Očista bylinami

31. okt 2021

Ahojte. Chcela by som urobiť dcére takú menšiu "očistu tela a ducha" proste celkovo nervovej sústavy aby sa cítila lepšie. Do vane som precedila Betoniku Lekársku. Odporučila mi to raz jedna "veštica" , vraj to celkovo ukľudní človeka. Dala mi aj papier s odriekaním jednej básničky , ale dcére to nechcem robiť až tak dopodrobna. Alebo by som predsa len mala? A bojím sa aj toho či aj deti sa môžu vyhriať v takýchto bilinách, alebo im to nejak "duchovne" môže poškodiť. Neviem.

taga
31. okt 2021

BYlina sa pise s Y
A nie, v zivote by som detom do zivota netahala kadejaku magiu, ocisty, duchovne cistenie energie a neviem co... dieta je cista nevinna bytost, preco by vobec malo potrebovat taketo hluposti???

stanulienkat
31. okt 2021

🤣🤣🙄🙄🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

sona96
31. okt 2021

Toto sú sprostosti. Ak máš pocit, že má preťaženu hlavičku, alebo srdiečko, zober ju vybehať do lesa, vyšantiť na plaváreň alebo spolu malujte na listy. Priroda, šport a umenie sú najlepšie lieky (aj) pre deti. Básnička vo vani jej určite nepomôže!

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. nov 2021

@taga samozrejme že slovo bylina je s Y. Veď to tam aj mám správne napísané. Čítajte s porozumením 🤦🏻‍♀️

taga
2. nov 2021

Juuuuj clovek, co si ani nevie priznat, ze tam povodne bolo 'bilinami'... smutneeee. Dospelak by mal zvladnut taku banalitu. Ale kludne sa tvarme, ze to ja neviem citat s porozumenim.

autor
2. nov 2021

@taga možno keď som to písala , tak áno , MOŽNO som tam dala I , hoci si to už dobre nepamätám. A tvrdé Y mi možno neskôr opravili. A čo , vy ste sa nikdy nepomýlili?! A určite to nie je až taká viditeľná chyba , ktorá fakt bije do očí , ako keby som napríklad napísala "MYLÉ DETY" (milé deti). Asi toľko k tomu. A naučte sa hľadať chyby aj v sebe. Toto je článok a nie diktát.