Od marca začínam chudnúť. Pridáte sa?

nellyza27
28. feb 2012

Ahojte, po porode mi ostali kila navyse a chcem sa ich do leta zbavit. Chcem zacat teraz od 1.3. a rada by som bola, keby sme sa tu vzajomne podporovali, pojde nam to lepsie. budem rada ak sa pridate

seminkads
10. mar 2012

@nellyza27 Ahoj, ja mam doma cise uz 13mesacnu slecnu,ale tiez by som chcela nieco schudnut, na jesen sa mi podarilo 9kil, a len 2 som pribrala spat.Ako planujes schudnut?

nellyza27
autor
11. mar 2012

@seminkads Ano? A ako sa ti podarilo schudnut tych 9 kil? Chcem si upravit stravu a zacat cvicit, len pri malom akosi nic nestiham. Ked mi poradis, budem vdacna, a mozeme sa navzajom motivovat

omnia23
11. mar 2012

@nellyza27 ahoj aj ja by som sa rada pridala

seminkads
11. mar 2012

@nellyza27 no na ranjky som mala jogurt-normalny ovocny, obed co bolo, hlavne na prirodno,vela zeleniny, zmensila som si prilohy, na veceru to iste ale bez prilohy, so zeleninou, medzitym ovocie-mierne, ziadne sladke a pecivo (to boli moji zabijaci) vela pit, nevyjedat po malej-to ti ale zatial nehrozi 🙂 a pohyb nic extra-len co bolo doma. No a kava s cukrom a mliekom nesmie chybat. Mlieko som kupila nizkotucne a v kave to ani nepoznat, cukru som si dala len trosku menej.

@omnia23 tak ta tu vitam 🙂
a kolko by ste chceli schudnut?

omnia23
11. mar 2012

@seminkads dakujem 🙂 ja chcem schudnut 8 kg...Hma tu kavicku si nevies davat bez cukru? 😉 to zrobi vela...ja som sa stahovala a zistujem ze samej pre seba sa mi varit nechce 😉 dnes som mala len ranajky-zemlu pohankovu so sunkou a fit maslom no a okolo 15:00 som mala obed-grilovany encian,zemiaciky varene s pazitkou a brusnicova omacka

seminkads
11. mar 2012

@omnia23 mi robis chute, kavu bez cukru ani omylom :( ble, ale aj tak som toho vtedy dost obmedzila a chudla som zo zaciatku rychlostou 1,5-2kg/tyzden,potom sa to spomalilo. ja sa musim hlavne naucit nevyjedat dobroty, sladkosti... a nejest neskoro vecer, vtedy som po 17tej nejedla, prve dni to bola hroza ale potom som si zvykla, ja zvyknem varit na dva dni.

omnia23
11. mar 2012

@seminkads ja zase kavu s cukrom nemam rada ale ja nemam rada vseobecne sladke ja skor chipsy a tak 😠 Ale davam si pozor povedala som si,ze cukor a biele pecivko vylucim aj sladke napoje a snazim sa pridavat viac zeleninky a ovocia 😉 No a samozrejme pohyb...

seminkads
11. mar 2012

@omnia23 to ja som zasa na sladke, a pohyb nieje moj kamarat 🙂. Ja mam teraz 69kg. Takto pred rokom som mala 76. uvidim co so sebou spravim do leta, stale totiz vyzeram ako tehotna :( musim dat do poriadku hlavne brucho

omnia23
11. mar 2012

@seminkads a malinka ma kolko rockov ak smiem vediet?Ja chodim na tae-bo ale je to makacka...A vlastne uz som tam dva mesiace nebola takze najblizsie tam asi odpadnem od unavy 😖 Ja mam 59 kil

seminkads
11. mar 2012

@omnia23 mala ma 13mesiacov,este take babo 🙂, no ja cvicit nechodim kedze byvat asi 30km od BA a tu nieje nic. a navyse sa chystam do prace takze nebude ani cas, sem tam doma spon trochu, nejake brusaky..idem ja uz spat. pri chudnuti je vraj dolezity aj spanok.

omnia23
11. mar 2012

@seminkads 30 km?A odkial?Aspon naznac...mozno sme este aj z rovnakeho miesta 😉 Oki,dobru nocku idem aj ja

seminkads
11. mar 2012

@omnia23 z Nového Života, a ty si odkial?

omnia23
11. mar 2012

Povodne som z Galanty 🙂

omnia23
11. mar 2012

@seminkads povodne som z Galanty 🙂

nellyza27
autor
12. mar 2012

Tak ja potrebujem schudnut aspon 20 kil, tak uvidime ako to pojde.najvacsi problem je, ze nejem pravidelne, maly stale place, nic pri nom nestiham, snad sa to zlepsi

seminkads
12. mar 2012

@nellyza27 hlavne sa moc nestresuj, ved maly ma iba 5tyzdnov, najskor sa musi telo poriadne zregenerovat po porode a potom to pojde lepsie. mne mala tiez v jednom kuse plakala, nic som nevedela spravit, stresovala som sa, jedla som len pocas kojenia, lebo inak som ju mala stale na rukach, a nasledkom tohto bolo ukoncenie denneho kojenia ked mala mala len 5tyzdnov :( najskor zacni papat tak cca kazde 3-4hodiny, taka ta klasika-vela ovocia, zeleniny,vody.... a ked pride muz domov, tak mu daj maleho a daj si na pol hodinky pauzu-polez si, citaj, relaxuj, venuj sa sama sebe a hlavne kasli chvilu na domacnost, potom ked budes zregenerovana tak mozes dat prat, daco navarit... mne sa vtedy osvedcili jednoduche, rychle jedla vo vacsom mnozstve a zvysok zamrazit-aj ked len jednu porciu( ked nebudes stihat tak len rozmrazis a nemusis sa stresovat ze names co dnes na obed) a robim to tak doteraz, vyuzivam to hlavne ked dakda ideme a prideme vecer a nestiham varit muzovi do roboty.

