Dievčatá poraďte známa mi povedala že som asi ešte.po pôrode čo je už 17 mesiacov že som asi zavodnena.keď sa snažím a nedarí sa mi schudbut len mi váha stojí čo si myslíte O tom? Mala ste niektorá s tym skúsenosti ako by som to.odsledovala či je to pravda? Môžem si niečo kúpiť na odvodnenie a co? Ďakujem.... Poprosím len K téme
Určite robíš v chudnuti nejakú chybu...zavodnená uz urcite niesi 😉
ťažko odpovedať, keď nevieme, ako chudneš 😉 ja vždy buď chudnem alebo chudnem s efektom. ak chudnem, počas procesu stále hreším (čoko, chlieb a pod.) a keď chudnem s efektom, tak som disciplinovaná 😀
podľa mňa sa ti nemusí dariť schudnúť aj z toho dôvodu, že máš spomalený metabolizmus, ja som to napr. na sebe pozorovala, preto som do stravy pridala vlákninu - často som jedla ovsené vločky, ovocie - do 14.tej hodiny a poobede zase veľa zeleniny, ráno nalačno buď vodu s jablčným octom alebo s citrónom, treba jesť často a malé porcie, doobedu viac sacharidov a podvečer zase bielkovín a žiadne sacharidy a cvičiť aspoň krátko ráno aj večer, alebo ak sa dá cez deň (mne sa nedá)....
Určite nie si zavodnená, aspoň nie tak, aby to na váhe robilo viac ako kg, dva, určite by som si na tvojom mieste nekupovala nič na odvodnenie. Je pre teba zaujímavé číslo na váhe, alebo to, ako vyzeráš? Žena, ktorá má 170 cm a 74 kg môže vyzerať oveľa lepšie, ak cvičí a má telo pevné, ako tak isto vysoká žena, ktorá má 62 kg, ale telo mľandravé. Svaly sú ťažšie ako tuk, neuviedla si váhu, výšku, ani pohybovú aktivitu, tvoje stravovacie návyky, ťažko radiť. Možno si si diétami spomalila metabolizmus, možno nechudneš paradoxne preto, lebo prijímaš málo živín, teda hladuješ, alebo ješ málo a tvoje telo to vyhodnotilo ako stav ohrozenia, tak kg drží.
daj si urobiť in body analýzu
17 mesiacov? To je už dosť dlho. Asi to už bude tvoja skutočná váha. Ja som rodila 4 krát a vždy som sa vrátila na pôvodnú váhu 52 kg. kojila som a do 6 mesiacov som schudla.