Ahojte, chcela by som vedieť, čo si myslíte o mojom prípade. Za posledné dni si pri vážení zbadám pol kila navyše.. za posledné 2 dni - 3 kg navyše - za posledných pár mesiacov ani nehovorím. Čo sa týka pohybu mám, pracujem, povedala by som doslovne si v práci behám - práca barmanky a obsluhy. Čo sa týka stravy, delím si ju. Džúsy, sladké vody nepijem - väčšinou minerálka alebo čistá voda s čerstvým citrónom. Stres mám, nervy mi fungujú 🙂 či v práci alebo aj mimo nej. Haluzím už aj nad tým, či to nemôže byť nejaká choroba? - štítna žľaza? Čo si o tom myslíte?
@dnp Za dva dni pribrať 3 kilá tuku je nemožné, takže to bude pravdepodobne aj zadržaná voda.
Resp. nezačala si jesť, keďže spomínaš stres a nervy, tak pomimo bez uvedomovania si, štýlom zob sem, zob tam... Tu keksíšek, tam rohlíček, ktoré si vlastne ani neuvedomuješ ako plnohodnotné jedlo? 😉 Skús odsledovať (zapisuj si jeden deň čo všetko si zjedla, ale naozaj poctivo, každé malé sústo).
A určite navštív lekára.
@dnp ako pise lorela, za 2dni pnabrat 3 kila tuku je prakticky nemozne, takze to bude asi vela vody. kazdopadne, poznam taky jeden pripad ze za 3 tyzdne, ale neviem kolko kg, no rapidne hore - to sa stalo jednej modelke.. diagnoza znela: inzulinova rezistencia..
rozhodne chod za lekarkou, ona vie ake vysetrenia su potrebne.. ale v prvom rade fakt RUKU NA SRDCE, lebo ak klames, tak len seba a lekari budu zbytocne vymyslat choroby a liecby kadejake.. no neviem si predstavit ako by sa dalo realne prejest az tak, aby 3 kila sli hore.. drzim palce nech sa to rychlo vysvetli a nech to dopadne dobre 🙂
precitaj si moju spravu este raz, voebc som ta neobvinila ze klames 🙂 drzim palce nech sa to rychlo vysvetli a nech to nie je nic vazne. ..inac, prispevok si pisala pred 2 dnami. ako to je dnes? vazila si sa s odstupom tych 2 dni? 🙂
to moze byt vsetko mozne aj ked nie som lekar. myslim si ze nie je hned dovod na paniku porad sa s praktickym lekarom povie ti viac a mozno ti zoberie krv a pod.
Chod čo najksôr na odber krvi, u mna sa tak prejavovala štítna žľaza - znížená funkcia, začala som brať lieky, síce som tých 7 kg, čo som za tri emsiace pribrala, nazad nesuchodla (a nebudem klamať, že práve tie kilá šli straaaaašne ťažko dole) no prestala som priberať.. určite to môže byť aj nou...