Dobrý večer prosím vás snažím sa schudnúť ale nedarí sa mi v tom a chcela som spýtať či má niekto skúsenosť z tabletkamy ak áno mohly by ste mi poradiť alebo ako schudnúť každá rada mi pomôže ďakujem 🙂
Že tabletky 🫣😅😅 cica neprejedať sa hýbať sa, ako je spomenuté vyššie. Kalorický deficit a ono to pôjde. 🙂
Rozmýšľaj , keby sa dalo schudnúť len tým , že zješ tabletku , tak by to robil každý a obezita by neexistovala . Kal. Vydaj musí byt väčší ako príjem a pohyb , tod vsjo.
Tabletka? To je snáď vtip? Keby také existovali všetci sú ako modelky, nepôjde to inak ako si to odmakat cvičením a stravou (ak splnas kalórie neexistuje aby si nechudla, takže zrejme veľa papkas)
Ketoza a fasting a samozrejme upravené kalorie
Úprava stravy a kaloricky deficit, nijaké zázračné tablety neexistujú.
Ja som schudla tak, ze ráno som bežala do škôlky a jaslí s deťmi, potom do práce, kde nebolo kedy "zobkat" 😊, potom poobede opačný režim (zo škôlky a jaslí) nakúpiť s dvoma deťmi to bolo ako sichta v bani 😆😆. A ani som nevedela ako, a váha ukazovala o pár kíl menej. A hlavne nejesť z nudy, to je najhoršie.
Nainstaluj si appku kaloricke tabulky, spravne si ju nastav a poctivo ich dodrziavaj. Idealne pridat aj pohyb. A mas prakticky 100% istotu, ze schudnes.
Žiadne tabletky. Iba nižší prijem a vyšší výdaj.
Ďakujem za radi, chodila som do fitka a nič mi nepomáhalo, držala som sa toho jedálnička ktorí mi bol upravený s trénerom , a jesť aposolutne niejem prislis veľa iba raz za deň, ale napriek tomu popijem strašne veľa energetických nápojov síce niesom zase voloko moc obezitava iba brucho mám veľké inak všetko je ok
@alica335 Tabletky na chudnutie a Maroš Molnár nebude mať čo zrať... Ale vážne, žiadne tabletky neexistujú lebo by neexistoval ani tento problém. Si myslíš, že si streliš tabletku, na večeru si dáš dvojitý syr, krokety a ešte schudneš? Nieeee. Proste musíš viac vydať ako prijať. Žiadny iný recept na to neexistuje. A kúp si poriadnu váhu, každé ráno sa zváž a to je najlepší motivátor keď vidíš ako to ide dolu
@alica335 sprosta vyhovorka! Radsej budes jest dalsie chemikalie (tabletky na chudnutie🫣) namiesto toho aby si zatala zuby a prestala pit to svinstvo. Vsetko sa da, ked sa chce. Ostatne su len vyhovorky. Zatial ta trapi len "velke brucho", no ver ze ostatne tvohe organy trpia. Vygoigli si aspon co je to aspartam, konzervatny, farbiva v tych tvojich oblubenych energetakoch.
@zuzanka.zuzu hýbať sa ?? 😂 ved sa hýbem celé dni mám dve malé detičky pri ktorých sa nedá ani sadnúť 🤣🤣 ale už viem kde je problém
Pozri si, aké zloženie majú tie tvoje chuťovky a prídeš na to, čo robíš zle . Ps: pohyb pri dvoch deťoch sa ani neráta pomaly za pohyb - to máme väčšinou každá - jedine že aspoň hodinu denne slapes rýchlochodzou s kocarom.
@draculla Čo sa Aspartamu týka... Dodnes neexistuje dôkaz podporený vedeckou štúdiou, že by bol naozaj zdraviu škodlivý. Existujú však určité náznaky, že jeho extrémny príjem môže zvyšovať riziko nádorových ochorení. Avšak zatiaľ to tiež žiadna štúdia nepotvrdila. Veľmi zaujímavá je povesť Glutamanu. Tomu tiež dodnes nebol dokázaný škodlivý účinok na ľudské zdravie. Glutaman sa dokonca prirodzene vyskytuje v ľudskom organizme. Ešte zaujímavejšie je, že panika ohľadom Glutamanu existuje len na území bývalého Československa. Nikde na svete to vôbec neriešia.
Čo sa týka energetických nápojov, to autorke skutočne neodporúčam. To som kedysi pil nasilu keď som jazdil medzinárodnú nákladnú dopravu po Európe lebo sa jazdilo hlavne v noci. To fakt nechápem, že to niekomu chutí. Netvrdím, že je to hlavný problém, ale rozhodne ti to nepomáha pri chudnutí
@alica335 energicke napoje su návykové, kaloricke a velmi nezdrave. Ale uvidis, par dni, ked vydrzis ich nepiť , tak si uz na ne ani nespomenies. Namiesto toho si kup povedzme banany (proste nieco sladke), aby si sa lahsie odputala. Nech to tych par dni vydrzis... Telo je navyknute na davku cukru... Nehovoriac o inych veciach, co su v nich. Drzim palce👍. Ale raz za den jest je malo, ten jedalnicek prehodnot.
@yosi v čom lepšie?? 😳 pretože ja jem 1x denne a furt mi do toho niekto pindá 🙄 no mne to tiež viac vyhovuje 😁
@zuzanka.zuzu Presne neviem, ale aj v relácii Záhady tela bolo, že podľa najnovších výskumov je to lepšie ako celý deň žrať malé porcie.
@alica335 A to je zle...lebo tým pádom si telo vytvára zásoby a samozrejme, že neschudneš, lebo nemáš z čoho...ja som denne musela prijať 2200 kalórii, jesť a jesť a jesť...samozrejme zdravo...a hybať sa...silové tréningy 3x týždenne a 3 x týždenne kardio...4 mesiace a 25kg dole...
nežrať a hýbať sa 🤷