Nedarí sa mi schudnúť

11. sep 2022

zdravim, mam 22 a pocas mojho dospievania som schudla 25 kg no velmi nezdravim sposobom, mala som poruchu prijmu potravy. bohuzial pocas lockdownov sa mi to podarilo nabrat vsetko spat aj ked predtym som si roky drzala svoju hmotnost... v poslednom case som na sebe zacala pracovat, menej jest rozny snacky, viac sa hybat, celkovo jest zdravsie a menej, no moja vaha ostava rovnaka.. myslite, ze to moze byt tym, ze mam pokazeny metabolizmus z mojej predoslej skusenosti s chudnutim?? rozmyslam, ze navstivim nejakeho odbornika, no najprv by som chcela vediet vase nazory a rady. dakujem.

zobaka
11. sep 2022

nemas pokazeny metabolizmus, stale mas vyssi prijem ako vydaj, pis si co jes, ale vsetko si zapisuj

tuippo
11. sep 2022

nemala by si jesť menej. Možno preto nechudneš, lebo tvoje telo, ak naozaj ješ málo si vrámci snahy o svoje nutné prežitie všetko ukladá. Musíš práve tvojmu telu dať dostatok, aby nemalo potrebu stresovo škrečkovať to čo prijmeš

eliska105
11. sep 2022

Som na tom takisto a zvazujem ze to spomeniem lekárke... moze byt v tom aj štítna zlaza

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
12. sep 2022

Mám stiahnuté kalorické tabuľky a prijímam o cca 500 kcal menej než vydávam... viac sa už bojím vzhľadom na moju minulosť...

nell77
12. sep 2022

Vyborny je na taketo problemy pestrec mariansky drveny...detoxikuje pecen, zlepsi travenie,nastartuje metabolizmus a vacsina ludi z neho schudne, tiez sa po nom budes citit vyborne,mam vlastnu skusenost, je to bylina urcite ked nepomoze neuskodi....treba pozriet, samozrejme nevyhybat sa lekarskemu vysetreniu

autor
12. sep 2022

@nell77 ďakujem