Nikdy som nebola spokojná so svojou postavou

2. nov 2024

Ahojte. Mam 178 cm a 63 kg. Nikdy- nikdy som nebola spokojna so svojou postvoi. Nemam moc rada svoju postabu vzdy som nato v podvedomi myslela ale jedla som normalne. Najstastastnejsia som bola v prvom tehotenstve kde som za 4 mesiace dost schudla pre nevolnosti potom pribrala ale citila som sa pekna asi prvy x v zivote. V druhom som pribrala hrozne moc ale neskladala sa koli tomu. CcA pred dvoma rokmi som si ale povedala ze chcem zit zdravo a hlavne mat svoj ventik poprti materskej. Zacala som sa viac hybat- cvicit behat strava citila som sa dobre fyzicky-psychicky. Ale mala som a mam svoje pravidla. Napr nejdem po 17 len vynimocne a moje posledne jedlo je len nieco male napr ryzova kasa. Vzdy vecer ked si lahnem moja hlava prudi myslienky toto si jest nemala zajtra to napravis atd. Vracanie ani prejednaie zachvatove som nemala nikdy. Ale stale v hlane riesim to ako a sama sebe nepacim kazdy den sa rano vazim- cez leto som pribrala 1.5 A bola som z toho zla teda som obmedzila jedla. Posledne tri tyzdne som mala len ranajky obed a potom nieco male a nejedla. Sama si viem ako mama dvoch deti povedat ze toto sa mi nezda ok uvedomujem si to. Jedlo milujem a priam si ho musim odriekat. Nieked si dam aj burger ale je to pre mna vynimocne. V utorok prisiel syn so skolky a vracal- ja mam panicky strach z vracania a crevnych viroz- tri dni som poriadne pre to nejedla a citim ako mi je zle. Bala aom sa vracania s plnym bruchom tak som jedla minumalne. Dnes je to uz 4nden cize virozu by som uz nemala mat ani nikomu nic doma nebolo ale ja niesom schopna sa najest bojim sa😰

siska53
2. nov 2024

Za mna problem mas...

doriiis
2. nov 2024

Psychicky problém máš urcite

oceanahory
2. nov 2024

Pravdepodobne mas poruchu prijmu potravy, vyhladaj urcite odbornika.

petamich
2. nov 2024

Poruchy prijmu potravy sa prejavuju rozne, nemusi to byt (len) anorexia a bulimia, ak na jedlo myslis 24 hodin denne, tyras sa nejedenim a pod. tak urcite problem mas a vazny

minenkak
2. nov 2024

Máš problém a riadny,zi a užívaj si

autor
2. nov 2024

@minenkak a uzivaj si?

sense
2. nov 2024

Podľa mňa máš PPP ako píšu kocky hore

struhanka
2. nov 2024

Áno, máš problém. Prečo nemáš rada skoro celoživotne svoju postavu? Čo je tá príčina? Čo na nej sa ti nepáči? Od toho treba začať.

minenkak
2. nov 2024

Áno,veď ty sa len kontrolujes

autor
2. nov 2024

@minenkak ano kontrolujem. Ked som mala o 10 kg viac nenavidela som svoje telo. Citila som sa hrozne zle. Nikdy sa tam nechcem uz dostat

autor
2. nov 2024

@struhanka neviem kedy to zacalo. Preco to zacalo. Nemam rada ked mam viac kg citim sa vtedy hrozne zle

januska12323
2. nov 2024

Áno máš problém.

minenkak
2. nov 2024

A preto píšem užívaj si,život nie je len to či si chudá,buď rada ,že dokážeš pribrať a buď rada ,že neschodnes kôli chorobe.Da sa živiťi a aj jedlo užívať a aj ostať chudý

autor
2. nov 2024

@minenkak vo vsetkom mas pravdu uplne si to uvedomujem- mam dve male deti som vsscna za svoje zdravie a nic ine si nezelam pre nasu rodinu. Mojej dcerke vzdy hovorim ze aj seba mat rad je to najdolezitejsie- vzdy sa sama seba aj pochvalim pred nou moja rodina nic netusi

aandrea9
2. nov 2024

Máš problém a viróza je ten menší...

