o 23.00 kludne si este aj o 20.00 mozes dat napriklad jogurt...
@ivanya myslíš? Však je to len tvoja vec....
odporučam prečítať:
https://www.modrykonik.sk/blog/zenulkaaa/article/nedrzte-ziadne-hlupe-diety-hnh1g5/
Je tam všetko zhrnuté...
tak ja asi priklad na dietu nebudem...ale i tak nejakym "zazrakom" chudnem...nie je to moj ciel..ale tesim sa z toho..zato lekar by ma asi nakopal :D cely den nic..voda maximalne..obcas kusok chleba...a az vecer..okolo 21.hod...sa najem toho,co som varila...alebo si nieco spravim..a od vianoc mam 6kg dole 🙂 viem,nie je to spravne..ale mne to takto zatial vyhovuje..podotykam...nehladujem zamerne..pretoze skoro nikdy hlad nepocitujem
@alexandra2710 Drzim ti palce, aby sa ti to neskor negativne neprejavilo na celkovom zdravi...
@ivanya to si drzim aj ja 🙂
@bonaqa2013 aj podla mna je to blbost nejest po 18-tej, ak nechodis spat o osmej, ja jedavam o siedmej, spavat chodim ako kedy a chudnem
@bonaqa2013 večeriavam bežne o 19tej až 20tej. A chudnem v priemere 1kilo za týždeň...a sú to všetko tuky, lebo svaly som pribrala....takže treba mať vyváženú stravu počas celých dní a pôjde to. Telo potrebuje energiu aj večer.
Mne pomohlo - ráno sacharidy...večer bielkoviny...a pohyb...kg išli pekne dolu...no a žiadne pečivo...
@snapi chudneš 1 kg za týždeň? Však rok má 52 týždňov, tak za rok 52 kg je fuč? No neviem, neviem....
@moni244 ale veď ja vás nenútim. Môžte sa napratať aj 5 minút pred spánkom. každého vec. ...
@bonaqa2013 s chudnutím som začala pred necelými troma mesiacmi....jasné, že nebudem týmto tempom chudnúť celý rok :D. zatiaľ to ide takto, možno to o 2mesiace už pôjde pomalšie. Len som tým chcela povedať, že sa proste dá jesť aj večer. A jasné, že nie 5minút pred spaním....Ale každý sme iný, musí si každý nájsť to, čo mu vzhovuje.
chlebik nemusis vynechat uplne 🙂 staci ho len trosku obmedzit, ale da sa schudnut aj s pecivom 🙂 no urcite voľ celozrné (a nie len prifarbene) - jediny 100% celozrny chlieb na slovensku je Slatinský chlieb ale aj dosť drahý, dostaneš ho v Tescu, Bille, treba popozerať..
rozhodne nič z teleshopingu ti nepomôže 🙂 nedaj sa na to zlákať.. treba urobiť poriadky v strave, sladkú odmenu raz za týždeň, a aspoň 4x do týždňa hodinku pocvičiť 🙂
rozhodne žiadna diéta. ako náhle ju skončíš, kilá pojdu hore ... aj z duplou. viem to z vlastnej skusenosti. ja som sa dala na chudnutie 10.3 a do dnes mám 1kg dole. a 2cm v páse a bokoch. cca 5dní. klop klop klop - dúfam, že to nezarieknem .začala som jesť 5x denne. viac pit vodu a vysadila sladkosti. no keď ma to chytí, dám si kocku čokolády. no a včera som na jednom fore čítala, že je dobré si dať pol až hodinu pred spaním, čajovú lyžičku medu. tak uvidíme ... dúfam že nezačnem priberať, lebo ma rachne.
aby som nezabudla ... 20 min. denne cvičím z Tiffani Rothe. neni to nič drastické.... len také vlnenie bokov na brucho a zadok.
držím palce aj tebe aj sebe 😀
Ahojte dievcata, vsetky fanynky diet pozyvam do mojej novej skupinky:
Chudneme s KetoDiet - rýchlo, zaručene a bez veľkej námahy...
Budeme si vzajomne vymeniat skusensti, rady a podporovat sa pri spolocnom cieli emoticon https://www.modrykonik.sk/group/7235/
určite overené je beh, plávanie, aerobic. A po 18 hod, už nejesť. vyvarovať sa všetkým sladkostiam, aj sladkým nápojom.