Nejeme po 17tej

miushka13
18. sep 2014

ahojte, už po XYkrát idem chudnúť,ale teraz s najpevnejšou vôľou, lebo ideme na 2 svadby a chcem trošku vyzerať. budem rada ak sa prídate a budeme sí pisat ako to zvladame. ja xcem začať tým že nebudem jesť po 17tej (už sa mi to osvedčilo) a chcem začať aj piť viac čistej vody lebo to mi robi veľky problem. ide niekto do toho? 🙂 😎

evina57
18. sep 2014

@miushka13
Skús si prečítať http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40975.
Môžeš jesť od 6 00 do 22 00. Schudla som 12kg za necelých 5 mesiacov 🙂 A JEDLA SOM, NEOBMEDZOVALA SOM SA !!! 😉

bonaqa2013
18. sep 2014

Vynechaj všetko sladké, nápoje, sladkosti, cukor do kávy, čaju.... A skús sa viac hýbať. Zacvič si aerobik, alebo plávanie, beh. Najlepšie každý deň aspoň pár minút.

petra67
18. sep 2014

@bonaqa2013 Problem u mna je vynechat sladke...hybem sa, nejem vela, ale so sladkym mam problem. Ja idem do toho nejem po 17tej.

petra67
18. sep 2014

@miushka13 Ako presne si sa stravovala, ked si nejedla po 17tej. A kolko pohybu si mala. Nejako to zhodnot, za aku dobu kolko si schudla.
Ja idem do toho.🙂

sono2
18. sep 2014

@miushka13 veľmi dobre. Je to trochu kruté ale pomôže. Podľa toho koľko chceš zhodiť. Mne treba len tri štyri kg. A nejesť po 17tej super zabralo. Vždy. Mne sa takéto stravovanie páči a je efektívne. Pre mňa. Ja tiež chcem dať niečo dole. A už nejem sladké ja jest ešte musím lebo o 17tej prídem z roboty domov. Takže možno už len tak menej a potom nič. Lebo keby som nemohla už po 17 tej tak by som nejedla už od obeda z roboty. A to je zabijak. To už bolí hlava každý deň. To nedám už. Proste už od poobede bez jedla a ešte ísť behať to je moc . Držím ti palce. Nech ťa nikto neodradí. Každý má iný organizmus.

bluka2
18. sep 2014

Este mas 5 minut kedy si mozes zajest z chuti!

miushka13
autor
18. sep 2014

dievcata,takze ja mam problem tiez nedat si sladke raz za den, neobmedzovala som sa nikdy v jedeni a ani nexcem. dam si vsetko na co mam chut-do tej 17tej a potom uz len caje,voda. ved hlad je skryty smad. dietu typu jest 5krat do dna a kazde tri hodky ma nebavia lebo malo kedy som doma,beham s malym po vonku a nebavi ma sledovat cas ze aha teraz musim daco zjest. dam si vsetko,slane sladke mastne,fakt hocico. prvykrat ked som sa nastavila na tento rezim nejest po 17tej,schudla som 4.5kg za necely mesiac. a pohya?30dnove vyzvy a kazdy den s malym vonku-doobeda.poobede. rychle prexadzky,futbal a utekacky za skakacou loptickou.haha.to je nase . prvy tyzden je najhorsi,teraz uz sa napriklad trapim a moje telo kryci daj si nieco,ale mozog vyhrava.

miushka13
autor
18. sep 2014

pridava sa niekto?

bubula_007
18. sep 2014

@miushka13 v podstate ja som sa už pridala pred cca 2 mesiacmi. 😀 😀 Keď som na dovolenke pribrala 2 kg za pár dní, tak som s tým musela niečo robiť. Akurát s tým rozdielom, že si na večeru dávam jednu rajčinu. To mi pomáha na chvíľu prekabátiť žalúdok, a tiež ráno utekám ako o život na wc, čo som mávala predtým problémy s tým. 😅 😅 Takže žena, idem s tebou a skúsim bez tej rajčiny... 😉

petra67
18. sep 2014

@miushka13 ja som dnes tiez zacala, a presne ako ty, dam si vsetko, prechadzky a cvicenie. Potrebujem dat dole 4 kg. Som zvedavaaa🙂

azbestica
18. sep 2014

@miushka13 ja sa pridavam! mam prvu otazku rata sa aj pribinacik a brusnicovy kompot.,,,,dnes som to proste nevydrzala a daco som si dat musela

matusik24
18. sep 2014

tak ja sa pridávam tiež ja potrebujem schudnúť na stužkovú cca 4-5 kg,takže hor sa dotoho 🙂

bubula_007
22. sep 2014

Chcela by som zhodiť cca 3-4 kg. 🙂 Ako bojujete večer, keď prídu také záchvaty hladu, že naozaj silné?? 😅