maranco
2. nov 2024

Na tú výšku by si mala pribrať, máš podváhu.

autor
2. nov 2024

@maranco mam uplne normalnu postavu nosim velkost 38

cimage
2. nov 2024

Mas problem so sebou, ako sa mozes nenavidiet? Aj keby si mala 100kg, tak by si sa mala mat rada. Ja by som tiez niektore veci na sebe zmenila, ale mam sa rada cim dalej, tym viac. Nase telo si to zasluzi, hlavne po tehotenstve a porode, starostlivosti o rodinu. Nebudem sa trapit s malou pneumatikou. Ja mam 170cm a 60kg, takze ty musis byt chuducka a nemas dovod sa trapit a nejest.

jess31
2. nov 2024

Poznám to.Ak chces nápis mi

autor
2. nov 2024

@cimage
Mozno preto ze som nikdy nebola za nim chvalena a len kritizovana😏

adka176
2. nov 2024

Jooj a lepšie sa vracia s plným žalúdkom, lebo máš čo vyvrátiť a keď tam nič nemáš to je strašné...to idú len žalúdočné šťavy, to ide žalúdok naprázdno úplne pretočiť...

lucia13022023
2. nov 2024

Vyhľadaj pomoc. Mala som ppp, a ty ju máš tiež. Nie je normálne ani zdravé co robíš

autor
2. nov 2024

@lucia13022023
Len ked ja sa na toto necitim vobec. Nevie to ani moj manzel

ivik4
2. nov 2024

Ano ,v poriadku niesi
Bola som sa liecit na poruchu prijmu potravy a tie baby tam to riesili rovnako ako ty pises

petkavka
2. nov 2024

Ked si bola dieta- co ti vraveli rodicia o vyzore.Riesili to? ....Ak rodicia ok. Ako si to mala na skole? .... Mojim dcerkam od mala vravim, ze pre mna su najkrajsie. Nie su modelky (objektivne), mensia ma nadvahu (objektivne), ale ucim ich, ze realita je taka, ako sa clovek vidi sam a ako ho vidia rodicia, priatelia. Je vela zien s nadvahou, ktore maju sebavedomie a sexepil na rozdavanie.

autor
2. nov 2024

@petkavka nepamatam si. Ale ako dospela mamina komentovala ze som pribrata - najme po porode. Ked som schudla vzdy ako si schudla krasne. Ale ked som bola dieta naozaj neviem to skor sestra riesila modeling a diety a neviem co a mna to absolutne vzedy nezaujimalo. No skusala som diety dajme tomu od 20 r.ale nikdy som to neriesila az teraz ako posledne dva roky.

petkavka
2. nov 2024

Tak zaklad je dobry....Zevraj vela veci z deckeho veku vychadza a do detskeho veku sa vracia 🙂. Skus popremyslat, co mohlo byt dovodom v tej 20tke, ze si to "zrazu" zacala riesit? ....Nieco tam muselo nastat ....za mna je rovnako dolezite porozumiet nie len co sa deje (to uz sama vies, co je zaklad), ale preco sa to deje ..... Urcite sama dobre poznas kopec dievcat bez ohladu na vahu, na ktorych vidiet, ze su proste "dokonale" 🙂 🙂 .....a este ma napadlo. Nechces vyhodit vahu? ....my doma vahu nemame presne z tohto dovodu. Nechcem aby sa moja dcera vazila. Este by sa v skole nasla nejaka dobra dusa, co by jej dala "dobru" radu, ze ma schudnut/pribrat ...bohvie 🙂 ....Takto je to cajch 🙂. Nevies, neries. Dobru noc.