Ahojte chcem vás poprosiť o nejaké rady, tipy ako sa dostať na svoju váhu. Môj syn už bude mať 2 roky a ja mam stale 8 kg naviac a už som zúfalá lebo všetky tie kg mám asi len na bruchu mám tenké nohy a veľké brucho vyzerám strašne 😭😭😭. Najhoršie je ked sa ma niekto opýta či som tehotná a to sa mi už viac krát stalo. Nevadí mi to koľko vážim teraz mám 72kg len aspoň nech sa to brucho trošku splasne. Už som skúšala asi vsetko cvičenie diety dokonca aj tu keto diétu za ktorú som dala nemalé peniaze a nič. Snažím sa zdravo jesť a nič už mám pocit že budem piť asi iba vodu. Ďakujem
Skús si dať vyšetriť aj diastazu. Váha je jedna vec, ale vypuklé brucho môže byť aj z toho
Skúste program schudni s dave, odporúčam..
@candii ahoj a ako si mám vypocitat že koľko môžem prijať kalórií lebo som to všade už pozerala ale nejak tomu nechápem. Dokonca som už aj tie tabuľky mala stiahnuté ale som stoho jeleň
Cca 1400-1600, záleží ako sa hýbeš počas dňa
No a pritom je to také jednoduché. Kaloricky deficit. Proste viac energie vydať ako prijať. Celá veda a nemusíš sa ani extrémne potiť vo fitku .. stačí denne zo 10 000 krokov. To máš cca 20 minútovú prechádzku a keď pôjdeš rychlou chôdzou bude to top 👍. Stačí sa naučiť stravovať.. na internete nájdes plno typov alebo oslov nejakého fitness trénera, ktorý ti po lopate vysvetlí čo a ako