Nohavice na chudnutie

milagrosss20
29. máj 2014

Chcem sa opytat skusal niekto nohavice z moderny tv shop na chudnutie? Tie co davaju v rekleme ze sa poti strasne z nich... 🙂

milagrosss20
autor
29. máj 2014

To fakt nikto neskusal?

kathyka1310
29. máj 2014

haha....presne dnes som ich kukala...ze si ich idem kupit......🙂....a tiez hladam nejaku spokojnost alebo nespokojnost🙂...no asi je to nejaka novinnka ked sa nikto neozval🙂.....a sa volaju ze HOT SHAPERS.....cena 39,90....teda dufam ze tieto mas na mysli....?

mirage
29. máj 2014

schudnes upravou stravy a cvicenim, nie nosenim nohavic.

zita19
29. máj 2014

@milagrosss20 podla mna zas nejaky marketingovy ojebabravak... Len vytiahnut z ludi peniaze. Rovnako ako tabletky, caje, masazne pasy.... na chudnutie. Pokial nebudes mat mensi prijem ako vydaj neschudnes niejakym zazracnym prostriedkom. Takze menej kalorii na tanieri a viac pohybu a nie gate ti treba

ushuaia
29. máj 2014

@zita19 inak sa divim ze este sa stale najdu ludia co naletia na trhaky z TV shpou - a dokonca aj mladi... 😒 , uprava stravy a cvicenie...a nie gace... 😎

maca_p
29. máj 2014

@ushuaia
@zita19 lahni si vecer v gacach, daj si do postele inkontinencnu plachtu aby si neobabarala matrac, ked sa v noci bude saadlo topit a rano sa zobudis stihla 😀
AJ JA XEEEM 😎 😉

iguska
30. máj 2014

Sú aj od firmy Zaggora. Tie sú oblečené počas cvičenia, cena je trosku vyššia 😉 a nie, nemám ich 😎

anka1964
1. dec 2014

Tieto nohavice nosím denno-denne už júna do konca októbra. Manžel chodí často na služobky tak niekedy som v nich aj spávala. Žiaden výsledok za 4 mesiace nosenia. To čo ukazujú v reklame to mokré štíhle brucho je lož. Ja ani pri drastickom cvičení som nemala také vlhké brucho. Kupovala som si nohavice v predajni na Poštovej ul. v Bratislave, predavačka mi odporučila konfekčné číslo "L" aj keď mi bolo dobre "M-ko" Vraj preto, aby mi nepopraskalo, pretože to nepodlieha reklamácii. Moje o číslo väčšie nohavice po 3 týždňoch začali púšťať očká ako na pančuchových nohaviciach. Tvrdia, že nesmrdia. Smrdia od začiatku smrdeli nejakou napustenou chémiou. Nepomohlo ani pranie a používanie aviváže.
Pri zahraničnej služobnej ceste som si kúpila neoprénové nohavice na chudnutie v prepočte za 20,90 EUR. Výsledok sa konečné dostavil, dnes je presne 30 dni a ja som schudla 5 cm v pase a 5 kg na váhe. Dajte si preto pozor a nekupujte nohavice za plnú sumu, na zľavomate je dostať za 22 EUR. Je to zavadzajúca a klamlivá reklama.
Napísala som recenziu na http://www.liveactive.sk/ poslalli mi poďakovanie za hodnotenie, pridali 10% zľavu a čuduj sa svete moju negatívnu recenziu tam nedali. Sú to podvodnici

elisa_nk
1. dec 2014

Ja som skúšala nohavice a žiadny rozdiel som nevšimla 😒

kbfiona177
10. dec 2014

@anka1964 a mozem sa spytat na znacku tych ucinnejsich?

miskatomy
11. dec 2014

Babyyyy obalte sa potravinovou foliou nataahnite leginy a efekt uplne rovnaky za cenu cca 0,50 🙂))

monita662
11. dec 2014

no ja mam tie nohavice znacky Zaggora....od zaciatku smrdeli ...mam cislo L su mi akurat ...chodim v nich do fitka cvicit ....ja som snimi spokojna nadmieru...ked som vosla do fitka a zasla na WC tak som si ich ledva stiahla so seba lebo uz som bola mokra ..a po cviceni ani nehovorim ...absolutne som necitila ze sa potim podnimi ...zvonka boli uplne suche ....ked som prisla domov a stiahla so seba musela som ich smychat a o nohavickach ani nehovorim ...asi zalezi od znacky...mam ich 2 tyzdne a chodim do fitka 3 krat tyzdenne ...a mam o 6cm z brucha menej a 4cm stehna ..samozrejme ze na jedlo si davam pozor a uprednostujem salaty zeleninu a ovocie ....ale doobeda si doprajem aj sladke ..takze ja som snimi spokojna ...bez pohybu cm-kila urcite nepojdu dole ...nemyslite si ze to staci nosit a stane sa zazrak ....pomozu aj rychle prechadzky ......tie nohavice musia byt orginal..nato davajte pozor ...ja som ich kupila na ebayi za 22libier ....znacka Zaggora ..vela stastia ostatnym 🙂 🙂 🙂 🙂

monita662
11. dec 2014

a inak ...ja mam vyskusane vsetky tablety a caje na chudnutie od vymyslu sveta nic mi nepomohlo ....strasne som sa vyhybala zdravemu stravovaniu a pohybu ....no chvalabohu kamoska ma prehovorila aby som zacala snou chodit do fitka ...stravu som zacala menit velmi pomaly a od septebra mam 6 kil dole ,,,konecne som pochopila ze tabletami a cajmi to dole veru nepojde...a fitko zboznujem ...tu hodinu co som tam vydam zo seba maximum co vladzem a normalne som plna energie a o pocitoch ani nehovorim ....mam na sebe toho este dost co by som mala zhodit no aj tych 6 kil co som zhodila ....sa citim ako najstihlejsia na svete (teda pokym nekuknem do zrkadla 😀 😀 ) ale znami ma zastavuju a chvalia takze tento pocit je na nezaplatenie 😅

bianka741
20. dec 2014

Ahojte, baby ja mám na predaj nohavice hot shapers, L a aj M, keby ste niektorá mala záujem napíšte mi 😉

zuzanas92
19. jan 2015

@bianka741 Dobrý deň, máte ešte tie nohavice hot shapers "L" Ak áno, aká je cena? Pekný deň 🙂

bianka741
22. feb 2015

Ahoj baby, mám hot shapers veľkosti M, L a XL. Ak máte zaujem IP 😉

marwa
22. feb 2015

mam na predaj neoprenove hot pant velkost M..znacka zaggora...cena 20euro

bubu37
22. feb 2015

Nefungujú,behám v nich a nevidím v tom rozdiel