Nohavice na chudnutie Hot Shaper

1lastovicka1
18. aug 2014

ahojte kočky, chcem sa spýtať, máte niektorá skúsenosti s HOT SHAPER ?? su to nohavice na chudnutie?? 😒
myslite že to funguje? nemate ich niekto doma????? dakujem

draik
18. aug 2014

Ešte nikto nevymyslel oblečenie, ktoré by bez fyzickej aktivity spaľovalo tuky 😉

zutera
18. aug 2014

@1lastovicka1 já měla doma neco podobné a veru celkem pomohlo, teda samozřejmě jsem nemohla ležet doma na sedačke a čekat jak zhubnu.Brala jsem si je třeba s deckama na ihrisko kde mám pohybu až až-sundat malou s prulezky, doběhnout ju at nepije z kaluze atd.🙂.Jen nebylo mě to zvýšené pocení moc příjemné :-/.

miskatomy
19. aug 2014

@1lastovicka1 funguje to asi tak isto ako ked si date na seba potravinovu foliu a mate pohyb 🙂)

1lastovicka1
autor
19. aug 2014

vsak zvazujem , uvidim teda este 😎

vikina4
24. aug 2014

@1lastovicka1 ja mam a som spokojna potim sa mam ich vise tyzdna a som spokojna a nieako ani necvicim len saviac. pohibujem su pohodlne nosim ichpod legini potim sa viac nelutujem vobec ze som dala zanich tolko vela ale pomahaju po tyzdni som si dala teplaky a citila som ich ze mam volnejsie mam ich. prakticky celi den na sebe a verim ze visledky urcite pridu len treba vickat 😵 😵 😵

nika_smille
4. nov 2014

Ahojte, vcera mi prisli hot shapers a poviem vam ze som necakala nijaky zazrak (a uz vobec nie ze zo mna bude tiect ako v reklame) no hned som ich prevetrala v posilke
Cvicila som 25 min striedavo rychly beh a chodza a bola som tak spotena ze az...hlavne pod nohavicami lebo v posille bolo docela chladno tak som sa rychlo ochladila. Mam ich aj teraz ma sebe a pokozka pod nimi je taka vlhka a teplucka. Kupila som si ich hlavne koli tomu ze mam siroke boky a stehna a potrebujem aby sa pri cviceni prekrvili (co je uloha hot shapers) nakolko vzdy ked som schudla tak len z hornej casti tela 🙂 urcite to nie je tak ze zrazu schudnem ked si ich oblecem ;)

sophie_01
22. nov 2014

Ahojte, chcela by som vás poprosiť, akú veľkosť ste si kupovali? Sú dosť elastické či skôr ani nie? Chcem si ich totižto kúpiť, no v páse mi sedí veľkosť S a v bokoch L :-/ Či mám teda zvoliť Mko a dúfať, že tie 2cm čo mám navyše tam nejako napracem, alebo si mám kúpiť radšej to L. ďakujem pekne za rado 🙂

anka1964
1. dec 2014

Tieto nohavice nosím denno-denne už júna do konca októbra. Manžel chodí často na služobky tak niekedy som v nich aj spávala. Žiaden výsledok za 4 mesiace nosenia. To čo ukazujú v reklame to mokré štíhle brucho je lož. Ja ani pri drastickom cvičení som nemala také vlhké brucho. Kupovala som si nohavice v predajni na Poštovej ul. v Bratislave, predavačka mi odporučila konfekčné číslo "L" aj keď mi bolo dobre "M-ko" Vraj preto, aby mi nepopraskalo, pretože to nepodlieha reklamácii. Moje o číslo väčšie nohavice po 3 týždňoch začali púšťať očká ako na pančuchových nohaviciach. Tvrdia, že nesmrdia. Smrdia od začiatku smrdeli nejakou napustenou chémiou. Nepomohlo ani pranie a používanie aviváže.
Pri zahraničnej služobnej ceste som si kúpila neoprénové nohavice na chudnutie v prepočte za 20,90 EUR. Výsledok sa konečné dostavil, dnes je presne 30 dni a ja som schudla 5 cm v pase a 5 kg na váhe. Dajte si preto pozor a nekupujte nohavice za plnú sumu, na zľavomate je dostať za 22 EUR. Je to zavadzajúca a klamlivá reklama.
Napísala som recenziu na http://www.liveactive.sk/ poslalli mi poďakovanie za hodnotenie, pridali 10% zľavu a čuduj sa svete moju negatívnu recenziu tam nedali. Sú to podvodnici

kotatko1232
1. dec 2014

@anka1964 a nedas mi link ake su tie tvoje nohavi e?

