Mini stepper

23. apr 2024

Chcem cvicit doma vecer pri telke a rozmyslam nad kupou.mini stepper - je to dobra volba? Vyuzivate?

really8
23. apr 2024

Vyuzivala som asi rok. Uz nie. Zacal vrzgat a tam som sa na to vykaslala. Vysledky takmer nula a slapala som kazdy den.

lakebabe
23. apr 2024

Určite nie, po roku som ho vyhodila efekt žiaden. Teraz mam profesionálny vysoký to už je ako vo fitku to je fajn. Radšej by som kúpila kettleball , ten je malý spratny, malé činky , fitnes gumy a zacvičiť si na karimatke pri telke bude to mať väčší efekt

autor
23. apr 2024

@lakebabe aky mas prosim ta? Hmm cinky aj gumy mam. Bicykel ani beziaci pas sa mi nezmesti do obyvacky. Tak preto rozmyslam nad touto variantou, no neviem

lakebabe
23. apr 2024

Vieš čo ja mam veľký profesionálny ale v zostave mame v dome také mini fitko , ale to je cele taka zostáva strojov na posilňovanie, že to zaberá celú izbu.
Ale v byte by som to riešila asi len tými kettleballmi, za mňa na to aká to je malá vec ma vynikajúce výsledky a dá sa s tým super vyblbnut.
Ten malý stepper som mala na byte ale fakt to bola kravina začalo to po pár mesiacoch vŕzgat a efekt fakt žiadny.