Nechcem pribrať, ani schudnúť. Chcem vyzerať normálne

5. dec 2022

Ahojte. Konecne sa mi podarilo schudnut 12kg pri vyske 175cm, isla som na 60kg, co bola moja povodna vaha pred detmi. Vela sportujem /kardio aj silove/. Ale teraz k veci, vyzeram ako anorekticka, vsetko mi je velke. Upravila som stravu a snazim sa zjest tych 2000kcal. Nechcem ani pribrat ani schudnut, len vyzerat normalne. Ako dlho vam trvalo, ze ta vasa nova vaha vyzerala prirodzene. Kedysi ked som mala 60kg tak som vyzerala pekne normalne chudo. Teraz vyzeram, ze som sa mesiac nenajedla.

mamamasama
5. dec 2022

Viac silového cvičenia, aby si sa vytvarovala. Možno priberieš pár kíl svalstva, ale budeš vyzerať pekne.

viestta
5. dec 2022

V urcitom veku uz koža straca pruznost a ta vytahana uz ostane vytahana. Zial, je to tak. Nieco sa casom podda, ale koža o par ciesel vacsia uz ostane.

mamamasama
5. dec 2022

@viestta 63 rokov

autor
5. dec 2022

@viestta ahoj, mne koza neovisa vobec. Problem je skor ze mam prepadnute licne kosti a celkovo posobim velmi chudo. Kozu mam peknu. Chcem vyzerat zdravo ako kedysi. Teraz mam pocit ze hrkam kostami.

viestta
5. dec 2022

@mamamasama ale ona urcite neschudla z 90 na 60 kil za dva roky

autor
5. dec 2022

@mamamasama pekne, na mna moc svalov... mne sa pacia take zenske postavy.. prirodzene

autor
5. dec 2022

@viestta ja tiez nie, ja som tych 12kilogramov chudla 6mesiacov.

viestta
5. dec 2022

Ale to, ze vystupili licne kosti je z toho, ze sa ti odbural tuk aj z tvare.

mamamasama
5. dec 2022

@viestta ja za pol roka, aj keď po pôrode a vyzerám dobre.
@autor pre mňa to je ženská postava. V opačnom prípade budeš buď tučná, mľandravá, alebo chudá, alebo len mľandravá.

h2
5. dec 2022

@mamamasama Túto plastikovú umelú kreatúru tu dávaš, ako vzor? Čo myslíš, ako by vyzerala, keby nemala xy operácií?

viestta
5. dec 2022

@h2 na rukach, tvari dobre vidno, ze kozu ma aspon o cislo vacsiu, este aj nad silikonmi vyhrala gravitacia a len podprda ich tisne k nebesiam

onedaynick
5. dec 2022

@mamamasama au, tie prsia.. Svaly ok, ale na pokozke uz vidno tych 60 rokov. Tvar nekomentujem.

autor
5. dec 2022

Baby caute. Podla mna je krasa subjektivna, ta zena ma 60. Na 60rokov vyzera super.. ale nie je to moj ideal krasy. Ja som bola cely zivot stihla, ale stihla ze velke prsia, pekne boky atd. Teraz mi tam ostali dvojky/trojky a som taka, no vychudnuta. Preto sa pytam, ze kto ma realne skusenost, ze schudol a vyzeral v nejakom obdobi uz normalne, ze kvazi sa to stabilizovalo. Lebo ja to uz mam tak rozpohybovane, ze staci ze sa jeden drn poriadne nenajem a uz mam kilo dole.

jaja20
5. dec 2022

Mne doktorka povedala,že ideálna váha je výška - 110, takže ty by si mala vážiť 65 kg.

stanulienkat
5. dec 2022

@mamamasama ja by som tipovala aj 65 rokov.

Autorka-urcite nevyzeras ako anorekticka. Mam vysku skoro ako ty a 54 kil. Som stihla, nie vychudnuta. Mozno si len neni zvyknuta na novu vizaz. 60 kil mas akurat.

mama004
23. júl 2023

@mamamasama to si ty? Ak nie tak ako sa pani vola? Ak je teda známa nie dáka kamoška tvoja

jankalukasova
23. júl 2023

@stanulienkat toto sa podla mňa absolútne nedá porovnávať. Ja mám momentálne 58kg/174cm a áno, som chrdá. Trčí mi všetko a všade. Kamoška má 175cm/56kg a nie je chrdá. V oblečení vyzerá dobre, v plavkách by to chcelo ešte mínus 2kg, možno aj 3. Lenže... Ona má mnoho užšie boky aj ramená ako ja. Celkovo je útlejšia, len je vysoká, takže ona môže vážiť pokojne tých 53-54kg a bude to v pohode. Ja keby som klesla na 54kg tak to bude des a hrôza. Už teraz je to na figu.

mamamasama
24. júl 2023

@h2 operácií? 🤣🤣🤣

hladamematku
24. júl 2023

@mamamasama to je hnus