Prosim vas, stretli ste sa niekto s tym ze musite kazdu chvilu jest? Len si spomeniem ze existuje jedlo, napr. prejdem okolo nejakeho fastfoodu, alebo do kuchyne, hned mam strasne nutkanie nieco zjest, bez ohladu na to co som predtym jedla, ci som najedena. Stale si musim davat do ust nieco, aj ked som uz najedena, nechuti mi to, ale kym sa jedlo neminie tak idem a dam si. Aj krabicku zuvaciek co ich je tam asi 50, zjem na posedenie, pcham si do ust jednu za druhou snad kazdu minutu. Pribrala som za 2 roky 5kg, chcela by som to zhodit, ale akonahle sa zacnem sustredit na to ako jem, tak sa toto nutkanie velmi zhorsi a prakticky neustale potom myslim len na jedlo a na to ze nemozem jest. Vacsinou sa mi podari odolat, ale ked neodolam tak toho pojem tolko ze priberam. Pri kazdom jedle mam vycitky svedomia. Uz si pripadam nenormalna ☹ Najde sa tu niekto kto zazil podobny problem a dokazal schudnut?
Ja neviem. Keď nechcem aby deti jedli sladkosti, nekúpim, lebo kým je doma, vždy pýtajú...a nedaj...
Tak nekúpim a nechcú. Tak isto ja, viem, že by som nevedela byť len o hrsti slnečnice, tak radšej nechcem vôbec. Lebo dokážem na posedenie zjesť aj polkila.
Daj si do každej miestnosti fľašu s vodou a pi.
...zase pri Tom čo opisuješ, za 2 roky len 5 kíl...si ešte dobrá. Ja som pribrala za 3 mesiace 15 kíl 🙄 ale už som schudla 9 😋