Ahojte poradi mi niekto ako by som čo najrychlejšie schudol? Mám 140kg. Kolko kcal približne za den na schudnutie?
Rychlo to nebude nech spravis cokolvek. 2 roky zdravym tempom.
@paul2009 vyzivovy poradca a trener.
Jaloricke tabulky a vsetko poctivo zapisovat. A poradit sa s lekarom.
V prvom rade asi zmeniť stravovanie, pridať veľa zeleniny. V tvojom prípade začať s chodzou - min 1 hod denne- plus by som možno pridala posilku. Aspoň 2x týždenne. Tam si buď zaplatiť trénera alebo si popozeraťn a nete, čo a ako. Aby sisi neublížil. A samozrejme - vypočítať si bazál a potom k tomu prispôsobiť mn. kcal, aby si chudol. A asi by pomohlo aj stiahnuť si kalorické tabuľky a všetko si zapisovať. Na nete je veľa vzorových jedálničkov, tak si niečo stiahnuť, alebo si zaplatiť za jedálniček na mieru.
Hm v tvojom prípade by som toto neriesila sama a ani cez MK. Poradim ti, nájdi si vazne dobrého trénera ideálne takého ktorý to aj študoval a nie len cez kurz. Sby si si neublizil pripadne to nevzdal po tyzdni. Alebo sa skus prihlásiť do extrémnych premien
Vykašli sa na všetky stupidne rady a vyhladaj výživového poradcu. Alebo cez obvodneho k dietológovi. A na slovo "rychlo" zabudni. Nie ke to zdravé. Pri rychlom chudnuti nastáva jojo efekt.
@michaela567y ďakujem za odpoveď
@simsalabim ďakujem za odpoveď
@bublinka1426 ďakujem za odpoveď
@vanilkovazmrzka ďakujem za odpoveď
@paul2009 ja odporúčam prerušovaný pôst...za.3 mesiace -14 kg a to som dodržiavala tak na 60-70%...pridať na začiatok ľahké cviky a pôjde to ...a stiahnuť si aplikáciu kalorické tabuľky ,presne vypočíta koľko kalórií máš prijať a pekne si to tam odsleduješ čo si zjedol a koľko kalórií...
@30secondstogabi ako na prerušovaný pôst? Kalorické tabuľky mi nepôjdu určite. Treba mi schudnúť síce "len" 20kg. Postava by bola ok, keby brucho nebolo ako tehotné 🤭
@malary pozri na googli ,je tam veľa článkov ako začať a pokračovať .. tabuľky sú super ,vieš koľko čoho si zjedla a prijala kalórií...
Aj si tak rýchle.pribral??? Sleduješ premeny? Tam bola baba s ca.140 kg a trvalo jej rok kým schudla 60kg..tak smelo do toho. A rok je dlhá doba.