Ahojte. Chcela by som urobiť dcére takú menšiu "očistu tela a ducha" proste celkovo nervovej sústavy aby sa cítila lepšie. Do vane som precedila Betoniku Lekársku. Odporučila mi to raz jedna "veštica" , vraj to celkovo ukľudní človeka. Dala mi aj papier s odriekaním jednej básničky , ale dcére to nechcem robiť až tak dopodrobna. Alebo by som predsa len mala? A bojím sa aj toho či aj deti sa môžu vyhriať v takýchto bilinách, alebo im to nejak "duchovne" môže poškodiť. Neviem.
🤣🤣🙄🙄🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Toto sú sprostosti. Ak máš pocit, že má preťaženu hlavičku, alebo srdiečko, zober ju vybehať do lesa, vyšantiť na plaváreň alebo spolu malujte na listy. Priroda, šport a umenie sú najlepšie lieky (aj) pre deti. Básnička vo vani jej určite nepomôže!
@taga samozrejme že slovo bylina je s Y. Veď to tam aj mám správne napísané. Čítajte s porozumením 🤦🏻♀️
Juuuuj clovek, co si ani nevie priznat, ze tam povodne bolo 'bilinami'... smutneeee. Dospelak by mal zvladnut taku banalitu. Ale kludne sa tvarme, ze to ja neviem citat s porozumenim.
@taga možno keď som to písala , tak áno , MOŽNO som tam dala I , hoci si to už dobre nepamätám. A tvrdé Y mi možno neskôr opravili. A čo , vy ste sa nikdy nepomýlili?! A určite to nie je až taká viditeľná chyba , ktorá fakt bije do očí , ako keby som napríklad napísala "MYLÉ DETY" (milé deti). Asi toľko k tomu. A naučte sa hľadať chyby aj v sebe. Toto je článok a nie diktát.
BYlina sa pise s Y
A nie, v zivote by som detom do zivota netahala kadejaku magiu, ocisty, duchovne cistenie energie a neviem co... dieta je cista nevinna bytost, preco by vobec malo potrebovat taketo hluposti???