ahojte... viem, ze takychto tem je tu mozno viac, ale ja som vcera zacala cvicit s Jill, a rada by som sa spojila s vami, co ste tiez len zacali, alebo chcete zacat... je tu skupina, ale baby su tam uz vacsinou pokrocile, chcem zalozit sukromnu skupinku s babami, ktore tam budeme od sameho zaciatku a uvidime, ako sa nam zadari a ako budeme uspievat...pridavat motivacne foto a podobne... chcel by sa niekto pridat?
Vyborny napad...ja by som sa pridala 🙂 Ta skupina co uz je vytvorena, je pre mna chaoticka, neorientujem sa v nej..
ja sa tiez chystam zacat, dufam, ze budem vladat, lebo moja momentalna kondicka je na bode mrazu 🙂
@viva02 ja ked som videla tie vysledky dievcat uz po mesiaci, tak ma to dost zaujalo... ja niesm moc na aerobic a pdobne cvicenia, ale toto sa strieda a pol hodka vobec nieje vela... vcera som cvicila pvy krat, a myslim, ze to ide... a preco nezacnes tiez? ja som si tiez povedala z od marca, ale potom som si spomenula na to, ako stale nieco datujem a potom na to aj tak kaslem... tak som si stiahla 1. level a hned som zacala... :D
aj ja by som sa rada pridala, aspon bude daka motivacia...len by som poprosila odkial mate ten level...aj ja si vravim, ze zacnem zajtra...tak hadam sa takto k tomu dokopem rychlejsie 😉
Aj ja by som sa pridala 🙂
ja by som tiež išla do toho
super, tesim sa dievcata, pokecame v skupinke 🙂
zenusky, vrelo vam ju odporucam, ja som strasna knedla s nulovou kondickou som sa asi 2 mesiace pred svadbou pustila do cvicenia s Jillian, najskor to bolo asi 30day shred a potom ripped in, to druhe mi uz povinnosti nedovolili dokoncit.. zo zaciatku to bolelo, svalovka, muky, kondicka v cudu, ale zvladla som to, a ked som to dala ja, date to aj vy 😉 velmi vam k tomu drzim palce a fakt to stoji za tu polhodku denne, vysledky pridu rychlo 😉 my teraz cakame babo, ale po porode hned ako to bude mozne by som chcela zacat odznova 🙂
@alusha
@adeala tak si ma potesila, u nas to zvladneme...
@salonka9 to je super, aj ja idem este dnes dat
@elena9 jasne, aj fotky, to je hlavne, tesim sa
@majloo super, pridam ta
@neomea vdaka, snad bude super...
@viva02
@ja_nka
@zuzpap
@sidon
@alusha
@nikus23
@ivana1410
@salonka9
@adeala
@elena9
a baby, prosim, ktore z vas mozem dat ako moderatorky... zatial teda len koli registracii skupiny... bolo by fajn, aby to brala vazne, chodila na MK kazdy den aspon na chvilku... nieje to zavazujuce, neskor mozme prehodit... prosim, napiste ci vas mozem a ja vas nejake vyberiem.. :D
a ak mate napady na ciele a pravidla sem s nimi
Aj ja by som sa pridala.. mam Jill uz doma 5DVD.. cvicila som to asi tak 3x.. a teda vobec nemajte strach, da sa to odcvicit aj bez kondicky :P Ja potrebujem psychicku podporu :P Lebo doma ked poviem, ze idem cvicit tak akurat tak posmech si vypocujem 🙂))
Ja som uz tiez rozmyslala nad tymto cvicenim. Mozno by som sa od marca pridala. 😉