Máte skúsenosti s výrobkom Amix 200?

begasoda
13. mar 2013

Je to prípravok na chudnutie

gretka2
13. mar 2013

Amix 200 co? Amix je firma, alebo teda znacka produktu. A maju ich celkom vela. Ktory vyrobok konkretne myslis? NAsla som ich na stranke o doplnkovej vyzive pre sportovcov. Ak ich chces len brat, a nic ine nezmenit, tak zabudni.... Akekolvek tabletky a doplnky...

grimaska4
13. mar 2013

pripravok na chudnutie..ved si vygoogli ,1 kapusla obsahuje 99% bielkovin..ziadne zazrak,take mnozstvo bielkovin mozes prijat pokojne zo stravy.
Zmen si zivotospravu,zabudni na kadejake diety pridaj sport a budes mat zdravy pripravok na chudnutie 🙂

tocikova
18. mar 2013

podla mna funguje ,uzivam ho uz druhy tyzden

gabivana
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ellinka2011
18. mar 2013

aj mna by zaujimalo,ci to funguje 🙂

galina59
24. mar 2013

kupila som pripravok amix200 na 8 tyžd.kuru,že vraj stimuluje metabolizmus a znižuje hladinu cukru.može niekto odpovedat.pomaha to alebo nie?

klucar
4. apr 2013

Užívam prípravok druhý týždeň a neschudla som ani deko.

zuziq235
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mrsuzka
15. apr 2013

hm, no nefunguje to, užívam druhý týždeň a nič🙂

nufinka24
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michichichi
25. apr 2013

je to kundovina ... blbci zarabaju na tom že je niekto zúfalý alebo lenivý :/ ... jem to už vyše mesiaca a neschudla som ani gram ba som pribrala 2kg a to jem 2x do dna mám aj fyziicky namáhavú pracu nestojim na jednom mieste fakt sa nalietam takže sa aj vela vypotím aj doma cvičim a nepomohlo mi to ... akurat viem sa ist vytento ... 🙂 (wc) ale aj to neviem či kvoli tym tabletkam alebo že som si začala do kavy liat mlieko ...

eickaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angi07
25. júl 2013

Ja užívam L-carnitín v tekutej forme, je z toho veľa druhov, ja mám osobne 100.000-ku ale sú aj slabšie. Neskutočne to zvyšuje výdrž, ( denne si zabehám 2-3 km ) dá sa to užívať aj bez cvičenia , medzi jedlami pre urýchlenie metabolizmu a podporu chudnutia . BEZ !!! vedľajších účinkov! Kilá idú dole rýchlejšie! Mám s tým veľmi dobré skúsenosti. 🙂

anna0804
27. júl 2013

S týmto konkrétnym nemám skúsenosť, ale či je to amix 200, alebo hocičo iné je to vždy o to istom ... o tvojich peniazoch, na ktoré niekto !šikovný! čaká.
Tiež som obézna, rada by som tiež zhodila 5 až 10 kg.Neverím ale takým hlúpostiam, ako sa uvádza v reklame na tento "zázračný" prostriedok.Je to všetko účelové-získať tvoje peniaze aj za cenu, že bude zneužitá tvoja bieda.
Schudnúť sa dá pohybom v luxusnom fitku,s bazénom a samozrejme jesť len kvalitné jedlá-bio zeleninu, bio ovocie...Ale kto na to má?
Chudobnejším zostáva len sebadisciplína, v zmysle že sa nebudeme napchávať lacným a nekvalitným jedlom zo supermarketov ... v tomto je aj môj problém: nedostatok sebadisciplíny, Sama si s tým neviem poradiť...toto keby ma dakto naučil...

bambulka1989
18. dec 2013

JA SOM ho teda uzivala a som nadmieru spokojna za 2 tyzdne som schudla 6 kil a uz je tomu pol roka co som ich brala a este som nepribrala