Ahoj, idem na vec, redukčná diéta.... v pondelok 01.02.0216 začínam a hľadám parťáčku 😉
preco az v pondelok? preco nie hned? preco redukcna? budes mat depky. zacni jest 5x denne, zdravo, pestro, hyb sa a pojde to. to hovorim ja, co som mala 100 kilo a mam 25 dole 😉
Pozri si diskusiu Chudnutie do leta 2016 tam su kocky ktore sa rozhodli zhodit par kil aby boli sexi ja si len citam prispevky a drzim I'm palceky nech sa I'm to podari
Ja zacinam uz 3x tento rok. Ale 1.2 pondelok je dobry start. Idem do toho😀
Tak mne to nevyšlo "uplne podla plánov" od 1.1. tak druhý pokus teraz od pondelka...ani nie tak nejaká redukčná diéta, ale "celková zmena životného štýlu" teda udržať to dlhšie ako 2 týždne..🙂 jedálničky, tréningové plány mám, už len sa toho držať a vydržať 🙂
idem tiezzz babyyy 😀
ok, baby, idem aj ja. ae teda ja sa pokusim len zmenit stravu, vysadit chlieb, viac ovocia a zeleniny, a ked sa pod domom uplne stopi sneh, zacnem behat 🙂 5 kg musi do leta zist dole - kazde kilo navyse bude bonus 🙂 moze byt?
ja uz tri tyzdne sa snazim 😬
a hlavne tomu verim, ze to dam... aspon 20 dole po porodoch mam 110👎🏿
ak su tu baby, ktore idu z velkej vahy, tj. bmi nad 30, mame na to aj sukromnu skupinu.
ale ide o zdielaciu skupinu, cize treba sa aj predstavit a prispievat.
takze ak niektora startuje len teraz, mozem ju pridat (staci mi napisat IP)
Odporúčam skupinu Cesta k mojej premene...nie je o redukčnych diétach, ale o super dievčatách a ich premenách cvičením a životným štýlom 🙂