Ahojte, ak ste skúšali túto diétu, fungovala? Boli ste spokojné s výsledkom? Koľko ste schudli?
(Nezaujíma ma názor žien ktoré to nevyskúšali zaujíma ma názor žien ktoré vyskúšali)
@lara8888 otrasna chut, kolegyne schudla rychlo no absolutne nezvladla stravovanie po skonceni a pribrala este viac a nakoniec este aj na gastre skoncila a potiaze gastroenterolog pripisal prsve tejto diete
Zacala potom chudnut zdravo, schudla 20kg a udrziava si vahu uz niekolko rokov
@taktotedanie @lara8888 Prave citam, ze pri Nupo diete prijmas denne max 700-800kcal, co je katastrofalne malo, nedosahuje to ani potreby bazalu 🙈 Takze jasne, ze clovek schudne, ale ide na energeticky dlh. A ked potom nabehne na bezne stravovanie 2000-2500kcal alebo kolko predtym prijimala, telo akurat dostane riadny sok a bude ukladat vsetko co prijme.
@adka3321 je to velmi malo, skus chudnut zdrsvie sko vrazat peniaze do tohto
@taktotedanie ja viem, ja podla toho nejdem chudnut, len autorke prispevku to vysvetlujem.
@lara8888 1200? To mas bazal 900? To mas zle!!! Prepocitaj si
@lara8888 1200 je extremne malo ak chces chudnut
@taktotedanie nevenujem sa tomu až tak že by som počítala koľko je pre mňa ideál, 1200 je to čo stíham za deň zjesť 🥲 potrebujem získať ten návyk jedlo 3-5x denne pravidelne hlavne preto som zvažovala túto dietu
@lara8888 to su len vyhovorky tu pises ze viac nestihas jest a teraz ze sa chces naucit az 5x denne jest jedno vylucuje druhe splietas blbosti, kazda tu mame rodinu deti a domacnost a stihame
Poriadne si to nastuduj
Keby si len tolko jedla si chuda ako prutik ved to je hlboko pod bazal
A akoze napojmi si chces vypestovat navyk tolkokrat za den jest? Prosim ta , hlupost dalsia
Ja som ochutnala jeden napoj. Doslova ochutnala, lebo bol taky hnusny, ze som vacsinu vyliala🤷🏼♀️