Neviem byť spokojná so sebou i napriek tomu, že cvičím

2. aug 2022

Ahojte dievčatá, rieism jeden problém a to ten, že som pred rokom a pol začala cvičiť. Schudla som 10 kíl a zmenila sa mi postava, najprv som cvičila doma, potom v posilňovni a teraz chodím už len plávať. Problém je ten že v poslednom čase asi mesiac mám pocit, že nie je tá postava taká akú by som chcela. Známi aj kamaráti aj rodina hovorí, že vidno že som pekne schudla, posilnila telo ale ja stále nie som spokojná. Neviem tu spokojnosť nájsť, stále tlačím na pílu, malo jem poslednú dobu. Okrem toho som spoznala aj muža, ten cvičí tiež a ja mám potrebu sa mu páčit aj keď on tvrdí, že sa mu páčim aká som, ale mám pocit, že musím makať ešte viac. Ale kde nájdem tu vnútornú spokojnosť a ako?

autor
2. aug 2022

meriam 156 cm, schudla som z váhy 60kg na 50kg čo si myslím že je k mojej výške ideálne a naozaj už neviem, z cvičenia som nadobudla aj svaly, ale nohy mám stále silnejšie, stále mám pocit že to nie je ono a nechcem to už hrotiť do bezvedomia, len neviem ako sa uspokojiť s tým čo som dosiahla 🙂

ivangeline
2. aug 2022

Zmyslom zivota. Zmysluplnymi cinnostami. Mat sa rada a robit s laskou veci pre seba. Terapia je tiez moznoat.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zobaka
2. aug 2022

Ahojm, kolko merias a vazis? od toho zavisi ci realne sa len citis malo stihla, alebo aj mas este nejaku nadvahu

bambinomio99
3. aug 2022

Ak budeš hladovat začneš priberať lebo telo vystresujes
Ja som sa s týmto trápila pred týždňom nevidela som na sebe pokrok trápila sa pre neprekrocenie váh ...musíš si dať pauzu to je celé.. týždeň som necvicila,dopriala som si ,oddýchla prestala riešiť a v pondelok v posilke som bola ako nová proste potrebujes pauzu lebo si sa dostala do stereotypu