nellyza27
autor
12. mar 2012

@seminkads ahoj, ja som nekojila vobec, vobec sa mi nespustilo mlieko. A kedy to malu preslo, ze stale plakala a musela si ju nosit na rukach? Dnes mi ho zobrali nasi doobeda, uz som nevladala, musela som sa vyspat. Tak dufam, ze kila pojdu pomaly dolu. Aj ty sa chystas chudnut?

briketa
12. mar 2012

Ja sa pridavam, ja uz v diete "bezim". Jem len zeleninove salaty ( bez dressingu len s citronovou stavou), dusenu zeleninu a ryby plus morske zivocichy. Kuraciu polievku so zeleninou , bez cestovin. Pecene kura bez koze. Pijem len vodu lebo paradajkovy pretlak (super zastyti)
Ked mam napr. na ranajky tu zeleninu, davam si k tomu hole vajicko alebo kozi syr.
Mojou vyhodou je, ze co jem mam velmi rada. Aj zeleninu, aj ryby. Akekolvek.
Mnozstva si davam zatial take aby som nebola nervozna od hladu a postupne budem odoberat.
Este stale kojim, ale pri kojeni nechudnem vobec. Musim aj vzdy som musela len tvrdo dietovat.
Co dodat... good luck to me 😀

seminkads
12. mar 2012

@nellyza27 o trosku sa to zlepsilo ked zacala pit UM, ale nosenie na rukach ostalo dost dlho-do nejakeho 4 mesiaca-spala len na rukach a aj to len 20minut za neustalej chodze. zlepsilo sa to ked sa naucila otacat na brusko-mala 3mes aj 3tyzd. ale potom som ju kazde dve minuty musela otacat naspat-tak sa jej to pacilo-skus papat vzdy s nim-papa tak kazde 3hodiny predpokladam-ked bolo najhorsie dala som malu do kresielka, podlozila som jej flasu, sedela vedla nej a jedla-dojedli sme zhruba naraz a potom len grgnut a slo sa dalej, chcela by som schudnut-presnu vahu si nedavam aby som nebola demotivovana ked sa mi to nepodari. Tesne po porode som mala 80kil, po mesiaci 76 a potom som schudla v jeseni na 67, a po vianociach mam 69 :(
@briketa vitaj, a podarilo sa ti uz schudnut? mne by sa tento model stravy tiez pacil ale u MM b& sa neujal

briketa
12. mar 2012

@seminkads uz som o jednu velkost nizsie. Nevazim sa nemam vahu, popravde tie cisla nechcem vediet. Cielom je byt naspat v starom satniku. Mam 37, uz som bola trikrat tehu, kde tretikrat som nosila velkost dvojciat, komplikovanu poslednu sekciu, za tym operaciu a dlhe bolestive zotavovanie. Makam pri troch maltch detoxh, okolo domu a manzela. Mojim cielom je dat telo do poriadku koli zdraviu. Potrebujem sa dobre citit a dobre vyzerat. Koli sebe a svojej rodine

briketa
13. mar 2012

Nechodim do posilovne, robim z youtube zakladnu yogu, cviky na brusne svalstvo, priecne aj ploche a skakanie cez svihadlo. Svihadlo je kondicne druhe najucinnejsie aerobne cvicenie po behu a nemusite sa pohnut z domu a nic nestoji.
Vsetko sa da zvladnut doma popri detoch aspon zaciatky urcite ano!

omnia23
13. mar 2012

@briketa ja si tiez davam cviky doma-brusaky,kliky,sklapacky,vypady

A pred hodkou som sa vratila z behania..dala som si pol hodinu okolo sidliska na zaciatok staci 🙂

seminkads
19. mar 2012

@briketa @omnia23 ja sa tiez snazim aspon trochu cvicit, ale mala mi vela sanci nedava, ked ma vidi cvicit tak mi robi zive zavazie 🙂 dodnes som tu ,,svoju,, dietu dennodenne porusovala,ale aspon som znizila mnozstvo prijatej energie, a dnes som jedla uple ukazkovo- malo, len dokedy mi to vydrzi.. 😀 a vy ste na tom ako?

omnia23
19. mar 2012

@seminkads joj ved s malou sa musi fajn cvicit ci nie?No ja som s behom skoncila na par tyzdnov-zistena alergia na pel,ledva dycham ☹

bublina83
13. sep 2012

Ahojte, hladam zienky, ktore by so mnou skusili paleo dietu. Nepoznam nikoho, kto by sa tak stravoval.