Na jednej polke zadku mám ako keby viac tuku

29. mar 2021

Ahojte, vie mi niekto pomôcť s týmto problémom? Aké cvičenia alebo čo s tým? Mám na jednej polke zadku v spodnej časti ako keby viac tuku alebo neviem čo to je a tvorí to dojem že tá polka je menšia. Ďakujem za rady.

kiki68
29. mar 2021

Mas to nerovnomerne rozlozene? Ako najlepsie su kombi cvikov, take drepy, hip thrusters, vypady, zakopavacky rozne. S tym to pojde prec

autor
29. mar 2021

@kiki68 tieto cviky presne robím tak snáď to zmizne cvičím už dlhšiu dobu a zadok sa aj tvaruje ale tá jedna polka akoby sa jej nechcelo alebo išla pomalšie

autor
29. mar 2021

@kiki68 smiem napísať IP? Pošlem vám tam fotku..

lindous
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lindous
29. mar 2021

Hop, neviem prečo sa mi 2x pridal komentár a keď som chcela jeden zmazať, tak zmizli oba.. 😅 Tak ešte raz 😂

Nie je to náhodou iba "optický klam" spôsobený zlým držaním tela, miernou odchýlkou v dĺžke nôh alebo vykrutení panvy? Ja keď som si fotila progres cvičenia, tak som si to na niektorých fotkách všimla, že jednu polku mám vyššie ako druhú a teda nepôsobia rovnako, záleží od toho ako stojím 😅

Alebo potom môžeš naozaj mať jednu stranu dominantnejšiu... Nevšimla si si napr pri výpadoch alebo zakopávaní, že na jednu nohu zvládaš viac ? Vtedy sa ten sval poriadne nezapája a treba sa sústrediť na správne odvedenie cviku, vedome zapojiť ten "lenivší" sval a aktivovať ho 😊

autor
30. mar 2021

@lindous tak po cvičení vždy cítim že som cvičila ale tú aktívnejšiu (pravú) stranu cítim viac ako tú menšiu, lenivšiu

autor
30. mar 2021

@lindous takže asi to bude tak ako hovoríš

kiki68
30. mar 2021

Ano mozes

petkasaurus
30. mar 2021

Ja tiez jednu polku mam vacsiu, dokonca aj na bruchu.. Ale nie o moc, ale zboku je to rozdiel