Nakupujete doplnky výživy a potraviny na GymBeam?

3. dec 2024

Zdravim
Zvyknete nakupovat? Napr proteinove wrapy, doplnky nejaky CLA, proteiny, berberin, zero cestoviny, proteinove palacinky a wafle?
Diky za info

filipjohns
3. dec 2024

Jasne najlacnejšia alternatíva nikde nenájdeš lacnejšie produkty. A taktiež vitamíny

autor
3. dec 2024

@filipjohns teraz to je ironicky myslene ci ako?

ina2405
3. dec 2024

Všetko tam kupujem.

autor
3. dec 2024

@ina2405 vdaka 🙂

filipjohns
3. dec 2024

Prečo ironicky ja keď platím za vitamíny na GB tak zaplatím 45€ a to mi vydrží na 3 mesiace kedy to mám kupovať v lekárni alebo niekde inde na za mesiac zaplatím za to 80€

janai1
3. dec 2024

Áno, potraviny aj vitamíny bežne objednávam z gymbeam

biba_18
3. dec 2024

wafle a mugy kupujem na aktine, zvyšok beriem z gb ... ich multivitamínové medvedíky sú moja láska ...

autor
3. dec 2024

@filipjohns ano tie ceny su neporovnatelne

autor
3. dec 2024

@biba_18 och tie mam uz druhe balenie 🙂

autor
3. dec 2024

Teraz mi prisla druha objednavka
Napr kuracie v oleji ci paradajkovej omacke, wrapy, zaklad na pizzu, cestoviny, zero noodles, kneckebroty, no skusila som objednat aj berberin ci CLA s tym skusenosti nemate?
Samozrejme daily fiber, kolagen, marine beauty od beastpink ci gumene multivitaminy su uz povinna jazda
Som v proccese chudnutia

sisska96
3. dec 2024

Nekupujem umeliny

janai1
3. dec 2024

@sisska96 čo konkrétne je umelé na potravinách a vitamínoch z GB?

gabikaa96
3. dec 2024

Ja tiež pravidelne objednávam z GB, stálice u mňa sú arthro complex,multivitamin,zero sirup,erythritol

autor
3. dec 2024

@sisska96 a kde a co nakupujes?

filipjohns
3. dec 2024

To sa ti zastáva rozum v lekárni tiež kupuješ lieky umelo vytvorené ... To len múdre reči od inteligentných ľudí...

s1s4
3. dec 2024

tiež nakupujem, okrem potravín teda

autor
4. dec 2024

@filipjohns ano to je cista pravda

ms_green
4. dec 2024

Ja tam už nenakupujem. Tie "lacné ceny" sú len na oko. Treba pozrieť na obal čo píšu. Áno gymbeam vitamíny stoja polovicu ako u konkurencie ale na obale napísané odporúčaná dávka 2 kapsule denne. U konkurencie jedna, takže cena je vlasten úplne rovnaká.
Prosukty samé o sebe nie sú zlé aj keď nájsť dobrú príchuť naor. BCAA pre mňa nemožné. Čo ja ale nedávam je ich podpora. Každá jedna objednávka mi prišla buď poškodená alebo neúplná a reakcia obchodu na zaplakanie. Miesto proteínu asi za 70 eur ktorý prišiel totálne vysypaný mi ponukli 5 eurovú poukážku. Peniaze z tovar ktorý naúčtovali ale nedodali som dostala späť až keď som sa začala vyhrážať súdmi.

ina2405
4. dec 2024

@ms_green ja som s nimi nikdy nemala problémy a to objednávam aj 2x mesačne, dlhodobo.

autor
4. dec 2024

@ms_green ja mam zatial druhu objednavku a vsetko ok

autor
4. dec 2024

Inak ich majoneza je skvela!

lindus_esterka
4. dec 2024

Ano, kupujem, maju fajn veci aj ceny. Pri vitaminoch si vzdy pozriem kolko obsahuju % doporucenej dennej davky. A musim vypichnut rychlost, davam si to do packety a vzdy to tam mam na druhy den,pritom to ide z KE do BA. Teraz som dokonca objednala v sobotu v noci a v pondelok uz bol balík tu

s1s4
4. dec 2024

@ms_green čo sa chuti týka ja mám podobné problémy a nie len pri BCAA ale aj ostatných, zatiaľ som nenašla žiaden proteín ktorý by mi vyslovene chutil
čo sa týka objednávok mne ale vždy prišli kompletné- často mávam aj objednávky nad 300eur kedy objednávam aj kamarátom, býva ti rozdelené do viacerých balíkov a ešte sa mi nestalo, že by prišli poškodené alebo by niečo chýbalo a tých objednávok už som mala neskutočne veľa...

rikarika
4. dec 2024

Kde je tá majonéza vyrobená?

ms_green
5. dec 2024

Tak ja neviem dievčatá. Objednávala som cez 3 roky prakticky každý mesiac a vždy bol nejaký problém. Doručenie cez packetu do BA nasľubovali do 24 hodin reálne 3 pracovné dni.

kikuskaziva
6. dec 2024

@s1s4 mala som podobný problém, skús voxberg water shake!! nie je to ako proteín, ktorý je robený ako mliečny shake ale je to na spôsob džúsu(miesa sa s vodou) chutí to ako džús, nemá žiadnu hnusnú pachuť, majú aj vzorky, som si 100%istá, že budeš spokojná+keď pozreš nejaké instagramové účty čo majú spolupráce s touto slovenskou značkou určite nájdeš aj dáku zlavu

s1s4
6. dec 2024

@kikuskaziva ďakujem krásne za tip 🙏 určite vyskúšam

sickmo
9. dec 2024

Zatiaľ som z GB objednal veľmi veľmi zriedka. Vždy keď aj zachytím nejaký GB výpredaj/akciu tak pri porovnaní s namaximum.sk vychádza takmer každá položka vždy drahšie. Samozejme závisí čo človek kupuje (ja len whey protein bez príchute, creapure kreatín, omega3 rybí olej, a x rôznych vitamínov a minerálov). Kvalitu produktov nemá nikto ako objektívne porovnať. Jedine cez laboratórne rozbory tretích strán, ktoré nikto nikdy nezaplatí. Ostáva len dôverovať výrobcovi. 🙂

autor
9. dec 2024

@rikarika rakusko

autor
9. dec 2024

@ms_green neriesim dorucenie