Ahojte baby, chcela ako sa opýtať na cviciace programy Fitshaker alebo Fitlavia. Začínam s cvičením a rada by som si niektorý z nich predplatila, pretože nemám vedomosti ako cvičiť a co cvičiť. Začínam doma, tak rada by som si vybrala dobre. Viete porovnať alebo s ktorým mate dobre skúsenosti? Ďakujem 🙂
Skus najskor precitat prispevky znposlednych dni kde sa na to pytalo dalsi 6 zien a potom ak by si nenasla odpoved zakladaj tie iste temy
koľko máš rokov?
@biba_18 29
je to jedno čo si vyberieš - stoja rovnako ale dôležité je cvičiť poctivo a vytrvať. na začiatok odporúčam s cvičením NEPREHÁŇAŤ aby si to neprepálila zo začiatku… proste keď nevládzeš, tak spomaľ, vynechaj nejaké cviky a postupne pridávaj ako sa zlepší kondička…
@biba_18 ďakujem 🫶 ja som behavala, pravidelne, teraz som pol roka po pôrode, behať sa mi nedá, nemám kde nechať malú, takže chcem to riešiť takto aj keď nemám vzťah k cvičeniu. Dúfam, že si ho postupne vytvorím
no, z vlastnej skúsenosti viem že sa netreba siliť, lebo to nefunguje dlhodobo… niektoré cvičenia ma bavia a niektoré nebavia. tie čo ma nebavia už ani neskúšam, vo výzvach som ich nahrádzala videami cvičení čo som mala rada ☺️ ale ty si možno iná povaha a také prekážky ťa nakopnú. mňa nenakopli ☺️ ale čo ma baví viem cvičiť dlho a veľa…
výzvy sú super vec, keď som bola mladšia rada som to cvičila. teraz nevládzem a pre mňa by to boli vyhodené prachy - preto som sa pýtala na vek ☺️ v mojom veku je cvičenie každý deň úplne nevhodné…
Fitshaker ma teraz kod v Telekom apke (moze ti ho niekto aj dat) na mesiac zadarmo, tak mozes vyskusat. Ked sa ti nebude pacit, mozes clenstvo zrusit skor, ako ti stiahnu dalsiu platbu, pripadne si ho aj predlzit na 3-mesiace, rok... byvaju rozne zlavove kody (napr.aj Lidl casto ma).
Ja pouzivam Fitshaker a som spokojna velmi.
Ja cvicim Jany Landl. Teraz bude mat 6 tyzdnovy restart, cize aj pre uplnych zaciatocnikov
Fitshaker mám odskúšaný, kľudne napíš IP