Ahojte mamičky. Keďže som po pôrode a už nekojim bol by najvyšší čas opäť zhadzovat tie kilecka. Od cvičenia budem mať nejaký čas ešte pokoj keďže som po sekcii. Preto sa chystám na nejakú tu diétku. Máte niektorá z vás skúsenosti s nume dietou? Pomôže to naozaj schudnúť?
@lenuska9999 ..mamčinu dietu vylepši obmedzenim sacharidov...zvysuju glyk. v krvi..a je po nich hlad..bude to ucinnejsie a lahsie ...a dietu mozes nazvat super mamcina dieta...☺
Neviem, čo je nume dieta. Ak myslíte tie doplnky výživy (nápoje, polievky atď), podľa mňa je to len ďalší marketingový ťah. Stačí zdravo jesť (neprejedať sa), radšej 5-6 menších porcií denne, veľa zeleniny, ja nedám dopustiť na delenú stravu (nekombinovať bielkoviny so sacharidmi), úplne vylúčiť sladkosti aj vyprážané jedlá a 2-3 x za deň dynamická polhodinová až hodinová prechádzka s kočíkom. Nemusíte sa vôbec týrať diétami, vyhadzovať za "doplnky výživy" kopec peňazí a s vyššie spomenutým je úspech zaručený👍💃
1500 Kcal...začni tak... nie 1000.. bude sa ti hlava tociť...
Dobrý deň, mám na predaj sáčky bielkovinovej diéty VITADU, pôvodná cena jedného sáčku 1,99€, predám jeden sáčok za 1,60€, v prípade odberu viac sáčkov dohoda na cene možná,príchute na výber:
- 1x pórová polievka
- 1x sampionovy krem
- 1x zeleninová polievka
- 2x kuracia curry polievka
- 3x thajská polievka
- 3x orientálna polievka
- 4x kuracia polievka s krutónmi
- 6x ázijská polievka s nudlami
- 22x paradajková polievka
- 4x zemiaková kaša
- 3x kuracie nuggetky
- 3x zemiaková placka
- 2x bylinková omeleta
- 2x šampiňónová omeleta
- 1x jahodová dezert
- 1x stracatela dezert
- 1x tiramisu dezert
- 2x marhuľový dezert
- 2x hruškovo-čokoládový dezert
- 10x kapučíno nápoj
- 10x pizza tyčinky
- 5x syrové tyčinky
Dobrý deň, o toto mám záujem:
- 1x sampionovy krem
- 1x zeleninová polievka
- 3x kuracie nuggetky
- 3x zemiaková placka
- 2x bylinková omeleta
- 2x šampiňónová omeleta
- 2x pizza tyčinky
- 2x syrové tyčinky
Kolko by to vyslo aj s postovným?
Díky L.
Zdravim mam na predaj nume napoje v prichutiach ranne capucino (cca 30ks) a cucoriedkovo malinove nebo (cca 48ks). Dovod predaja je, ze mi velmi nechutia. Cena dohodou poprípade vymena za vanilkove.
jedz do 1000 kalorii denne a schudnes na hocicom . mozes si to nazvat "mamcina dieta" , ked budes chciet 🙂