Od zajtra chudnem

vahcaac
31. dec 2022

Baby, idete niektorá od zajtra chudnúť ? Ja idem z 82 kg na pôvodných 58 kg. Chcela by som to dať za rok. Pridá sa niektorá? Môžme spraviť skupinu, motivovať sa 😂

surama
31. dec 2022

@vahcaac Ahoj, akym stylom planujes chudnut? 🙂

petamich
31. dec 2022

aj ja! 🙂 ako kazdy rok 😂

vahcaac
autor
31. dec 2022

Zdravé stravovanie a cvičenie doma

nnnuuunnn
31. dec 2022

A kedy si mala tých pôvodných 58? 😁

dee01
31. dec 2022

@vahcaac za aký čas si sa na tú váhu dostala? ma to zaujíma celkom, lebo ja ked vidím, že sú mi rifle tesné, tak sa zabrzdím, predsalen je lahšie dať dole 2-3kilá ako 20

lucinka2200
31. dec 2022

@petamich presne aj ja 🤣🤣🤣🤣

vahcaac
autor
31. dec 2022

@nnnuuunnn

@dee01 Dievčata, pred tehotenstvom. Ale iba k veci by som poprosila. Verím, ze viete čítať s porozumením. Či ? 🙂

vahcaac
autor
31. dec 2022

@petamich ja tiež vždy po Vianociach, ale vždy to bolo iba take, čo som dala z mesiac dole. Teraz to je o inom 😂

petamich
31. dec 2022

@vahcaac ja som totiz taka kralovna jojo efektov - po porode sa mi nedarilo schudnut, potom som sa do toho oprela, sli sme kamosom na svadbu, no a po tej svadbe v oktobri sodoma gomora 😵‍💫😅 tak teraz som sa opat prihlasila na jeden beh a idem sa do toho opat opriet, nech tie posledne tehotenske stratene a najdene dam! nech v lete mozem obliect opat pekne bikiny

drzim ti paste!! 🤞🏻🍀

dee01
31. dec 2022

@vahcaac jasné v pohode, mna to len zaujímalo, nie v zlom

nikha2809
31. dec 2022

Ja sa pridávam.Tento rok som zhodila v prvom polroku 10kg.V druhom, po dovolenke, som ich nabrala naspäť.Takze tento rok idem do toho aj s cieľom váhu si udržať, čo je podľa mňa oveľa náročnejšie ako schudnúť.

janinamojka
31. dec 2022

@vahcaac aj ja planujem,ale mne staci tych 5 kg ..no kedze mam chripku druhy týždeň chora jak pes,2 kg je uz skoro dole...tak mam dobry rozbeh do Noveho roka aspon,idem to brat pozitivne🙂

diewcatqoo
31. dec 2022

Ja potrebujem len cca 5 kg, ale zacnem az od pondelka. V nedelu sa neoplati zacinat 😅

terka224
31. dec 2022

@dee01 no ja mám napríklad po pôrode navyše 20 kíl😭

oli18
31. dec 2022

Ked som videla tie nakupne voziky v Kauflande myslim, ze nie si jedina 🤣

mogaa
31. dec 2022

@vahcaac ja začínam od 9.1.:slight_smile:

ariannazara
31. dec 2022

🤣🤣🤣 Každý rok sa vážime s mužom píšeme do kalendára 🤣 reči popri tom ideme chudnut 🤣🤣🤣 a každý rok to dopadne rovnako 🥹🤣

biaa
31. dec 2022

@vahcaac už sa tedim ako po novom roku do fitka nabehne kopa odhodlancov že si nebudem vedieť noralne odcvicit v klude svoje ale šak Vás to po mesiaci prejde 😀

alanko20
31. dec 2022

@petamich som v Tvojom time😀🤣💪

cecilia29
31. dec 2022

Držím prsty. Ja nie ze chcem, ja musím zo zdravotných dôvodov. Ale ked po pôrode som stále chorá , a keď nie ja rak deti. Nemám čas sa do toho oprieť.

1mina
31. dec 2022

Pridavam sa 🙂
@petamich aj ja som kralovna jojo efektov 🙈 takto pred rokom mi chybalo k povodnej vahe 2 kila schudnut, radsej nekomentujem ako teraz 😀

surama
31. dec 2022

Tak to sa pridavam 🙂

vahcaac
autor
31. dec 2022

@biaa hlavne že teba to neprešlo 😂😂😂😂

emm_i
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalienka12
31. dec 2022

@vahcaac Co je to “zdrave stravovanie? Co si pod tym predstavujes? Ja som schudla ovela viac kg ako sa chystas ty a hmotnost si drzim.

petamich
31. dec 2022

@1mina @alanko20 damy je mi ctou 😃 tak na to nase chudnutie! 🥂 a tentokrat bez jojo efektov

skusim ja tento rok najst mod "rozumne stravovanie" lebo ja mam len prezieram sa alebo dietujem, hrozna som 🥴

petamich
31. dec 2022

uz som sa zlakla, ze nebodaj jedna tema bude bez komentarov, ktore vobec nie su nutne ale nie, Modry konik nesklamal 😃

1mina
31. dec 2022

@petamich ano aj ja som odhodlana ze uz to nemozem znova tak pokazit ! Pred materskou som bola v super rezime, musim sa donho znova dostat 🙂

onedaynick
31. dec 2022

@oli18 to je diskutabilne, ja som v obchode v kuse, je nas doma 5. plus navstevy, moji rodicia, svagrovci, a naozaj pojeme hodne, ale zas, aj sa vela hybeme, a takto sviatocne sa neprejedame bezne, cize ano, aj my sme dnes zjedli hrniec kapustnice, dvoch zubacov, chlebicky, torta. Su sviatky. A 20 kil za 2 tyzdne nepriberiem, to si autorka naskrblila za dlhu dobu.

sima338
31. dec 2022

Tak 5 idem dávať dole veru aj ja 🙂 bez srandy