Motivácia cvičiť

14. nov 2021

Kde v tejto situacii cvicit? Chodila som do fitka, no neda sa ani ked som zaockovana, uz sme cierny okres. Beh mam rada, obcas vybehnem no pre bolest kolena sa tomu vyhybam ak sa da. Plavaren este mame otvorenu, rozmyslam vratit sa k tomu, ale obavam sa zatvorenia. Ale chcela by som to dovtedy vyuzit. Nebude to hlupost teraz takto na poslednu chvilu?
Verit ze fitka otvoria, to asi nie, no zdravie si chcem udrziavat aj nadalej a pomaha mi to byt aj mentalne fit.
Vychadza mi z toho iba cvicenie doma. No neviem, mate nejake napady? 🏋️🙏😊 Aj minuly rok som cvicila doma, no teraz byvam docasne s rodicmi a tu je toho priestoru a casu menej.

nwnw
14. nov 2021

Skus nordic walking, ked nie beh 😉. Potom videana nete..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
11iva11
14. nov 2021

Doma nemáš čas cvičiť, ale trápia ťa zatvorené fitká a plavárne?? Tam by si akože mala čas chodiť??
Nepoznám lepšiu úsporu času ako cvičiť doma. A hlavne v tejto covid dobe je to aj najbezpečnejśie. A stačí ti pár m švorcových. Na YouTube máš videí, treba si len vybrať a prestať hľadať výhovorky 😉

lucpro1
14. nov 2021

rychla chodza, cvicenie s vlastnou vahou doma podla roznych videi, alebo napriklad skus striedat beh a chodzu, nebude to taka zataz pre to koleno 🙂

lucpro1
14. nov 2021

@11iva11 pre mnohych je problem doma sa dokopat, lebo zacnes cvicit a zrazu vidis, ze by bolo treba dat oprat zaves, ze by sa zislo poumyvat podlahu a zakazdym nieco cloveka rozptyluje, tiez som s tym mala problem, az kym som sa v hlave nenastavila inak

dadis
14. nov 2021

Ano chodza rychla, do kopca, schody. Bicykel, ak sa dobre oblecies. Neviem, aky konkretny problem mas s kolenom, takze neviem ci moja rada ti pomoze. Mam 40 a beham 5-10km po lese, kolena ma nebolia vobec. Skus sa zamerat na techniku - kratsie kroky a avsak rychlejsia kadencia, sustredit sa na to, aby sa noha co najkratsie dotykala zeme. Pri takomto behu doslapujes viac na prednu cast nohy, menej sa zatazuju kolena. Zacat kratsie useky, striedat s chodzou a len postupne predlzovat trasy, ked si nohy zvyknu. A povrch nie asfalt, radsej makky.

via88
14. nov 2021

Ja ked nejdem do fitka idem behat, ale ked ta bolia kolena pri behu, najdi si po blizku nejaky kopec a rob vypady, ja si vonku spravim po behu taky hiit trening, 10 drepov, vypady, vystupy na murik, no hocico ti napadne, rychlo po sebe na 5x a som spotena prevetrana uplne fajnovo, doma dam este s vlastnou vahou brucho a som precvicena uplne dobre 🙂 neprestavaj cvicit, ked ta to bavi a robi ti to dobre

autor
14. nov 2021

@11iva11 ten cas sa vztahoval na to, ze tym ze som teraz s rodicmi v ich byte docasne (z inych dovodov), tak casu je tu menej, lebo stale niekto chodi do izby, nieco potrebuju urobit a podobne, to iste priestor... takto by som to lepsie vyjadrila 🙂 ze nie moj cas, ale skor cas inych, predtym som isla do fitka a mala som vlastne ten cas pre seba

@via88
@dadis
@lucpro1
@viestta
@nwnw
dakujem za napady aj vam, skusim aspon tu rychlu chodzu a pojdem sa zajtra informovat na plavaren, mozno to este vyuzit, hoci neviem ci to bude trvat dlho v tejto situacii 🙂 mozno fakt skusit behat do lesa, mame tu blizko, ale vzdy som zvolila asfalt, les mam rada ale behat som tam nikdy nechodila :D tak ako aj minulu zimu aj tuto sa nejako dokopem snad na to domace cvicenie 🙂