Ahojte chcela by som sa opýtať, či má niektorá skúsenosť s melónovou diétou alebo detoxom. Je pravda, že sa z neho dá schudnúť? Čítala som jednu diskusiu kde jedna žena, písala o tom, že jedla celý mesiac len melón a podarilo sa jej schudnúť až 16 kg. Dá sa to vôbec? 😀
@hveronika1 a z coho chcete ziskavat ziviny?melon je len voda.. radsej si upravre stravu nejedzte vecer, sladke, zemikaky, cestoviny, obmedzte pecivo..
@sapetka ja netvrdím, že idem držať diétu 😀 , len ma zaujala diskusia, kde tá žena písala o tom koľko schudla s melónom a zaujímal ma názor viac. ľudí, čo si o tom myslia
@hveronika1 ahaaa🤣no podla mna riadna blbost a ked schudla 16kg za mesiac tipuje ze za dalsi mesiac nabrala 24spat
nepochybne funguje, šak je to len voda s nejakými vitamínmi, ale s jojo efektom môžete rátať na 200%
ale videla som novú japonsku metódu na prudké chudnutie, ide o to každé ráno fučať jak šialený. asi že tri sekundy nádych, sedem sekund velmi silný výdych 10min denne a slubujú sa maximálne chudnucie výsledky 10kg mesačne minimálne. samorejme som to neskúšala a nechce sa mi doma fučať jak d.b.l ale ak by mal chuť to niekto vyskúšať, rada si prečítam či to funguje 🙂
@hveronika1 neviem si to predstaviť kedže šťavy z melona trávia..teda po melone človeka cíti obrovský hlad..ako detox ano ale byť mesiac len na melone..podla mna to je utrpenie..
@hveronika1 asi je uplne jedno ci jes cely mesiac iba melon alebo iba jablko alebo iba mrkvu 😃 schudla by rovnako a to ze to bol prave melon je asi irelevantne 😃
@hveronika1 a kolko ta zena potom pribrala? 26kg naspat ked si dala banan? Hrozne, neznasam taketo diety a neviem co, pomoze to akurat tak na to, nieco si privodit alebo mozno max na detox ale nie ne mesiac max tyzden. Jedine co pomoze na redukciu vahu je sa proste zdvihnut a makat, pocitat kalorie, strazit si denny aj tyzdenny prijem... a mozte jest vsetko, ak sa vam zmesti hamburger z mc do tyzdenneho prijmu kludne si ho dajte, ale ziadne melony, detoxy, aloe, tabletky a kde co nepomoze :O
@hveronika1 Jasneee. Funguje to presne tak ako všetky diety.