Neviem schudnúť

2. dec 2024

Baby prosím pomoc pracujem 2 roky na nočné a odvtedy pomalicky priberám nič nárazové ale dala som +10kg za dva roky...pracujem denne nočné z Toho mam cca 3x do týždňa nočnú, väčšinou sa nezastavim, a na druhy deň som nepouzitelna, nevladzem len sok nervózna mam chute boli ma hlava mam pocit ze toto brzdí cele moje chudnutie (q nevravte mi prosím že to ešte nemám deti že sa nevyspim vôbec) ako sa spravujete/cvičíte keď takto pracujete? Robotu zmeniť nemôžem/nechcem študovala som na ňu dosť rokov a zabila pri tom veľa času a energie 😅 mam 26

katariinam
2. dec 2024

U mna zabralo ked som vynechala sladke uplne. Postupne to islo prec.

kavasmliekom
2. dec 2024

Žiješ sama? Keď som mala nočnú, tak som spala od 9tej do 17tej vkuse 😅 potom som dala sprchu, večeru a išla zase do roboty. V robote som zjedla okolo 22h co zvyknem na obed doma. Potom okolo 4tej nejaký rohlik s nátierkou a zeleninu, doma som zase dala nejaké raňajky, alebo "večeru" a išla spať. 😁
Musíš si nadelit príjem na týždeň, nie deň. Pri takom spôsobe práce.
A keď som bola doma, tak som v noci spala a cez deň jedla. Čiže opačne

autor
2. dec 2024
autor
2. dec 2024

Žijem s priateľom...takže ako tak sa snažím na druhý deň fungovať normlane...jasne pospim si ale max do 12

mila06
2. dec 2024

juj 3x do tyzdna nocnu by som nedala ja mam 4-5 do mesiaca a mam dost, no ktovie ta vaha bude tymi nocnymi, ja som vychudnuta ale na nocnej zjem vsetko mozne a nosim si naschval aj sladke co za normalnych okolnosti nedam do ust,aby som vydrzala, na nocnej som extra hladna. Musis davat pozor na to co zjes a keby sa dali zredukovat nocne bolo by to + pre tvoje zdravie. Mna by porazilo, ja tiez pospim max do 12.Drzim palceky.

kavasmliekom
2. dec 2024

Tak bud jest menej v nočnej, alrbo cez deň.. Proste za 24hodin prijať toľko, čo máš prijať, aby bol vyšší výdaj. Žiadna ťažká matematika ani nič co sa nedá pochopiť. Plus spánok.