Ahojte, mám problém - nie som žiadna modelka a tak v teplom letnom počasí mám vážny problém s trením stehien o seba. nemôžem si vôbec obliecť sukňu, pretože ma to bolí, keď sa mi stehná o seba trú, máte nejaké praktické rady, zháňam aj nejaké nohavičky s dlhšou nôžkou, ale nejako ich neviem nájsť, len veľkosť XS, S a M. Díky za rady a postrehy
Ja pouzivam detsky puder. Je to super aj na bose nohy do topanok v lete.
Natřít stehno rybilkou či jinou mastičkou proti opruzeninám.
Mně pomáhá natřít nebo nasprejovat je aniperspirantem.
ja som to vzdy riesila elestakmi do polky stehien alebo potom tusim z nejakeho TV shopu som si objednala take stahovacie nohavice, ktore boli tak do polky stehien...... s holymi stehnami som si suknu ani nedala, lebo som vedela, ze moc dlho nevydrzim ☹
Co ustřihnout silonky? Nepomohlo by to?, i když bavlna by byla lepší...
@rozala111
od mája je možné aj na Slovensku zakúpiť galvanický prístroj na domáce použitie, dokáže poraziť celulitídu i strie, mám vyskúšané, ak bude chcieť niekto viac info, kľudne cez IP 😉
Baby,aku znacku samodrziek mate odskusanu.mam 180cm a dost silne stehna.Nukali mi zn.evona velk.27.su dost drahe,tak si robim prieskum.vdaka.
Odskusala som a som spokojna: Samodržky 70den zo zdrav. potrieb zn. Maxis briliant /ako byvaju zdravotne, ale tie su hrube/ dostatočne dlhe, dostatočne pevne a celkom prirodzene. Po pouziti som ich oprala /tancovala som bosa🙂/ ziadna chyba im nie je. Ako tip pre ostatne, lebo kym som zohnala tie spravne, stalo ma to dost vela namahy. Aj ked cena vyssia, ale spokojnost s kvalitou maximalna.
Samodrzky absolutne neodporucam...tam kde sa skoncia, vsetko ,,sadlo" vylezie a clovek vyzera ako panacik mischelin
@bobulazelena Je pravda, ze sa to moze stat, ja som sa chystala na ples a mala som stahujuce pradlo siahajuce na stehna a na nom samodrzky.A kedze som riesila stale moje objemne stehna a stale nedostatocne dlhe panchuchy, ktore sa na stahujucom pradle smykali, tato varianta mi vyhovovala.
@dokina aha...tak v kombinacii so stahujucim pradlom som to neskusala...
Ja pouzivam stahujuce silonky...ale v lete to je pouzitelne, by som sa uvarila...
Ohladom stehien... prijemny hebky matros z akeho su spodnicky telova farba. Z toho mam usite sortky akuratnej dlzky a nosim pod saty. Je to tazka pohodka vyskusajte. Btw mam normalny bmi index a aj tak sa mi tru. Schudla som 6kg aj tak sa treli 😂 mat to na haku a chodit na siroko 😂 thigh connection ;)
@juliet86 ano...podla.mna sa kazdej teu stehna pokial nie je vychrtlina uplna
ja som to vyriesila tym, ze nosievam dlhe sukne v lete - a pod ne normalne bavlnene leginy - po kolena, mam aj jedny nohavicky, ktore su dlhe do poly stehien - ale tiez sa mi ten cipkovy lem sucha a odiera ma,... klasicke bavlnene lacne leginy - od cinana alebo aj z bonprixu - a je po probleme,... kratke sukne nenosim - resp take pod koleno - aby mi tie leginy nebolo vidiet
@ichbinich No ja som si dávala a nič moc. Také som ich mala zosuchane že ten púder sa mi nato prilepil a ani zmut to nešlo. Ja osobné neodporúčam. Lepšie je skôr niaky olejček ale žiadne pudre..
@monika1293
Jasne, kazdy si musi najst, co mu vyhovuje. Ja zase neznasam oleje 😉
Hlavne, ze si nasla, co tebe pomaha 🙂
@rozala111 skús prípadne odstrihnúť vrch zo siloniek, a použiť to, alebo domáca rada: tuhý dezodorant, a pretierať si stehná zvnútra, bude sa to po sebe kĺzať a nemalo by to spôsobovať potom bolesť. 😉