Ahojte cvičím už 2 mesiace na stacionárnom bicykli,(každý deň 1h),obmedzila som pečivo a nevidím žiaden výsledok ,nejem ani nič vyprážané, mastné atď..Ako je možné že som nič neschudla a ešte mám aj o kilo naviac?Pred cvičením som mala 78 kg a teraz 79 ,som zúfalá z toho
@mariska30 svaly si nabrala. Nemáš ani pocit, že si objemovo schudla? Ak nevidíš, kde je chyba, tak jedine riešenie je vážiť a zapisovať čo si jedla a koľko. Nie je to len o tom obmedziť pečivo. Ak prílohy aspoň z polovice nahradiš zeleninou, vypustiš sladkosti, zákusky, slané, vysmažane atď, tak chudnutie sa dostaví. Ak tam samozrejme nie je iný zdravotný problém.
Aj zdravou stravou môžeš priberať pokiaľ zješ viac, napríklad len taká dobrá lyžica arasidoveho masla do rannej ovsenej kaše....
@mariska30 chudne sa hlavne jedlom - kolko a co jes pocas dna? to nie je len o obmedzeni peciva a nejedeni vyprazaneho, vlastne naopak - najvacsi problem su cukry.
Ako a co ranajkujes/obedujes/vecerias?
@zuzuliennka1 Na raňajky mávam väčšinou, ovsené vločky, šunka paradajky-paprika-uhorka,raz za týždeň bielkovinovy chlieb,omeletu,
Čo sa týka večere tam buď polievka, struhane jablká z makom, cottage,omeleta
@mariska30 fu kiezby som ti vedela poradit...mna sa kazdy pyta ze ako som schudla no ja mam iba jednu odpoved...u mna je to vzdy porozchodovy detox a teraz konecne si to drzim ....-6,5kg....prestala som žrať 🙈 ....zaludok sa stiahol a je to v pohode...sem tam idem zabehat ale teda fitko a tak sa nekamaratime cize jedine jedlo obmedzit byt ako ti pisu v kalorickom deficite a pojde to
Stiahni si kalorické tabuľky, zapisuj aspoň prvých pár dní všetko dopodrobna na gram a uvidíš ako na Tom si a budeš vedieť čo robiť.Je možné že aj napriek tomuto stále niesi v kalorickom deficite preto nechudnes.Inak ak máš pred ms kľudne môžeš mať o kilo naviac.
Ja ked som chudla jedla som pecivo, klasicke kaiserky, chlieb... ale nie je jedno v akom mnozstve 😁😉
Cvicila som 3x tyzdenne, v posilke 1 hod. s tym ze poslednych 20min som sla na pas - beziaci- chodza do kopca.
Sladkosti nic, max 1x do mesiaca som sla na kolacik do oblubenej cukrarne, inak kava, caj, bez cukru, vsetko len na prirodno, pol taniera zeleniny, 150g masa a 50g ryze co je asi jedna lyzica 🤣
A kila sli dole.
Ovocie nemam rada🤐 Tak ja som vela ovocia nepojedla🤦
Hlavne obmedz, nezdrave tuky, cukry, jedz vela zeleniny bielkovin.
Ale ja som chcela hlavne nabrat svaly a vymakat sa.
@mariska30 no, je dost mozne, ze paradoxne jes malo. Tiez odporucam tie kaloricke tabulky a zapisuj si,
co zjes, uvidis, ako to vyzera.
A ta vecera - no neviem. Zavisi to opat od toho, aky mas vydaj energie cez den. Pre niekoho, kto sa moc nehybe a ma sedavu robotu, by mohla taka vecera stacit, pre cloveka v pohybe s vydajom energie je to zas malo.
Struhane jablka s makom sa mi tak ci onak na veceru nevidia ako najstastnejsie riesenie.
Joj a dalsia vec - stacionarny bicykel je fajn, ale ako doplnok. Na spalovanie tukov musis dosiahnut istu tepovu frekvenciu, cvicit kardio. Dopln si k tomu bicyklu nejake kardio, kludne aj doma - na youtube je kvantum cviceni na doma, alebo si zabehaj parkrat tyzdenne vonku.
nie nadarmo omielane dookola kaloricke tabulky a kaloricky deficit, netreba sa mucit sportom ked vies ze strava je 80% uspechu 🙂
Presne ako pisu baby, kaloricke tabulky su krok k uspechu. Nemusis zo stravy vyradit nic, len si to rozumne nakombinovat a jest spravne mnozstva. Pridaj sa sem https://www.modrykonik.sk/group/6855/ 😉
Na chudnutie treba byt v kalorickom deficite a nie iba obmedzit pecivo a vysmazane. Nechudnes preto, lebo vela zjes. Zapisuj si vsetko co zjes a presne kolko zjes. Na gram presne a zistis, ze jes velmi vela.