Motivácia k chudnutiu

dankabl
6. apr 2015

Čaute baby...s kamarátkami letíme začiatkom júna na "babskú jazdu" do Grécka. Ja asi aj ako tušíte som sa cez zimu trošku vypapkala, vedela som, že priberám, no nerobila som si z toho ťažkú hlavu až kým pomaly nezačínam vyberať letné tričká a prichádzam na to, že nič neoblečiem. Poraďte mi ako mám čo najrýchlejšie schudnúť do toho júna. Momentálne mám okolo 79kg a chcela by som to dať na tých 65, je to možné za 2 mesiace? Pomôžte mi, lebo mám strašnú depku. ááááá

sandy84
6. apr 2015

Podla mna by bolo zdravsie a realnejsie tych 6kg dole alebo 9kg dole.Tak hlavne treba,,CHCIET,,to samotne slovo by malo byt motivacia.

filipal
7. apr 2015

@dankabl
zalezi od toho, kolko mas rokov a za aku dlhu dobu si tolko pribrala.
Kedy naposledy si mala tych 65 kg?

adkat13
7. apr 2015

skús cvičiť, napr. jillian michaels má kopu programov na 30 dní, toto sú výsledky jednej českej blogerky po odcvičení programu 30 DAYS SHRED, a zdá sa mi, že začínala s podobnou váhou, ako máš ty...

dankabl
autor
7. apr 2015

@filipal minulé vianoce bolo 61kg...odvtedy to išlo rapidne hore :/

lucianakoniku
7. apr 2015

@dankabl 14kg za dva mesiace, natrvalo a bez jojo efektu? podla mna nemozne a aj nezdrave chudnutie. kludne zacni chudnut, sportovat, budes sa citit lepsie, ale stanov si realne ciele. 5kg za dva mesiace das, a tvoja postava bude vyzerat uplne inak aj len s tymi -5 kg ak zacnes cvicit a spevnis si postavu

lucianakoniku
7. apr 2015

@dankabl uz som nestihla dopisat svoj predchadzajuci prispevok tak dokoncim teraz: ja som tiez potrebovala schudnut cca tolko co ty - mna napr. motivovalo kazde kilo ktore som dala dole a ktore sa uz nevratilo, motivovala som sa aj tak, ze ked som slapala na stacionarnom bajku pred telkou, pustila som si vzdy fashion tv a predstavovala som si samu seba ze raz si aj ja budem moct obliect to co chcem a ze budem vyzerat tak ako chcem. tie modelky co sa korzovali na predvadzacich molach ma tak hecovali, ze som vzdy slapala ak o dusu 😀
cvicila som aj jillian michaels, pri nej ma motivoval kazdy jeden pevnejsi sval ktory som si vydrela...najlepsia motivacia je, aspon podla mna, ked sa do toho zahryznes a sama zacnes vidiet vysledky svojej prace. len musis mat naozaj realne ciele, nechciet od svojho tela zazrak na pockanie a hlavne treba trpezlivost a vydrzat, lebo kym sa ti telo nastartuje, moze to chvilu trvat. ale ver mi, ide to, s pevnou volou na 100%.
drzim palce nech to vyjde 🙂

eeffka
7. apr 2015

@dankabl no hlavne treba mat realne ciele, ja som chcela schudnut 4kg dala som 6, a rozmyslam nad dalsimi 2, ale ze 14kg za 2mesiace??? hmmm tak to jedine utriet usta a prave si dojedla 😀
treba zmenit stravu, cvicit a kazde kilo a cm potesi a povzbudi, a nic nepotesi viac ako ked vam kolegyne ( nie chlapi !!! ) povedia ze si schudla

lucianakoniku
7. apr 2015

Presne, treba zmenit aj stravu, bez toho to nejde. V ziadnom pripade ale nedrz diety a netrap svoje telo hladom, to je to najhorsie co mozes urobit, lebo hladovanie nevydrzis a raz si vsetko to stradanie vynahradis lebo uz nebudes zvladat to obmedzovanie, ktore diety prinasaju a potom sa ti vsetky kila vratia naspat aj s urokami.