Nohavice na chudnutie Hot Shapers - skúsenosti

zlaticko333
13. aug 2014

Ahojte žienky,
chcem sa vás spýtať, či máte niektorá skúsenosti s týmito nohavicami z TV shopu.
http://www.topshop.sk/aktivny_pohyb/fitness_/pa...

Myslíte, že to má nejaký vplyv? Že to funguje?
Ďakujem 🙂

lady511
13. aug 2014

@zlaticko333 určite to nefunguje,,a naozaj ma zaraža ako si niekto može mysliet že može fungovať niečo,,,z čohos a telo potí ked človek leží na gauči,,, 😖 je to taký reklamný tah jak mraky!!!..vyhodené peniaze,,telo sa potí pri fyzickej zážtaži,,, nie pri tom ked človek leží na sedačke a číta knihu 🤐

tinkylinky
13. aug 2014

Ja mam podobne a jedinny efekt vidim a citim ze po cviceni som cela mokra 🙂

zlaticko333
autor
13. aug 2014

🙂 ja som bola minule na to prístroji NIODÉ VAC III. Bolo to super. a naozaj som videla rozdiel uz po prvom raze. pani mi naniesla krem s obsahom chilli a najprv mi to pristrojom akopy vklepala a potom ,,povysavala,,. ide hlavne o celulitidu. len som potom bola cela stiplava a v aute pri 30 st. som myslela, ze sa varim 😀

zita19
13. aug 2014

@zlaticko333 funguje. Presne rovnako ako zazracne tabletky na chudnutie, nausnica na chudnutie, náramok na chudnutie, zabal z morských rias na chudnutie.... Cela funkcionalita týchto obchodných artiklov je v tom aby vytiahhli z naivnych ludi co najviac penazi. A tuto funkcionalitu naplnaju do poslednej bodky...
Plati jedno: Cica nezer! ...a ked sa cica zacne aj hybat tak je uspech na vahe zaruceny

barborka112
14. aug 2014

ja si myslim ze pri cviceni sa moze vdaka tymto nohaviciam potit ovela viac a tym padom sa spali aj viac kalorii

anka1964
1. dec 2014

Tieto nohavice nosím denno-denne už júna do konca októbra. Manžel chodí často na služobky tak niekedy som v nich aj spávala. Žiaden výsledok za 4 mesiace nosenia. To čo ukazujú v reklame to mokré štíhle brucho je lož. Ja ani pri drastickom cvičení som nemala také vlhké brucho. Kupovala som si nohavice v predajni na Poštovej ul. v Bratislave, predavačka mi odporučila konfekčné číslo "L" aj keď mi bolo dobre "M-ko" Vraj preto, aby mi nepopraskalo, pretože to nepodlieha reklamácii. Moje o číslo väčšie nohavice po 3 týždňoch začali púšťať očká ako na pančuchových nohaviciach. Tvrdia, že nesmrdia. Smrdia od začiatku smrdeli nejakou napustenou chémiou. Nepomohlo ani pranie a používanie aviváže.
Pri zahraničnej služobnej ceste som si kúpila neoprénové nohavice na chudnutie v prepočte za 20,90 EUR. Výsledok sa konečné dostavil, dnes je presne 30 dni a ja som schudla 5 cm v pase a 5 kg na váhe. Dajte si preto pozor a nekupujte nohavice za plnú sumu, na zľavomate je dostať za 22 EUR. Je to zavadzajúca a klamlivá reklama.
Napísala som recenziu na http://www.liveactive.sk/ poslalli mi poďakovanie za hodnotenie, pridali 10% zľavu a čuduj sa svete moju negatívnu recenziu tam nedali. Sú to podvodnici

evike123
1. dec 2014

@anka1964 Ahoj Anka!A mohla by si mi prezradit ake su tie nohavice co si si kupila?a kde?...strasne by som ich poterbovala... este dobre ze som si precitala tvoj prispevok...a neobjednala som si nic.Dik

demeterka
28. jan 2015

@evike123 Ja mam tiez doma, kupila som v spanielsku na dovolenke ked sme isli pozriet sestru a výsledok sa dostavuje, vôbec nestali 40 eur ako to ponukaju tu u nas ale v prepocte niecoko okolo dvacky, takze ja som spokojna. Uz aj moje kamosky zobronia nech aj im donesiem ked tam znova pôjdeme 🙂

adriku
28. jan 2015

Na to aby si mohla schudnúť potrebujes svaly , ktoré spalujú, takže odporúčam trénera a klasické cvicenie v posilňovni . Tie nohavice budú dobré možno na celulitidu..

demeterka
28. jan 2015

@adriku suhlasim, jednoznacne treba cvicit... na celulitidu mi to pomohlo, ale urcite nie bez cvicenia, mam ich doma. Dobre sa v tom cvici aj tak pre pocit, ze clovek je v tom taky pevnejsi, netrase sa vsetko, takze aj psychlogia robi svoje ze ked cvicim mam zo seba dobry pocit v tych gatoch 🙂

levandel
28. jan 2015

Ahojte dievčatá, tzv.neoprenove nohavice som kupila na portali zamenej.sk,stáli okolo 20€,prišli mi skoro po mesiaci,nosím ich zatiaľ 2dni.Môžem povedať, že sa pod nimi potim,stačí keď doma vysavam.V piatok idem na zumbu,potom napíšem ďalšie skúsenosti. Lucia