anka1964
2. dec 2014

Nie viem, čí tu môžem robiť reklamu ☹ pevne verím, že neporuším pravidla?
Myslím, že to posielajú aj zahraničným objednávateľom , a možno aj vy budete mať služobku 😖
Jeden deň som si ich objednala cez internet a na druhy deň mi to priniesli priamo na recepciu hotela.
Treba si to pozrieť cez zľavomaty napr. www.algero.pl Napokon aj keď nie sú v zľave tak tie kratšie stoja v prepočte 12,50 EUR. Poliaci sú múdrejší a nekupujú bezhlavo drahé veci z reklamy. Už sa zrejme dosť popálili ☹ smejú sa, že "šmejdov" a iných podomových predajcov poslali na Slovensko a do Čiech ešte pred 10 rokmi.

Kúpila som ich v Poľsku: FITPLAY Spodenki sportowe neoprenowe

http://mmo.pl/9633-spodenki-neoprenowe-dlugie-f...
majú dlhé aj krátke

Moja sestra ma tieto:

SPODENKI NEOPRENOWE MODELUJĄCE UDA I POŚLADKI:

http://www.sportmaxx.pl/product-pol-987-SPODENK...

Aj ona ma veľmi skvelé výsledky. Mne sa ale zdá, že tie dlhé sú lepšie 😉

gabriellka
4. dec 2014

mám na predaj L-ko, iba odskúšané, nesadla veľkosť

qmp
8. dec 2014

@anka1964
Ahoj volam sa Monika a tiez by som chcela viskusat tie nohavice poradis kde si ich mozem zakupit alebo ojednať velmi by si mi pomohla dakujem

mimonka8859
8. dec 2014

@gabriellka Ahoj 🙂 za kolko predávaš?

gabriellka
8. dec 2014

@mimonka8859 už sú predané 🙂

mimonka8859
8. dec 2014

@gabriellka super 😀

scandya
12. dec 2014

prave som si objednala a zaplatila :D za 12eur aj s postovnym :D Hot shapers

mariaburdelova
13. dec 2014

Ahojte nemáte niektorá na predaj hot shapers veľkosti M

mariaburdelova
13. dec 2014

@scandya prosím vás kde ste si to objednala za takú sumu?

mariaburdelova
13. dec 2014

Ahojte nemáte náhodou na predaj hot shapers veľkosti M? alebo mi neviete poradiť kde sa dajú kúpiť čo najvýhodnejšie?

scandya
14. dec 2014

@mariaburdelova na tej www adrese co som uviedla vyssie :D

bianka741
20. dec 2014

Ahojte, baby ja mám na predaj nohavice hot shapers, L a aj M, keby ste niektorá mala záujem napíšte mi 😉

1lastovicka1
autor
21. dec 2014

a aka je cena ?? 🙂

ajukir
2. jan 2015

https://www.modrykonik.sk/profile/scandya/ Daj potom vediet ci ti pomahaju, lebo pozeram ze to posielaju z Ciny. 😖 🙂

blue99
3. jan 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
gabsam
5. jan 2015

mám na predaj L , nesadla mi veľkosť http://www.zamenej.sk/zlava/info/neoprenove-noh...

bianka741
22. feb 2015

Ahoj baby, mám hot shapers veľkosti M, L a XL. Ak máte zaujem IP 😉

mmm4
22. feb 2015

@bianka741 ahoj. A cena?

alex0907
24. feb 2015

@bianka741 dobry mate eštetie nohavice velkost m a ak tam je cena a real foto a su dobre neni to nejky oblbovak

bbubulko
26. feb 2015

Ahojte.Mám hot shapers veľkosť M dnes mi prišli objednávala som ich cez zlavomat a sú mi malé. Nemá niekto záujem predám ich za 17,-Eur.