Práve som zistila, že zajtra je "Medzinárodný deň bez diét"
Medzinárodný deň bez diét bol iniciovaný vo Veľkej Británii feministkou Mary Evans Youngovou a pripomína sa od roku 1992. Deň je oslavou tela, prijatie jeho tvarov a rozmanitostí. Cieľom je zvýšenie povedomia o nebezpečenstvách, ktoré spôsobujú poruchy príjmu potravy a zbavenie ľudí predsudkov a predstáv o dokonalom tele. Symbolom tohto dňa je modrá stuha.
http://en.wikipedia.org/wiki/International_No_D...
No nie je to pekné 😉 ?
@zivika chystam sa upiecť buchty, ale celozrnné kváskové 😀
A da sa dnes aj porozmyslat ako dobre zit aj bez prezivania medzi roznymi dietami, smutné koľko žien sa zbytočne trápi, riadi sa zlými návodmi a výsledok buď žiadny alebo opačný ...
@kvetinka211 pravdu mas, strasne moc zien furt riesi nejake zarucene diety, aj napriek tomu, ze vsade sa dookola opakuje, ze dieta=jojo efekt, spomalenie metabolizmu a ublizovanie telu, kedze dostava malo zdraviu potrebnych latok...ale co uz, u vela zien vyhrava lenivost nad rozumom, lebo maju naivnu predstavu, ze ked budu hladovat, tak budu krasne stihle, za mesiac zhodia 20kil, a nemusia sa zatazovat tym, ze by nieco citali a porozumeli tomu, kolko a coho telo potrebuje pre spravne fungovanie a nebodaj by este museli zodvihnut zadok a cvicit niekolko minut, niekolkokrat tyzdenne 😀 ja som tiez poskusala xy diet a bolo mi to na dve veci, vzdy som za chvilu po ukonceni diety mala povodnu vahu plus 2-3kg navyse 😀 az neskor ma osvietilo a na vsetky diety som sa vybodla, zodvihla som rit a kilecka odisli 🙂
@zivika dobre robis ze kasles na diety ... ja to vidim jednak na modrom konikovi ake strasne veci ludia robia svojim telam a nedaju si to vyhovorit, podporuju sa navzajom v tych nezmysloch a tiez v mojom blizkom okoli sa riesia diety a ziadne argumenty nepomahaju 😒
@kvetinka211 takze dnes sa mozeme vsetky bez vycitiek nazrat 😀 😀 😀