aredhel
28. jan 2015

@zlaticko333 ja som niekedy chodievala behat a brucho som si obalovala do takeho celofanu do coho sa balia sunky v mäsiarstve aby som sa co najviac spotila :D pocula som niekde ze cim viac sa clovek spoti pri cviceni tym rychlejsie schudne 🙂 a potom som zacala chodit do fitka ku osobnej trenerke a tej som sa pytala ci je to pravda a ona mi na to povedala ze je to sprostost lebo kazdy sa poti inak...jeden menej a jeden viac...tym ze si ja obalim brucho do celofanu dosiahnem akurat to, ze sa mi z organizmu odplavi viac vody ktoru potom musim doplnit samozrejme 🙂 takze ziaden vplyv na chudnutie to potenie nema 🙂 a tie nohavice funguju asi na tom principe ze sa spotis a tym mas akoze schudnut...velmi pochybujem o tom ze je to pravda...ale vyskusaj 🙂

levandel
28. jan 2015

Ahojte dievčatá, tzv.neoprenove nohavice som kupila na portali zamenej.sk,stáli okolo 20€,prišli mi skoro po mesiaci,nosím ich zatiaľ 2dni.Môžem povedať, že sa pod nimi potim,stačí keď doma vysavam.V piatok idem na zumbu,potom napíšem ďalšie skúsenosti. Lucia

zdstar
28. jan 2015

@levandel dodanie trvalo mesiac,lebo oni to objednavaju z aliexpress.com 😉

adriku
28. jan 2015

tu je odporučenie Vlada Zlatoša http://www.vladozlatos.com/

Niektoré práce potvrdzujú fakt, že schudnúť asi 10% svojej telesnej hmotnosti z tukov, je možné len dlhotrvajúcim, minimálne 55 minút dlhým vytrvalostným cvičením (beh, bicykel, iné), aspoň 5x za týždeň. Utvrdzujú nás v starých poznatkoch (dogmách), že veľký objem cvičenia je kľúčový ingredient v otázkach chudnutia.

Je však skutočne jedinou cestou ako schudnúť hodinové vytrvalostné cvičenie päť krát do týždňa? Pravda je taká, že toto nie je jediná cesta. V skutočnosti to môže byť veľmi kontraproduktívne a znížiť vašu dlhovekosť, pretože takáto dlhotrvajúca činnosť zvyšuje oxidačný stres vo vašom tele. Ak si k tomu nedáte pozor na dostatočný príjem bielkovín, stratíte ešte aj svalstvo, čo je najhorší scenár pre vaše zdravie.

Ak chcete efektívne znížiť telesnú hmotnosť, zaraďte do svojich tréningov silové cvičenia a najmä intervalové typy záťaže. To znamená, že napríklad na bicykli 30s šliapete na maximum a 60s veľmi pomaly. Postačí, ak takýto interval budete realizovať 15 minút, 2x za týždeň. Zároveň ak znížite príjem sacharidov a zvýšite príjem zeleniny, tukov a bielkovín, o efektný výsledok máte 100% postarané.

janka00006
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bunda1989
6. mar 2015

@zlaticko333 ahoj ja ich mam denno denne oblecene a funguje to som fzdy spotena co kolvek robim ci len sa prejdem do skolky ......

rs38
30. mar 2015

@anka1964 Dobry den.Manzelka tuzi po niecom podobnom.A preto by som vas poprosil o info o neoprenoch ktore vam pomohli.Nechcem kupovat nieco co nestoji zato.Dakujem.mariancernak.rs@gmail.com

miskoadamko
31. mar 2015

Dobry den. Ja som si kúpila tie s tv shopu su super ale som si kupila M a su mi veľké, lepšie je kupovat o číslo menšie nemáte záujem o tie M ..

szisziporka
30. apr 2015

Ahojte...ak by ste mali niektorá záujem, mám na predaj ten hot shapers pás vo veľkosti XXXL...prajem penkný slnečný deň🙂

dvojcata22
4. jún 2015

Predám veľkosť L + neoprén pás.Nové len oprate.Cena 16 € vrátane pošty

ivetuskaaaaa
18. mar 2016

Ahojte baby potrebovala by som surne take nohavice,kde ich mam zohnat?Ale take ,ktore fakt funguju.Dakujem

bunda1989
20. mar 2016

@ivetuskaaaaa ja mam jedny na predaj nohavice na chudnutie

adussa87
29. jún 2016

@szisziporka. Hlavne ze ho maju vsade len xxl a vy mate 3xl?

janejohanna268
5. júl 2016

mám na predaj velkosť na bežné L-ko veľkosť 42

evita_g
5. júl 2016

@adussa87 na aliexprese maju aj 3xl

sonetta
5. júl 2016

@adussa87 mylis sa, su aj 4xl

adussa87
19. júl 2016

@sonetta no este lepsie

sonula
19. júl 2016

kravina, nohavice ti rit, boky, brucho nezmensia. staci lahka matematika mensi prijem, vyssi vydaj.

miskakyblik
28. júl 2016

AHojte, keby mala niektorá záujem, mam tie leginy xxl. MNe su zial male, mozno niektorej pomoze. Stali 11e, predam za 6. Podla mna vyslovene na chudnutie asi niesu, ja som ich planovala pouzivat ako celulitidny zabal, miesto toho aby som si balila stehna do potravinovej folie, tak som chcela naniest na seba co treba a dat tie leginy... ale nedostanem ich na seba ani ,,nasucho´´ nieto este na natrete stehna a zadok, tak posuniem. V pripade potreby zmeriam, alebo osobny odber vramci bratislavy je v pohode.