Ahojte žienky. Zakladám novú tému. Začala som sa stravovať zdravo a pravidelne tiež cvičím Jilian . Ale chcem skúsiť túto diétku ako nejaký ,, detox ,,
Za 8 týždňov sa dá až 20 kíl schudnúť. Nejdem to tu rozpisovať ak by ste mali záujem kuknite na google je tam toho kopec.
Ja začínam v pondelok 19.januára.
Tak čo pridáte sa ??? 🙂
Super !!!! no preto že chcem si trochu zvyknúť na takúto stravu ja sa takto stravujem krátko a ešte ma sem tam dochytí čokoláda 😀 No chcem sa vyhnúť porušeniu. A od pondelka nebudem musieť variť tak aj preto...
Super tak teda počkáš na mňa ? 🙂 🙂 či už chceš hned ?
@tocikova možme začať teda od piatku 🙂
hmmmm super, aj ja sa pridám. mne to vyhovuje tiež skor od toho 19. Musim si o tom niečo naštudovať este som o tom nepočula 🙂
tato dieta by mi celkom vyhovovala že vraj je aj knuha len ju neviem najsť neviete kde by som ju kupila?
@adriana186 super tak teda od pondelku aj ja si musím nakúpiť čo treba..
@inga1575 netuším kde sa dá zohnať kniha :-/
poznamá iba tuto stranku
https://davidkirschwellness.com/product-categor...
to je bielkovinová diéta?
no myslím že v tej sa je aj pečivo a ovocie tu sa neje prvé dva týždne.
kočky tak idete na to somnou???
aj receptiky nieake pre inšpiraciu budu šla by som do toho. Chystáte sa aj cvičiť či len dietka??
1. fáze:
1. den
Snídaně Míchaná vejce, proteinový koktejl,
Dopolední svačina Mrkvový salát,
Oběd Vařené hovězí s míchaným zeleninovým salátem,
Odpolední svačina Salát z různých druhů hlávkového salátu (ledový, polníček apod.),
Večeře Zapečený lilek plněný zeleninovou směsí
2. den
Snídaně Plátky dušené šunky, proteinový koktejl,
Dopolední svačina Okurkový salát,
Oběd Dušené kuře s vařeným hráškem, baby karotkou a kukuřicí,
Odpolední svačina Salát z rajčat a paprik,
Večeře Pečená treska s dušenými zelenými fazolkami
iba toto som našla... ja už mám nakúpené od pondelka začínam.
@rajka1311 tak čo pridás sa?
nooo pridam sa k vam aj ja ak mozem 🙂 dufam ze mi to vydrzi, mam slabu volu a vela pokusenia v podobe styroch papkacov okolo :D ale treba sa zbavit spekov tak musime vytrimat 🙂
co som nasla na ceskom webe: prve dva tyzdne - 5 porcii denne, nejest po 19hod, vypit denne 3l vody(caju),
moze sa : zelenina, ryba, maso, hlavkovy salat, vajcia a proteinove napoje
nesmie sa : ovocie, mlieko a mliecne vyrobky, pecivo, cestoviny, zemiaky, ryza, sladke a mastne
po dvoch tyzdnoch - 3+4 tyzdden - sa moze pridat ovocie, mliecne vyrobky a celozrnny chlieb - samozrejme striedmo
no a potom sa papka vsetko, ale trebalo by dodrzat prijem 1000kcal/den, no a odporuca sa cvicit
tak neviem, ale vela bielkovin ma hlavne to mlieko a je zakazane... co budeme o mrkve a strukovinach?
@gabinka279 ano ano určite len mamslabu voľu =( ale pokusim sa od kedy? po víkende začíname? 😉
@rajka1311 moooja ja som už začala milion diet ale iba na dva dni :D takto som sa vypapkala na túto váhu čo mám... naa túto diétu som čítala dobré ohlasy. Ja mám v pláne tú prvú fázu hlavne dať... ved sú to len dva týždne.. DAME TO !!!!! nepovolím ani za nič tentokrát... Ja budem aj cvičiť potrebujem sa zbaviť brucha po porode hlavne ale aj tak celá som ako prasa 🙂 ale už nechcem byť
@dasenka1203 takže ideš s nami od pondelka?
@gabinka279 jo sefe 🙂
aaa nasli ste aj nejake receptiky? ci budeme improvizovat kombinovat to co mozme?
@gabinka279 no ja celkovo od porodu mam naviac 15kg(a to bolo pred 5r pomali a nie a nie dole ) + teraz sviatky tak som sa vypásla na 70kg 😠 nemožem pozerať sama na seba. a čo sa chystate cvičiť ??? Musíme sa nieako nakopnúť snad to dáme 😎
Ja chcem dať dolu 20.. a teraz ked sa dívam do zrkadla aj zajtra by som začala...ja by som chcela tú Jilian celkom fajn to je
heeeej improvizujeme 😀 😀 😀
ako žienky? psychická predpríprava funguje?? ja som bola včera doplniť zeleninove zásoby 😀 zajtra plánujem variť kurací vývar zo zeleninou môžem vyvar a zeleninu bez cestovín ????
Ja už mám všetko nakúpené už sa neviem dočkať pondelka😀 neviem myslím že možeš trošku
@rajka1311
@dasenka1203
@adriana186
tak čo baby ako ste na tom? ja som už začala mám za sebou aj jilian už 🙂 dnes jem len 4 krát lebo som neskor vstala 😀
@gabinka279 ahojky ja som si dnes tiež dlhšie pospala 😀 ranajky, obed za sebou ale cvičenie u mna dnes nehrozí možno večer sa dokopem. Veľa šťastia žienky 😎
@gabinka279 doobeda to slo, ale poo bolo tazke, ani vody som nevypila tolko kolko treba, k cviceniu som sa nedostala :( snad zajtra nejako dame
@dasenka1203 ja dnes úplne v pohode ešte mám asi zásoby lebo som nepociťovala vobec hlad. som zvedavá na zajtra
@gabinka279 to je super, drzim palce 🙂 mne to dietovanie ide tazsie ked mam hlopika doma :D on je papkac, navari kadeco, tazko sa odolava... bude lepsie ked zmizne do roboty :D
pozerala som to , pridám sa , ja sa podobne stravujem od začiatku tohto roka , vylúčila som uhlohydráty , jem len bielkoviny a zeleninu , pijem čaje , vodu a zeleninové šťavy
idem dolu z veľkej váhy
prečo chceš začať až 19.1.?