Ahojte, vie mi niekto pomôcť s týmto problémom? Aké cvičenia alebo čo s tým? Mám na jednej polke zadku v spodnej časti ako keby viac tuku alebo neviem čo to je a tvorí to dojem že tá polka je menšia. Ďakujem za rady.
@kiki68 tieto cviky presne robím tak snáď to zmizne cvičím už dlhšiu dobu a zadok sa aj tvaruje ale tá jedna polka akoby sa jej nechcelo alebo išla pomalšie
@kiki68 smiem napísať IP? Pošlem vám tam fotku..
Hop, neviem prečo sa mi 2x pridal komentár a keď som chcela jeden zmazať, tak zmizli oba.. 😅 Tak ešte raz 😂
Nie je to náhodou iba "optický klam" spôsobený zlým držaním tela, miernou odchýlkou v dĺžke nôh alebo vykrutení panvy? Ja keď som si fotila progres cvičenia, tak som si to na niektorých fotkách všimla, že jednu polku mám vyššie ako druhú a teda nepôsobia rovnako, záleží od toho ako stojím 😅
Alebo potom môžeš naozaj mať jednu stranu dominantnejšiu... Nevšimla si si napr pri výpadoch alebo zakopávaní, že na jednu nohu zvládaš viac ? Vtedy sa ten sval poriadne nezapája a treba sa sústrediť na správne odvedenie cviku, vedome zapojiť ten "lenivší" sval a aktivovať ho 😊
@lindous tak po cvičení vždy cítim že som cvičila ale tú aktívnejšiu (pravú) stranu cítim viac ako tú menšiu, lenivšiu
@lindous takže asi to bude tak ako hovoríš
Ano mozes
Ja tiez jednu polku mam vacsiu, dokonca aj na bruchu.. Ale nie o moc, ale zboku je to rozdiel
Mas to nerovnomerne rozlozene? Ako najlepsie su kombi cvikov, take drepy, hip thrusters, vypady, zakopavacky rozne. S tym to pojde prec