Ahojte baby, chcem sa opýtať kto je pre vás najväčšia motivácia v chudnutí po bábätku? Ja veľmi rada slaedujem Tatianu Židekovu ale aj Natália Vegh tá vyzerá úžasne po 2 detičkach. A ako vám ide chudnutie popri dieťatku?
nemám ani potuchy o kom to píšeš, koho to vlastne menuješ... ale vyzerá to ako reklama...
motivácia som ja sama a pekné pohľady mužov na moju postavu...
Mne staci, ked si pozeram fotky z minulosti a proste mam rada ked vidim zmenu, ze vyzeram lepsie, ze sa moje telo meni a aj to, ze viac vladzem, to je pre mna taka motivacia aby som sa snazila este viac, aby proste som viac toho zvladla.
Ja som z roboty okolo dieťaťa a domácnosti nemala vôbec čas na jedenie. Schudla som raz dva, bola som až vychudnutá. Najlepšie sa chudne, keď človek neje 😒
@oli18 ahoj to mi daj recept na chudnutie ja mam dve deti nestiham sa ani napit vody} ale suchu stravu stuhnem sa nazrat radsej mi treba hladovku drzat na a vnoci idem vipit celu moldavu a chodim na wc curat celu noc
@vieruska34888 sucha horsia, ako varena. Mm teraz chudne, ani neviem, preco, lebo nebol tucny a obmedzil jedlo. Ale je vsetko, aj cokoladu, kolace, v cukrarni zakusok. Ked je uz hladny, zajeda ovocie, jogurt a hlavne cviklu. Ta naplni zaludok a nepribera sa od nej. K tomu chodzou robi 5 -6 km denne. Schudol, ze az mi vadi. Takzej u mm plati "kocur nezer". 😆
@vieruska34888 nejecte suchu stravu , mam známeho co tak jedol 3 mesiace a dostal zápal žalúdka a alergiu na lepok . Preto sa cítite unavená a vyčerpaná, chýbajú vám bielkovny a zdravé tuky .
@diamondsspaces obcas iba sucha ked nedtiham nekedy iba polievky jem od pondelka idme uz na zdrvau vyzivu
@oli18 ja moc sladke nie ani cipsi nic take ani sladke vody len mylsim. Si ze mammvela tres nestíham
Moja motivacia som ja, proste ja sa brutalne tesim az sa konecne budem môcť obliect podla svojich predstáv a nic mi nikde nebude pretekat, trcat ani odstavat 😂 uz som skoro v cieli, este pár kíl, ale viacmenej uz som spokojna aj takto.. Schudla som cca 14-15kil, este 4 ma cakaju, tie idú najpomalsie..