Baby, idete niektorá od zajtra chudnúť ? Ja idem z 82 kg na pôvodných 58 kg. Chcela by som to dať za rok. Pridá sa niektorá? Môžme spraviť skupinu, motivovať sa 😂
aj ja! 🙂 ako kazdy rok 😂
Zdravé stravovanie a cvičenie doma
A kedy si mala tých pôvodných 58? 😁
@petamich presne aj ja 🤣🤣🤣🤣
@vahcaac ja som totiz taka kralovna jojo efektov - po porode sa mi nedarilo schudnut, potom som sa do toho oprela, sli sme kamosom na svadbu, no a po tej svadbe v oktobri sodoma gomora 😵💫😅 tak teraz som sa opat prihlasila na jeden beh a idem sa do toho opat opriet, nech tie posledne tehotenske stratene a najdene dam! nech v lete mozem obliect opat pekne bikiny
drzim ti paste!! 🤞🏻🍀
Ja sa pridávam.Tento rok som zhodila v prvom polroku 10kg.V druhom, po dovolenke, som ich nabrala naspäť.Takze tento rok idem do toho aj s cieľom váhu si udržať, čo je podľa mňa oveľa náročnejšie ako schudnúť.
@vahcaac aj ja planujem,ale mne staci tych 5 kg ..no kedze mam chripku druhy týždeň chora jak pes,2 kg je uz skoro dole...tak mam dobry rozbeh do Noveho roka aspon,idem to brat pozitivne🙂
Ja potrebujem len cca 5 kg, ale zacnem az od pondelka. V nedelu sa neoplati zacinat 😅
Ked som videla tie nakupne voziky v Kauflande myslim, ze nie si jedina 🤣
🤣🤣🤣 Každý rok sa vážime s mužom píšeme do kalendára 🤣 reči popri tom ideme chudnut 🤣🤣🤣 a každý rok to dopadne rovnako 🥹🤣
Držím prsty. Ja nie ze chcem, ja musím zo zdravotných dôvodov. Ale ked po pôrode som stále chorá , a keď nie ja rak deti. Nemám čas sa do toho oprieť.
Tak to sa pridavam 🙂
@vahcaac Co je to “zdrave stravovanie? Co si pod tym predstavujes? Ja som schudla ovela viac kg ako sa chystas ty a hmotnost si drzim.
uz som sa zlakla, ze nebodaj jedna tema bude bez komentarov, ktore vobec nie su nutne ale nie, Modry konik nesklamal 😃
@oli18 to je diskutabilne, ja som v obchode v kuse, je nas doma 5. plus navstevy, moji rodicia, svagrovci, a naozaj pojeme hodne, ale zas, aj sa vela hybeme, a takto sviatocne sa neprejedame bezne, cize ano, aj my sme dnes zjedli hrniec kapustnice, dvoch zubacov, chlebicky, torta. Su sviatky. A 20 kil za 2 tyzdne nepriberiem, to si autorka naskrblila za dlhu dobu.
Tak 5 idem dávať dole veru aj ja 🙂 bez srandy
@vahcaac Ahoj, akym stylom planujes chudnut? 🙂