Nájdem parťačku na chudnutie od pondelka?

ifsi
29. jan 2016

Ahoj, idem na vec, redukčná diéta.... v pondelok 01.02.0216 začínam a hľadám parťáčku 😉

malazuzka
29. jan 2016

Odporúčam skupinu Cesta k mojej premene...nie je o redukčnych diétach, ale o super dievčatách a ich premenách cvičením a životným štýlom 🙂

mawka
29. jan 2016

preco az v pondelok? preco nie hned? preco redukcna? budes mat depky. zacni jest 5x denne, zdravo, pestro, hyb sa a pojde to. to hovorim ja, co som mala 100 kilo a mam 25 dole 😉

qidko
29. jan 2016

Pozri si diskusiu Chudnutie do leta 2016 tam su kocky ktore sa rozhodli zhodit par kil aby boli sexi ja si len citam prispevky a drzim I'm palceky nech sa I'm to podari

ria341
30. jan 2016

Ja zacinam uz 3x tento rok. Ale 1.2 pondelok je dobry start. Idem do toho😀

katy55
30. jan 2016

Tak mne to nevyšlo "uplne podla plánov" od 1.1. tak druhý pokus teraz od pondelka...ani nie tak nejaká redukčná diéta, ale "celková zmena životného štýlu" teda udržať to dlhšie ako 2 týždne..🙂 jedálničky, tréningové plány mám, už len sa toho držať a vydržať 🙂

livka_
30. jan 2016

idem tiezzz babyyy 😀

ukulela
30. jan 2016

ok, baby, idem aj ja. ae teda ja sa pokusim len zmenit stravu, vysadit chlieb, viac ovocia a zeleniny, a ked sa pod domom uplne stopi sneh, zacnem behat 🙂 5 kg musi do leta zist dole - kazde kilo navyse bude bonus 🙂 moze byt?

matabah
30. jan 2016

ja uz tri tyzdne sa snazim 😬
a hlavne tomu verim, ze to dam... aspon 20 dole po porodoch mam 110👎🏿

mima4
31. jan 2016

ak su tu baby, ktore idu z velkej vahy, tj. bmi nad 30, mame na to aj sukromnu skupinu.
ale ide o zdielaciu skupinu, cize treba sa aj predstavit a prispievat.
takze ak niektora startuje len teraz, mozem ju pridat (staci mi napisat IP)