Dobrý deň, ch ela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosť s chudnúcim programom od prodietix a ak naozaj reálne schudol, či mu nezostala ovisnutá koža na tele 🙂 Ďakujem za reakcie 🙂
Ahoj, no však práve to, že aj ja už dlhé roky rôzne jedálničky aj cvičiť som chodievala a v podstate nič z toho aj ak som nahodou schudla tak len malo a na chvilku a teraz po pôrode je to tuším horšie...mám pocit, že už aj zo vzduchu zachvilku priberiem 😅 ale trošku sa bojím toho, aby mi nezostala po skončení kúry ovisnutá koža na bruchu 🙄
No ja som bola vždy taky ten športový antitalent takže ja a šport nie sme kamaráti 🙂 no to neviem ja nemám deti takže neviem ale zas je tam aj poradenstvo s poradcami takže tí by vedeli ale asi by si musela niečo na bruško cvičiť aj keď možno kalanetika ta ma perfektne cviky a to sú cviky na doma... Len ak sa do toho pustíš najprv si poriadne o tom precitaj a zmier sa s tým ze sa nemôžeš ani chytiť normálneho jedla. Ja už týždeň odpocitavam každý deň že od utorka idem na druhú fázu kde môžem mäso a už mám na jazyku tu chuť 😂
Ahoj, neviem či je to ešte aktuálne ale prodietix diétu skúšam práve teraz a v mojom prípade to veru nieje ono. Končím a chcem sa sačkov zbaviť. Preto ti odporúčam aby si si objednala len pár jedál a vyskúšala či vydržíš chuťovo na takej strave dlhšiu dobu.😅
Ja som asi 2.5 roka dozadu drzala dietku. Mne sa zmenil cely zivot veru. Drzala som 9 tyzdnovu dietu a Schudla 20kg na svoju povodnu vahu. Naucila som sa stravovat, zistila co mi skodi co nie, zlepsila sa mi plet aj vlasy.
Teraz som pribrala len preto, ze som tehotna, ale rastie mi len brusko😉 za mna urcite ano ;)
@ivankahali A bolo potrebné pred začatím kúry dodržiavať niaky detox? 🙂
@janka20121996 nie ziaden. Len 100% dodrziavat pravidla diety v roznych fazach
Ak by ste mali napredaj sacky rada kupim.Dakujem
@janka20121996 Ahoj. Mám s tým skúsenosť. Začala som 1.10.2019 na 93 kilách.Drzala som 2,5 mesiaca čiže cca do polovice januára 2020 a dala som dole 20 kilo. Teraz aktuálne som už nabrala 5 kilo spat a mám 77-78 ale už od januára to nejem a som ťažký čokoholik takze za 5 mesiacov len 5 kilo hore je u mna úspech 😂. Koža mi trochu ovisla ale aj tak mám z toho radosť lebo s kilami bojujem cely život s išla som z veľmi vysokej váhy. Odporučam dávať si k tomu silnejšie magnezium. Je to mega účinne ale aj trápenie. Tie krémy mi chutili veľmi aj omelety v kombinacii so zeleninou.Ešte mi nejaké sacky zostali len sa odhodlávam😁Stojí to dosť úsilia to udržať.
Ahojte, mám na predaj čo zostalo. Odber IBA VŠETKO SPOLU. Cena 25€+pošta (2,70€).
V CENE
1x shaker
1x veľky box na jedlo
2x 3% zľava (jedna využitá neviem či pôjde znova)
2x kuracie nugety
2x omeleta s bylinkami
1x špargľová polievka
1x zemiakové placky
1x nápoj s príchuťou grepfruitu
1x paradajkovo-papriková omeleta
1x omeleta s príchuťou slaniny
1x chorizo
1x frankfurtské párky
1x fuet
1x nápoj s pomarančovou príchuťou
1x čínske rezance
ahojte nema niekto na predaj sacky? vdaka
Mam na predaj prodietix,viac info sprava
@janka20121996 Ahoj. Ovisnutá koža na tele ti zostane ak máš veľký objem. Chudnutie s Prodietix je rýchle a pri každom rýchlom chudnutí ti koža ovisne. Kto tvrdí že nie tak klame. Mám osobnú skúsenosť. Dala som dole 20 kilo za 3 mesiace na Prodietix. Sama nechapem ako som to vydržala 😂každý další pokus bol márny. Už som to viac krát nezvládla.
@laskonka21 ja som na tom rovnako som v prvej faze. a dole po 11dnoch 6kg. ostalo mi z druheho porodu skoo 15kg. tak som zvedava. Skor sa bojim toho pridavania jedal v dalsej faze.
ahojte, aj ja mam na predaj prodietix, pre viac info sprava 🙂
Ahojte 😊 Mám ma predaj jedla od prodietix dokopy 34 kusov za 40 €. Schudla som 15 kíl a toto sa mi zvýšilo.
6- porcií rezance
3- chrumkavé toasty
1- napoj capuccino
1- napoj biela cokolada
1- ľadová káva
1- creme brule
1- krem vanilka
1- krem čokoláda
3- nápoj lesné ovocie
4- syrová omeleta
2- paradajková polievka
4- hrachová polievka
3- zeleninová polievka
1- zemiakové placky
1- šampiňónova polievka
@ivankahali bozee nádherná postava .. A koľko jedál si mala na deň? A cvičila si ?
Ahoj baby. Mam na predaj 58 ks jedál prodietix. Ak by mal niekto záujem, dajte vedieť.
@kubyka a aké?
Napíšte prosím spravu a pošlem zoznam. V komentoch mi to ukazuje hore dole
@destinygirl6 aktualne?
@ketrinka21 aktualne?
@timmynka aktualne?
Ahoj, ja mam teraz 3 mesačnú kúru od prodietix končím prvý mesiac a 8 kg zatiaľ dole... Je to jediná dieťa co mi za posledné roky pomohla a to som skúšala veľa toho. Je to ťažké hlavne keď ľúbiš nezdravé veci papať ale sebazaprenie a tie kila stoja zato. Mam ešte 2 mesiace pred sebou ale ešte by malo ísť okolo ďalších 8-9 kg dole tak to dám 😊