Objemnejšie stehná - problém v lete

rozala111
27. jún 2012

Ahojte, mám problém - nie som žiadna modelka a tak v teplom letnom počasí mám vážny problém s trením stehien o seba. nemôžem si vôbec obliecť sukňu, pretože ma to bolí, keď sa mi stehná o seba trú, máte nejaké praktické rady, zháňam aj nejaké nohavičky s dlhšou nôžkou, ale nejako ich neviem nájsť, len veľkosť XS, S a M. Díky za rady a postrehy

monr
27. jún 2012

@rozala111 skús prípadne odstrihnúť vrch zo siloniek, a použiť to, alebo domáca rada: tuhý dezodorant, a pretierať si stehná zvnútra, bude sa to po sebe kĺzať a nemalo by to spôsobovať potom bolesť. 😉

ichbinich
27. jún 2012

Ja pouzivam detsky puder. Je to super aj na bose nohy do topanok v lete.

amdeis
27. jún 2012

Ja moletka som 😎 a tiez sa mi tru stehna o seba. Tak ako @ichbinich aj ja pouzivam detsky puder, je to super. Taktiez, ak je to mozne, nohy dam od seba tak aby sa to vyvetralo a preschlo od pripadneho spotenia. Staci aj vylozit nozku akoby o obrubnik a pod. Tazko nenapadne. 😀

veruska007
28. jún 2012

Natřít stehno rybilkou či jinou mastičkou proti opruzeninám.

anakolut
12. júl 2012

Mně pomáhá natřít nebo nasprejovat je aniperspirantem.

hiva
12. júl 2012

ja som to vzdy riesila elestakmi do polky stehien alebo potom tusim z nejakeho TV shopu som si objednala take stahovacie nohavice, ktore boli tak do polky stehien...... s holymi stehnami som si suknu ani nedala, lebo som vedela, ze moc dlho nevydrzim ☹

leopolda
13. júl 2012

@rozala111 já jsem si nechala stehna odsát a jsem velmi spokojená a už konečně žádné tření stehen o sebe.

hojda
13. júl 2012

Co ustřihnout silonky? Nepomohlo by to?, i když bavlna by byla lepší...

babymarket_sk
16. júl 2012

@rozala111
od mája je možné aj na Slovensku zakúpiť galvanický prístroj na domáce použitie, dokáže poraziť celulitídu i strie, mám vyskúšané, ak bude chcieť niekto viac info, kľudne cez IP 😉

dokina
7. feb 2017

Baby,aku znacku samodrziek mate odskusanu.mam 180cm a dost silne stehna.Nukali mi zn.evona velk.27.su dost drahe,tak si robim prieskum.vdaka.

dokina
20. feb 2017

Odskusala som a som spokojna: Samodržky 70den zo zdrav. potrieb zn. Maxis briliant /ako byvaju zdravotne, ale tie su hrube/ dostatočne dlhe, dostatočne pevne a celkom prirodzene. Po pouziti som ich oprala /tancovala som bosa🙂/ ziadna chyba im nie je. Ako tip pre ostatne, lebo kym som zohnala tie spravne, stalo ma to dost vela namahy. Aj ked cena vyssia, ale spokojnost s kvalitou maximalna.

bobulazelena
20. feb 2017

Samodrzky absolutne neodporucam...tam kde sa skoncia, vsetko ,,sadlo" vylezie a clovek vyzera ako panacik mischelin

dokina
20. feb 2017

@bobulazelena Je pravda, ze sa to moze stat, ja som sa chystala na ples a mala som stahujuce pradlo siahajuce na stehna a na nom samodrzky.A kedze som riesila stale moje objemne stehna a stale nedostatocne dlhe panchuchy, ktore sa na stahujucom pradle smykali, tato varianta mi vyhovovala.

bobulazelena
20. feb 2017

@dokina aha...tak v kombinacii so stahujucim pradlom som to neskusala...
Ja pouzivam stahujuce silonky...ale v lete to je pouzitelne, by som sa uvarila...

juliet86
20. feb 2017

Ohladom stehien... prijemny hebky matros z akeho su spodnicky telova farba. Z toho mam usite sortky akuratnej dlzky a nosim pod saty. Je to tazka pohodka vyskusajte. Btw mam normalny bmi index a aj tak sa mi tru. Schudla som 6kg aj tak sa treli 😂 mat to na haku a chodit na siroko 😂 thigh connection ;)

bobulazelena
20. feb 2017

@juliet86 ano...podla.mna sa kazdej teu stehna pokial nie je vychrtlina uplna

ckatka
20. feb 2017

ja som to vyriesila tym, ze nosievam dlhe sukne v lete - a pod ne normalne bavlnene leginy - po kolena, mam aj jedny nohavicky, ktore su dlhe do poly stehien - ale tiez sa mi ten cipkovy lem sucha a odiera ma,... klasicke bavlnene lacne leginy - od cinana alebo aj z bonprixu - a je po probleme,... kratke sukne nenosim - resp take pod koleno - aby mi tie leginy nebolo vidiet

monika1293
12. máj 2017

@ichbinich No ja som si dávala a nič moc. Také som ich mala zosuchane že ten púder sa mi nato prilepil a ani zmut to nešlo. Ja osobné neodporúčam. Lepšie je skôr niaky olejček ale žiadne pudre..

ichbinich
15. máj 2017

@monika1293
Jasne, kazdy si musi najst, co mu vyhovuje. Ja zase neznasam oleje 😉
Hlavne, ze si nasla, co tebe pomaha 🙂