miushka13
autor
22. sep 2014

@bubula_007 jedna paradajka nie je nič pokiaľ si das vecer zeleninku a nenapchavas sa sladkostami a chipsami vobec ta to nemusi trapit 🙂 @azbestica no pribinacik je uz o inom ale ked mas cez den dost pohybu tak tiez to nieje take strasne ale ta paradajka ako si da bubula by bola lepsia, @bubula_007 no vcera som to prekonala naozaj neznesitelny pocit hladu , a este moj milovany prisiel do izby s chipdami, tak som isla vedla do izby lahla si na zem a spravila som si 50 brusakov a 50 drepov, ale s tou paradajkou tontiez nie je zly napad a urcite z toho nepriberies, zienky ak to nezvladate tak si spravte kludne aj zeleninovy salat, zasyti a nepriberiete ani deko 🙂'

miushka13
autor
22. sep 2014

My ideme 11,10 na svadbu 3kila musim dat dole, a tak pokracujem uz aj s poriadnym cvicenim 🙂

angie099
22. sep 2014

Ahojte mne sa tiež už osvedčilo nejesť po 17-tej ale poľavila som, takže sa pridám.......... 😉

miushka13
autor
22. sep 2014

Este ma napadlo ked som predtym drzala tuto dietu a vecer ma prepadol hlad urobila som si koktail, vzdy som mala v chladnicke nizkotucne mlieko+ banan rozmixovat bez cukru samozrejme, vypit a spat :D

miushka13
autor
22. sep 2014

@angie099 ahoj vitaj 🙂 a kolko si vydrzala?

miushka13
autor
22. sep 2014
angie099
22. sep 2014

@miushka13 vydržala som cca 2 - 3 mesiace ale potom som mala deti choré, prebdené noci potrebovala si dobíjať energiu takže som fungovala na sladkostiach a kilá sa vrátili späť........... 😢

bubula_007
22. sep 2014

@miushka13 ak si pridala aj riadne cvičenie, tak sa ti môže stať, že kilá nepôjdu dole, zostanú rovnako, ale zbadáš na oblečení, že sa ti zmenila postava. Budeš vyzerať štíhlejšia. Nevravím, že to musí tak byť, ale môže sa stať. 🙂

azbestica
22. sep 2014

baby a co jete cez den? tiez nieco dietne?? co mozem jest aby som mohla davat aj malej aj tazko pracujucemu manzelovi a nemusela varit zvlast?

miushka13
autor
22. sep 2014

ja jem vsetko tak ako som uz pisala,pijem vela cistej vody, rano sa nastartujem poharom vody s citronom o par minut nato chlebik so zeleninkou salamkou sunkou,.hocicim. ja papam neskoro cca o 9.30 tak si dam obed o 12.30,co navarim,to si aj zjem :D niekedy vynecham prilohy a dam si k masku napr.zeleninku miesto zemiakov. sladke papam tiez ale len doobeda. okolo 15tej si dam polievku ak mam navarenu ak nie tak uz papam len ovocie,alebo zeleninu do tej 17tej.

miushka13
autor
22. sep 2014

@angie099 a kolko si schudla?

jana661973
23. sep 2014

aj ja sa pridávam, dúfam, že to spolu pôjde ľahšie

lucenka911
23. sep 2014

@evina57 ahoj a cvicila si aj mpri tom norbim, uz som viac krat pocula ze jhe to fakt dobre

evina57
23. sep 2014

@lucenka911 Necvičila 🙂 Ale odporúčam cvičiť, oblečená vyzerám dobre 😀 (165cm a 50kg) ale ak by som mala ísť do plaviek, tak to nie 🙂 Svalstvo treba spevniť...
Podľa norbiho som začala jesť v januári 2013 (60kg), svoju váhu (48-50kg) som mala za necelých 5 mes. a dokonca som mala 47kg! Ale to som sa už necítila dobre. Tú 50tku si držím od mája 2013 a naozaj sa neobmedzujem ale zase sa ani neprežieram 🙂 Ide to samé od seba 😉 Tak držím tebe aj všetkým ostatným pršteky, nech ste zo sebou spokojné 😎

angie099
23. sep 2014

Schudla som 4,5kg čo bol pre mňa veľký úspech,teraz by som chcela schudnúť viac ale neviem sa ešte tak úplne nakopnúť keďže včera som nevydržala a dala som si oriešky a červený melón, a dnes som siahla po jabĺčku a polievke no dúfam,že zajtra všetkým pokušeniam odolam 🙂

luell
24. sep 2014

@miushka13
Aj ja sa pridavam🙂

miushka13
autor
24. sep 2014

🙂 super zienky drzim palce, ja mam 1kg dole... velmi sa tesim