Ahojte, od porodu som pribrala 6 kg, ktore by som rada schudla (syn ma 1,5 roka). Nedari sa mi vsak vobec schudnut...v minulosti som s tymto nikdy nemala problem, na zdravu stravu som sa dala pomerne rychlo a nasla som si cas aj na pohyb. Odvtedy, co vsak mam dieta mi to vobec nejde...😮💨. Som clovek, ktory ked je unaveny, nevyspaty, nervozny, tak si to kompenzuje jedlom. Moj syn je zly spac, je to aj velmi temperamentne dieta...akonahle sa pokusim o zdravy sposob zivota, tak nevydrzim dlhsie ako tyzden, nasledne to vzdavam a vyberam si lahsiu cestu 🫤. Chodila som aj cvicit (pri dietati sa mi to podarilo iba raz tyzdenne a nasledne este ked som si nasla cas, tak aj doma..), vydrzalo mi to vsak iba par mesiacov a nasledne som sa uz jednoducho nevedela prinutit. Radsej som si sadla doma vecer pred telku a oddychovala...Tak velmi chcem mat znova 60 kg ako pred porodom a viem, ze 6 kg nie je nic strasne, schudla som v minulosti aj o dost viacej...😭.
Urcite sa tu najdu maminy, ktore sa podobne tazko prekonavali, ako ste to prosim dokazali? Dakujem za tipy!
Ahojte, kamoska po porode to iste, nevedela to dat dole a potom isla na taky pristroj co laserom rozbijal tuky, v ruzinove ho maju na jednej klinike, ked chcete, napiste, pekne schudla potom a nepribrala uz 🙂
U mna fungoval pohlad na moje fotky😃6kg je malo to das ako nic,len sa trocha zapriet.ja som to dala za 3mesiace .tiez bol najvacsi problem s jedlom a sladkym,milujem jedlo ,jedla som velke porcie.taktiez som nevydrzala ze po 18ej nejest,ked som isla spat o 23tej zomierala som od hladu.zacala som.studovat kalorie a jest stravu ktora ma zasyti,ranajky sladke ,potom mi uz netrebalo ani cez den nic ine sladke jest.4x do tyzdna pol hodina cvicim a schudla som 8kg za 4-5mesiacov.Nieje to rychlo,ale ja som si chcela zvolit cestu ktoru budem vediet aj udrzat.a cvicim doobeda,poobede uz sa mi vzdy tazko do toho islo,vecer najhorsie ,to uz som bola na to moc unavena .drzim palce
Poznam, presne moj pripad. Comfort eating ked mam stres a som psychicky unavena. Cvicit nemusis vobec ked chces schudnut. Ked sa budes raz chciet spevnit to uz je nieco ine. Staci ti jest 3x denne. Bez snackov, bez vyjedania, mlskania. Posledne jedlo napr vecera s muzom po navrate z prace o 18tej. Potom uz nejedz. Daj si len caj alebo vodu. Strava normalna a aj porcie normalne. A ono to zacne ist samo. Tie 3 kila takto vies v pohode urobit. Zvysok uvidis ako pojde. Mozno to doklepnes uz sama namotivovana, ked sa otepli prechadzkami a pod. Mne sa to stravovanie takto najviac osvedcilo, bez namahy. Len s pevnou volou.